Hello Flawless Oxygen Wow! van Benefit

Lieve beauties, onlangs heb ik een nieuwe foundation aangeschaft, want ik had een nieuwe nodig en ik was wel erg nieuwsgierig naar het product van Benefit. Het gaat om de Hello Flawless Oxygen Wow! van Benefit. Ik gebruik de foundation nog niet, omdat mijn huidige foundation nog niet helemaal op is, maar ik wilde vandaag wel al vast het product onder jullie aandacht brengen.

Benefit Stay Flawless 4

Wat zegt Benefit over dit product:

Why we love it!

Onze nieuwe olievrije verhelderende vloeibare foundation bouwt op van een lichte tot medium dekking voor een natuurlijke teint. Voor een heldere en gezond uitziende look. Via deze link Beauty School kun je kijken welke kleur bij jou past.  Ik heb de kleur ” Warm Me Up” Toasted Beige, deze heb ik in de winkel op de hand getest, ik heb zelf geen gebruik gemaakt van de link. Mijn gekozen kleur komt overeen me de kleur die de site aangeeft.
Benefit Stay Flawless

Wat je moet weten:

 • SPF 25 PA +++ bescherming **
 • olievrije formule
 • natuurlijke afwerking
 • hydraterend
 • lichtverstrooiende eigenschappen
 • verkrijgbaar in 9 kleuren

** Wat betekend PA +++ ? SPF staat voor de beschermingsgraad van de UVB filter. PA staat voor de beschermingsgraad van de UVA-filter. Het hoogste niveau van bescherming tegen de zon rating is de drie-sterren PA waardering. Onze stichting heeft drie sterren, wat zich vertaalt naar de hoogste bescherming.

Benefit Stay Flawless 2

Toepassing en Details

Begin met de POREfessional om een ongelooflijk egale toepassing te krijgen, helpt op een snelle manier het minimaliseren van de poriën en zorgt ervoor dat make-up blijft zitten. Mengen op het gezicht met een borstel of de vingertoppen.

30,0 ml, 1,0 US fl oz.

Benefit Stay Flawless 3

Wat betekenen de symbolen eigenlijk die op het flesje staan.

Symbool 1: Het gezichtje.

Dit symbool houden jullie van mij tegoed. Iemand die het weet, mag het vertellen. Shame shame on me, beautyliefhebber en ik weet het echt niet.

Symbool 2: Het geopende potje met het getal 12.

De PAO ( Period After Opening) is de periode na opening dat het product veilig is kan en zonder enig risico door de consument kan worden gebruikt. De PAO is meestal aangegeven in maanden en de meest voorkomende is 6 of 12 maanden ( 6M of 12M ) .

Symbool 3: Het boekje.

Dit symbool geeft aan dat de wijze van gebruik en de waarschuwingen vermeldt zijn in een bijsluiter die  in het doosje zit.

De Hello Flawless Oxygen Wow! van Benefit is vanaf € 37,00 verkrijgbaar bij Douglas in de winkel en online.

Afsluiting naam Modern

Hebben jullie deze foundation van Benefit al geprobeerd?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | Hello Flawless Oxygen Wow! van Benefit

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Hello Flawless Oxygen Wow! van Benefit

  De laatste tijd kijk ik wel naar foundation om mijn pigmentvlekkken te gaan verbergen. De UV filters vind ik goed en ook fijn dat hij de porien minder laat opvallen.

 2. Tatiana's Blog | Hello Flawless Oxygen Wow! van Benefit

  Klinkt wel als een goud product. En hoor veel over Benefit dus wil zeker eens van dit merk iets proberen.

  Goede vraag wat betekenen die symbolen ik ben ook wel benieuwd.

 3. Tatiana's Blog | Hello Flawless Oxygen Wow! van Benefit

  Klinkt als een goed product!

 4. Tatiana's Blog | Hello Flawless Oxygen Wow! van Benefit

  Klinkt goed! Ik ben erg benieuwd hoe hij in gebruik is! 🙂
  Wel een flink prijskaartje zeg pfoe. Dat vindt mijn studenten budget niet grappig haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *