Hema Longer Lasting Lipstick 05

Hema Longer Lasting Lipstick

Vandaag review ik voor jullie de Longer Lasting Lipstick van de Hema. Deze lipstick kreeg ik van Mariëlle (Gek op Make-up). Ik heb de lipstick nog even laten liggen, maar de rode kleur wilde ik toch erg graag proberen.

Hema Longer Lasting Lipstick 05

“Hema over … …”

De sterke dekking staat garant voor een langhoudende, mooie kleur op de lippen. De romige crèmeformule houdt de lippen ook de hele dag zacht en soepel.

Hema Longer Lasting Lipstick 05

Mijn bevingingen

De Longer Lasting Lipstick 05 van de Hema is een rode matte lipsticks. En met rood bedoel ik ook echt rood, zeg maar gerust knalrood en super intens. Ik probeerde hem op een moment dat ik nog ergens heen moest. Daarom heb ik me eigenlijk nog een beetje ingehouden met het aanbrengen, wat je op de foto ook terug ziet. Smeer je de lipstick echt vol op de lippen dan komt de kleur echt veel roder uit. Waar ik eerst een beetje mijn twijfels over had was het matte effect van de lipstick, dit maakt de lipstick wat droog. Maar juist hierdoor is het een longer lasting lipstick. De lipstick blijft echt lang zitten zonder dat je deze hoeft bij te werken. Voor mij is het een lipstick om op te eten.

Hema Longer Lasting Lipstick 05 Swatch

Hema Longer Lasting Lipstick 05 is verkrijgbaar voor € 3,50

Afsluiting BLOG

Wat vinden jullie van rode lippen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Hema | Longer Lasting Lipstick

Tatiana's Blog | Hema | Longer Lasting Lipstick

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Hema | Longer Lasting Lipstick

  Wat een mooie klassieke kleur is dit. Staat je ook erg goed. Mooie en leuke foto’s heb je gemaakt!

 2. Tatiana's Blog | Hema | Longer Lasting Lipstick

  Gelukkig ben je er blij mee, hij staat je heel goed als ik dat zo zie 🙂

 3. Tatiana's Blog | Hema | Longer Lasting Lipstick

  Vind hem echt prachtig, zelf heb ik nummer 01 een prachtige roze kleur!!

 4. Tatiana's Blog | Hema | Longer Lasting Lipstick

  Prachtig, deze lipstick vind ik erg mooi…zelf draag ik graag rode lipstick!

 5. Tatiana's Blog | Hema | Longer Lasting Lipstick

  Wat een super mooie en goed gepigmenteerde lipstick. Echt een knal kleurtje.

 6. Tatiana's Blog | Hema | Longer Lasting Lipstick

  Mooie kleur rood! Ik moet geloof ik echt eens bij de Hema make-up schappen gaan kijken, want ik zie steeds goede reviews over hun producten!

 7. Tatiana's Blog | Hema | Longer Lasting Lipstick

  wat een prachtig kleurtje!

 8. Tatiana's Blog | Hema | Longer Lasting Lipstick

  Argh! Wat mooi! Ik ben gek op rode matte lippen. Staat je belachelijk goed. Iets minder mooi had ook wel gemogen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *