Hema Special Effect Holographic Nagellak

Hema Special Effect Holographic Nail Polish

Hema Special Effect Holographic Nail Polish

Ik ben dol op de nagellakjes van de Hema. Ik werd enthousiast toen ik voor het beauty schap stond en de Hema Special Effect Holographic Nagellak kleuren zag staan. Deze had ik nog niet, en ik vul mijn nagellak stash graag aan met nieuwe lakjes. De Holographic lakjes van de Hema zijn Special Effect lakjes. Vandaag laat ik aan jullie de swatches van 2 kleuren zien, en zien we of ze ook echt een special effect hebben.

Hema Special Effect Holographic Nail Polish

Beide lakjes komen uit de Special Effect Nail Polishes en hebben een holographic effect. De kleuren die ik gekozen heb zijn Holographic Pink en Holographic Copper. In het flesje zien de kleuren er veelbelovend uit. Ik ben benieuwd, jullie vast ook. We kijken gauw verder!

Hema Special Effect Holographic Nail Polish

Om een lakje holographic te maken zit er spectraflair in verwerkt. Met een grotere hoeveelheid spectraflair in de lak, heb je een groter holographic effect op de nagel. Ik vind dat er in deze holographic lakjes van de Hema een goede hoeveelheid spectraflair in zit, want het effect vind ik super.

Hema Special Effect Holographic Nail Polish

Beide lakjes heb ik in 3 lagen aangebracht. Voor een mooi effect is 1 laag gewoonweg niet voldoende. Met een 2e laag heb je een betere dekking en een mooi effect. Maar met een 3e laag is het effect beter te zien en heb je ook echt een WOW-effect.

Hema Special Effect Holographic Nail Polish

Op de foto’s kunnen jullie in het potje wel al zien dat het gaat om een holopgraphic lakje, het resultaat op de nagels moet dus wel wat beloven. Maar zet het holographic glanseffect de nagels ook daadwerkelijk in de spotlights, zoals Hema beweerd?

Hema Special Effect Holographic Nail Polish

Nu natuurlijk waar het om gaat! Hieronder laat ik jullie de swatches zien, het was moeilijk om het effect goed op de foto te krijgen. Daarom heb ik een collage gemaakt met verschillende lichtinvallen.

HEMA HOLOGRAPHIC COPPER

Hema Special Effect Holographic Nail PolishHema Special Effect Holographic Nail Polish

HEMA HOLOGRAPHIC PINK

Hema Special Effect Holographic Nail PolishHema Special Effect Holographic Nail Polish

De Hema Special Effect Holographic Nailpolish kleuren zijn verkrijgbaar voor € 3,75 in de Hema filialen en een klein aantal online

Ik vind het resultaat erg mooi en de lakjes fijn in gebruik.

Afsluiting naam Modern

Vinden jullie het holographic effect voldoende?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | Hema Special Effect Holographic Nagellak

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Hema Special Effect Holographic Nagellak

  Dit blijft gaaf he? Echt heel mooi en je blijft er naar kijken!

 2. Tatiana's Blog | Hema Special Effect Holographic Nagellak

  Ik heb beide lajkes ook maar ik vind de Color Club halo lakken toch mooier. Die van de Hema zijn zeker een goede tweede.

 3. Tatiana's Blog | Hema Special Effect Holographic Nagellak

  Wouuuuwwwwwwwwwwww ik vind ze erg mooi. Het effect is super. En voor low budget is dit dan zeker een goede keuze. De copper kleur vind ik super voor de kerst, dus maar snel naar de Hema. Mooie foto’s!

 4. Tatiana's Blog | Hema Special Effect Holographic Nagellak

  Ik vind die pink kleur echt super gaaf!

 5. Tatiana's Blog | Hema Special Effect Holographic Nagellak

  echt hele mooie kleuren voor de feestdagen

 6. Tatiana's Blog | Hema Special Effect Holographic Nagellak

  Ik ga zeker eentje meenemen als ik bij de Hema kom. Prachtige lakken!

 7. Tatiana's Blog | Hema Special Effect Holographic Nagellak

  Ik vind holo’s echt gaaf. Die van the Color club kende ik al. Maar fijn dat HEMA ze nu ook heeft! Nu nog in gellak en dan ben ik helemaal tevreden!

 8. Tatiana's Blog | Hema Special Effect Holographic Nagellak

  Ik heb deze allebei ook en ben net als jij er heel enthousiast over. Ik vind je swatches erg mooi geworden xxx

 9. Tatiana's Blog | Hema Special Effect Holographic Nagellak

  Wauw wat geven ze een mooi effect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *