herfsttrend 2023

Na een warme zomer moeten we ons weer voorbereiden op het omtoveren van onze garderobe. Met de laatste trendupdate voor deze herfst wil ik jullie daarbij helpen, zodat jullie met een strenge blik een kijkje kunnen nemen naar je najaarsgarderobe. Is deze nog up-2-date? Of gaan we deze aanvullen met wat nieuwe items die in deze kille periode helemaal hot zijn? Lees mee!

 

Tatiana's Blog | De modekleuren en herfsttrends van 2023

Bij de tijd anno 2023

De trend voor deze herfst is rust en fijnzinnig. Kleding dat lekker zit en graag gedragen wordt. Wat eens uitbundig was hoeft nu niet meer, dat laten we achter ons. Het is tijd voor wat nieuws. Dat wil niet zeggen dat je afscheid moet nemen van alles met kleur, of een kledingstuk met een sexy randje. Dit is wat dit najaar het straatbeeld wordt en wat je vaak zult zien. Ik heb de leukste 3 voor jullie op een rijtje gezet. Dat wil zeggen, die ik persoonlijk het leukst vind en waar ik zeker iets mee kan. Ik hoop jullie ook.

 

Lees ook het artikel:

Mini shoplog New Yorker

 

 

Met de billen bloot

Als het wat kouder wordt en mijn man ziet een vrouw met een rokje aan en panty’s, dan krijgt hij spontaan de bibbers. Totaal geen inlevingsvermogen in wat er omgaat bij de modebewuste vrouw. Daarom bestaat het gezegde ook: “Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden”. Willen wij in de koude periode er ook mooi bij lopen, dan vergt dat soms stalen zenuwen. Ook dit seizoen, want lekker comfy en oversized doen we broekloos. Een hoodie van je vriendje om je lekker in te verstoppen met daaronder een bikershort of leuke panty’s.

herfsttrend 2023
Bron afbeelding: NewYorker

 

Klassieker

Altijd goed vind ik een trend waarbij er een klassieker uit de kast gegrepen kan worden. En dit keer is het ’t witte overhemd, waar ik er wel een aantal van heb hangen. Draag een wit overhemd of een wit T-shirt, in combinatie met een mooie blazer en de altijd tijdloze jeans. Wil je jouw look naar een hoger niveau brengen, vervang de jeans dan ook nu weer voor geen broek.

herfsttrend 2023
Bron afbeelding: NewYorker

Ingepakt

Verhuld van top tot teen, geen stukje huid meer te zien. Heerlijk! Lang, langer, langst. Laat je jas maar over de vloer slepen, bedek je zelf met een grote wollen sjaal. En wil je het helemaal goed doen, maak dan een kleurstatement, en ga voor één tint zoals camel, beige of grijs. 

herfsttrend 2023

 

Ben jij na het lezen van dit artikel ook helemaal klaar om de stad in te gaan, om je herfst lookjes te shoppen? Met welke trend van dit seizoen ben jij helemaal blij? De items die ik jullie vandaag heb laten zien zijn allemaal van NewYorker, daar heb ik voor gekozen omdat ik daar graag winkel.

 

Tatiana's Blog | De modekleuren en herfsttrends van 2023

 

Ik heb helemaal zin in dit seizoen qua kleding. Op welk seizoen verheug jij je altijd qua kleding?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | De modekleuren en herfsttrends van 2023

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | De modekleuren en herfsttrends van 2023

  leuke mode ,en ik mag ook graag even naar NewYorker, gaan,ook voor wat oudere leeftijd hebben ze leuke kleding

  1. Tatiana's Blog | De modekleuren en herfsttrends van 2023

   Dat klopt, zelfs voor de vrouw op leeftijd kun je daar best shoppen. Je moet gewoon een beetje kijken wat wel en niet kan, er zijn grenzen natuurlijk. Maar ik heb jou wel eens gezien in kleding van NewYorker, en je ziet er prima uit hoor.

 2. Tatiana's Blog | De modekleuren en herfsttrends van 2023

  Ik zie mosgroen ook vaak voorbij komen in verschilende collecties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *