Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

MayBeauty Het Ongelofelijke Masker

Het ongelofelijke gezichtsmasker van MayBeauty, wie kent hem eigenlijk niet. Op Instagram zagen we het al heel veel voorbij komen, en natuurlijk wilde ik dit ook graag zelf proberen. Het makser is bij mij thuis helemaal ingeburgerd, en ik kan niet meer zonder. Het gezichtsmasker bevat als hoofdbestanddeel diepzeemodder. Heerlijk toch, in de modder wroeten als een varkentje, en er daarna uitzien als een prinsesje met een zijdezachte huid. Ik ben echt dol op maskers, helemaal op de peel-off maskers. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! 


Verwijdert mee-eters en dode huid binnen een paar  minuten! Houdt je gezicht schoon en gezond!

 

━━━━ MayBeauty.nl━━━━

Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

 

Ok, het is duidelijk dat de kleur van het masker komt door de diepzeemodder die er in zit. Maar wat zitten er nog meer voor ingrediënten in het masker? Waardoor droogt het masker eigenlijk op? Ja ja, we gaan even op de wetenschappelijke tour. We smeren wel alles op ons huidje, maar soms willen we ook meer weten over wat we nu eigenlijk echt opsmeren.

In het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty zitten de volgende bestanddelen: Triethanolamine, carbomeer, glycerine, polyvinylalcohol, natrium alganite, ethylalcohol, vloeibare Germall plus. Het laatste is alcohol die het masker vloeibaar maakt en droog zodra het in contact komt met lucht).

Het masker is zachtaardig en veilig. Dat wil zeggen, het masker is dermatologisch getest en irritatie van de huid is zeer onwaarschijnlijk. Na het verwijderen van het masker kan de huid wat roodheid vertonen, maar dit zou na ongeveer 30 minuten weer weg moeten trekken. 


WAT DOET HET ONGELOFELIJKE GEZICHTSMASKER?

Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

 

Al na de eerste behandeling met het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty kan je voelen dat je huid gladder en schoner aanvoelt. Na regelmatig gebruik zie je dat de poriën kleiner worden en je huid gladder en frisser dan ooit zal zijn. Het masker verwijdert mee-eters, voorkomt acne, verwijdert olie en dode huid.


HOE WERKT HET ONGELOFELIJKE GEZICHTSMASKER?

Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

 

Het sachet bevat een peel-off mud mask van 10 ml. De inhoud is dik en stroperig en zwart van kleur. Het masker heeft een vrij neutrale, maar aangename geur. Het masker is makkelijk aan te brengen met het kwastje dat erbij geleverd wordt. Hieronder staat stap voor stap omgeschreven hoe je het masker op de juiste manier aanbrengt.

STAP 1. Breng het masker aan op je gezicht.

Als eerste stap heb ik mijn huid gereinigd. Behalve mijn ogen, daar heb ik de make-up laten zitten. Omdat ik graag nog een beetje florisant op de foto wilde komen. En het masker wordt daar toch niet aangebracht. Omdat de huid rondom de ogen en mond erg gevoelig is heb ik dit vrijgelaten. De wenkbrauwen heb ik ook vrijgelaten, omdat het masker ook gezichtsbeharing kan verwijderen.

In de sachet zit ruim voldoende product om je hele gezicht te bedekken met het masker. Ik heb het masker behoorlijk dik aangebracht, en ik had nog wat over. Met het kwastje is het ook erg makkelijk om de huid te bedekken en de delen die je niet wilt behandelen vrij te laten. En je houdt schone handen.

STAP 2. Laat het masker 30-45 minuten drogen.

Nu maar wachten, en het masker laten opdrogen! Het masker blijft tijdens de wachttijd perfect op je gezicht zitten. Dit geeft je de kans om in de tussentijd te doen waar je zin in hebt. Vergeet de tijd alleen niet. Dat gebeurde bij mij ook, omdat je bijna vergeet dat je een masker draagt.

Als je de tijd een beetje bent vergeten kun je ook controleren of het masker al droog is. Dit voel je ook als het masker gaat trekken als je gaat lachen. Mijn masker is droog, ik kan het er af halen. Nu komt het spannendste moment.

STAP 3. Verwijder het masker en zie hoe mee-eters en huid meekomen. 

Als je het masker wilt verwijderen, moet je eerst even een beginstukje vinden. Omdat ik begon te lachen was het masker bij mij daar al een beetje los gegaan. Ik ben daar dus begonnen. Verwijder het masker niet te snel, want je wil natuurlijk alle mee-eters ook verwijderen. En als je te hard of te snel trekt blijven ze misschien zitten. Het verwijderen van het masker op mijn wangen heb ik wel gevoeld, omdat ik daar van die kleine donshaartjes heb. Deze trek je er bij het verwijderen ook uit en dat voel je wel even.

STAP 4. Voel hoe zacht en schoon je huid daarna aanvoelt. Geheimen voor een mooie huid. 

Tadaaaa! Het resultaat is een zacht en schoon huidje. Ik laat jullie niet zien wat het masker allemaal verwijderd heeft, maar je ziet echt alles wat er bij het verwijderen is uitgetrokken. Mee-eters, haartjes en een hoop dode huidcellen.

 

WAT VIND IK VAN HET ONGELOFELIJKE GEZICHTSMAKSER?

Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

 

Omdat ik vrij snel een droge huid krijg, na het douchen of na de behandeling van een masker, breng ik mijn dagelijkse huidverzorging aan. Mijn huid voelt nu helemaal aan als het huidje van een baby. Ik heb het masker nu 3x gebruikt en vind het erg fijn om dit zo nu en dan te herhalen.

 

WIL JE HET ONGELOFELIJKE GEZICHTSMASKER VAN MAYBEAUTY OOK UITPROBEREN?

Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

 

Ken jij het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty al, of ben jij na het lezen nieuwsgierig geworden? Ik mag van MayBeauty een speciale korting weggeven van 30 %, gebruik hiervoor de code: tatianamask. Klik op hier om het masker te bestellen.

5 Gezichtsmaskers + Borstel € 25
8 Gezichtsmaskers € 25
16 Gezichtsmaskers € 39
24 Gezichtsmaskers € 55
32 Gezichtsmaskers € 69
Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty
KOOP SNEL! Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty.

Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

Gebruik jij wel eens een masker? 


Ik zou het erg leuk vinden om hier onder je berichtje te lezen!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

    Oh ik ben nieuwsgierig geworden! Deze wil ik zeker eens proberen 🙂

  2. Tatiana's Blog | Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

    Ik vind dit masker erg fijn, maar deed bij sommige plekjes toch wel een beetje pijn

  3. Tatiana's Blog | Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

    Ben nu wel benieuwd, normaal hou ik niet zo van dit soort maskers maar wil deze wel een x proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *