Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

In deze mobiele tijdperk kunnen we niet zonder onze smartphone. We gebruiken het steeds vaker. Denk bijvoorbeeld aan het maken van afspraken, bellen, chatten, social media, foto’s maken. Ik ben heel blij met mijn smartphone. Als blogger kan ik echt niet zonder, en gebruik ik mijn Samsung Note 8 op meerdere vlakken. En vandaag laat ik jullie zien waar ik mijn smartphone het meest voor gebruik. En vertel ik jullie in het kort iets over de Samsung Galaxy S10. Lees jij mee ( … … op je smartphone)?!

SASS

Foto’s maken en bewerken

Mis geen moment 

Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

Mijn smartphone is tevens de camera die ik voor mijn blog gebruik. Ik had altijd een vrij professionele camera, maar ik merkte dat ik deze steeds vaker in de kast liet liggen. Vooral als ik even snel iets moest doen. Zoals voor Instagram pakte ik heel snel mijn smartphone in plaats van mijn camera. Omdat ik mijn camera wegdeed, wilde ik in ruil wel een smartphone hebben met een goede camera!  Het voordeel van je smartphone in tegenstelling tot een camera is het formaat. Makkelijk mee te nemen en snel bij de hand, echt een verademing. Zelf heb ik de Samsung Note 8. Deze maakt hele mooie foto’s. Als ik voor een nieuwe telefoon ga, dan kies ik misschien wel de Samsung S10. Dit toestel heeft 3 camera’s aan de achterkant.

SASS

Social Media

See & be seen

Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

Als blogger gebruik ik mijn smartphone natuurlijk voor een groot deel voor Social Media. Waarschijnlijk draaien deze apps de meeste overuren op mijn smartphone, en dan heb ik het met name over Instagram. Naast Instagram maak ik gebruik van Facebook, Twitter en Pinterest, en af en toe YouTube. Deze kanalen gebruik ik voor het promoten van mijn blog. En daarvoor vind ik mijn smartphone het snelst en makkelijkst werken. En één van de redenen was eigenlijk ook dat je Instagram alleen actief kon gebruiken op je smartphone. Op je tablet of laptop kon je alleen kijken en likes geven. Dat is tegenwoordig gelukkig ook niet meer zo. Er zijn handige tools waardoor je Instagram ook actief kunt gebruiken op je laptop.

SASS

Mail

Get ready for action

Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

Ik gebruik de standaard mail app die op de Samsung zit. Hierin heb ik zowel  gebruik ik niet voor mijn privémail, maar voor mijn blogmail. Hiervoor heb ik namelijk een apart emailadres. Ook weer heel handig, want zo hoef je geen mailtjes uit de ongewenste folder te vissen en bang te zijn dat er iets weggegooid wordt wat je misschien nog nodig hebt voor je blog. Daarbij oogt het natuurlijk ook een stuk professioneler.

SASS

Welke telefoon past het beste bij mij?

Ontdek

Het is wel duidelijk dat ik mijn smartphone voor bepaalde doelen en gemakken gebruik. Maar welke smartphone past het beste bij mij? En ik ben natuurlijk heel eerlijk als ik zeg dat ik ook ga voor een stukje design. En dat heeft de Samsung S10. De S10e, S10 en S10 Plus zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Ik heb het toestel bekeken en er zitten een aantal mooie functies op, zoals de camera. Met deze smartphone heb je ineens 5 lenzen in je broekzak, hoe professioneel kun je het krijgen.

Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

Welke smartphone gebruik jij, en waarvoor gebruik jij hem?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

  ik heb een iPhone en vind deze ideaal, ik heb ook een Apple macbook en samen werkt dit voor mij perfect. Hier voor had ik altijd Samsung smartphones en die waren ook altijd prima hoor., maar zo in combi met mijn laptop is dit erg fijn.

 2. Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

  Ah super leuk! Ik gebruik mijn telefoon voor mijn foto’s, mail en het editen van de foto’s en uiteraard voor social media. Dat is eigenlijk wel alles, ik werk veel liever op mijn computer

 3. Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

  Ik heb een oude Samsung maar de S10 staat wel op mijn wenslijst!

 4. Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

  Ik kocht een Huawei speciaal voor de camera, maar die valt vies tegen… Nu wil ik mijn goede camera weer meer gaan gebruiken.

 5. Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

  Goed artikel en leuk om te lezen hoe jij je telefoon gebruikt voor blogenbeauty. Ik gebruik nog altijd mijn computer veel, maar mijn telefoon natuurlijk wel voor sociale media.

 6. Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

  Ik gebruik mijn telefoon ook veel. Voor het maken van foto’s en afbeelding, maar ook voor het noteren van ideeën of concepten.

 7. Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

  Ik heb al jaren een iPhone, maar ik ben erg benieuwd naar de nieuwe Samsung met 2 schermpjes

 8. Tatiana's Blog | Hoe ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog.

  Fijn artikel! Ik ga meteen even kijken naar dat programma voor Instagram op de pc 🙂 Zocht ik laatst toevallig nog naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *