Tatiana's Blog | Hunkemöller |Bandeau Bikini

Waar blijft de zomer? Ik denk dat de meesten van ons de zomer het meest geliefde seizoen vinden van alle vier seizoenen. Het is in ieder geval wel mijn favoriete seizoen, omdat ik hou van de warme temperaturen en de lange dagen. Ik hou van het buitenleven, ik hou van vakantie. Heerlijk op het strand, aan zee! Maar dan wel met de juiste bikini.

Voor mij begint de zomerpret met het maken van een Wishlist. Ik begin dit jaar mijn zoektocht online bij de badmode van Hunkemöller.

Ik heb zo vaak The Sylvie Collection voorbij zien komen, en dat is echt een hele mooie collectie. Ik wist dus al dat ik hier graag een bikini van zou willen. Bij mij gaat de strijd altijd tussen een bandeau bikini, of een push-up bikini. Een push-up bikini geeft mij net dat beetje extra, wat ik van nature niet heb. En een bandeau bikini vind ik zo heerlijk, omdat je bij bijna alle modellen de bandjes kan loshalen. En wat is er nou mooier dan zonnen in een strapless bikini, mooi egaal bruin zonder de bandjes.

De keuze is daarmee al wat beperkter geworden.

Mijn wensen:

♥ Sylvie Collection

♥ Bandeau Bikini

The Sylvie Collection | Bandeau Bikini

Tatiana's Blog | Hunkemöller |Bandeau Bikini

De Hera bikinitop is aan de voorzijde uitgevoerd met een leuke print en strass steentje, en de achterzijde heeft een bijzonder detail met dunne bandjes. Vooral de achterkant vind ik erg sexy en chique. Klik op de afbeelding om te vergroten, of klik hier om de bikini te bekijken.

Sylvie off shoulder bandeau bikini Ceres

Het prachtige van de Ceres bikini is het geruite of-shoulder detail. De bandjes zijn achter los te maken, maar niet geheel strapless (het gedeelte voor zit vast). Klik op de afbeelding om te vergroten, of klik hier om de bikini te bekijken.

Het leek me dit keer makkelijk af te gaan, kiezen uit de Hera of de Ceres bikini. Uiteindelijk heb ik mij toch weer laten verleiden. Mijn ogen zagen meer, en wilden meer. Ik had van te voren al gezegd het wordt een bandeau bikini uit The Sylvie Collection. Totdat ik deze bikini’s zag. Een mooie voorgevormde bikini en een onwijs sexy triangel bikini.

Voorgevormde Beugelbikini Eos

Deze bikini is zo veelzijdig, en het design is zo hot, een echte musthave. Je kan het dragen met extra bandjes, zonder extra bandjes, als halterbandje of juist om je middel! Je raakt op deze bikini niet uitgekeken door de verschillende draag mogelijkheden. En de kleur is ook prachtig. Klik op de afbeelding om te vergroten, of klik hier om de bikini te bekijken.

Triangel Bikini Gaia

De bikinitop heeft bandjes tussen de cups met in het midden subtiele goudkleurige ringetjes. Aan de achterzijde komen de bandjes samen door een gouddetail. In deze bikini voelt zelfs een vrouw met een kleine cup zich sexy. Klik op de afbeelding om te vergroten, of klik hier om de bikini te bekijken.

Voor mij is de zoektocht naar de juiste bikini best wel een struggle, omdat ik een vrij kleine cup heb en een wat vollere bootie. Een beetje oneerlijk verdeeld zeg maar. Daarom is het altijd fijn als je het broekje en bovenstukje apart kan kopen/bestellen qua maat, en niet als setje alles in maat S. En bij Hunkemöller kan dat gewoon. Een groot voordeel dus! Je kunt zelfs kiezen uit verschillende broekjes. Natuurlijk zijn er veel meer bandeau of andere bikini’s op de site van Hunkemöller. Ik zou zeggen, neem zeker een kijkje als jij nog op zoek bent naar een bikini voor deze zomer. Ik weet zeker dat jouw bikini er ook tussen zit.
Wishlist

 

Afsluiting naam Modern

Zijn jullie nieuwsgierig welke bikini mijn nummer 1 is?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Hunkemöller |Bandeau Bikini

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Hunkemöller |Bandeau Bikini

    Ik vind zulke bikini’s echt mooi, maar dan krijg je van die rare strepen als je gaat zonnen haha!

  2. Tatiana's Blog | Hunkemöller |Bandeau Bikini

    Wat een mooie bikini’s! Zelf heb ik ook altijd last met het shoppen van bikini’s want door mijn grote cup hebben ze echt veel steun nodig en dan is het vaak wat lastiger shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *