HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

Doutzen's Stories

Vandaag heb ik een leuke winactie voor jullie! Alvast om te vieren dat ik bijna jarig ben. Nog 5 dagen voordat het Kerst is, en ook gelijk mijn verjaardag! Deze dame is jarig op 25 december, hoe verzin je het. Maar over mijn leeftijd gaan we het niet hebben, alleen wel over wat ik mag weggeven. ‘Tis the season to be sexy, en vandaag maak je kans op een sexy cadeau! Lees dus gauw even verder en doe gezellig mee met de winactie!

 

WIE BIJNA JARIG IS TRAKTEERT !

Doutzen's Stories

Was jij ook zo’n fan van Doutzen’s eerste lingerie collectie? Ik wel! En opnieuw heeft Doutzen een lingerie lijn neergezet. De Doutzen’s Stories lingerie collectie is mooi afgewerkt met onder andere kanten details, en is natuurlijk helemaal on point als het op fashion aankomt! De collectie ziet er echt zó mooi uit, dat ik alles wel zou willen hebben. Maar in plaats van mezelf te gaan spoilen met een nieuw en sexy lingerie setje, mag ik in samenwerking met Hunkemöller één van mijn lieve volgers blij maken.

 

WAT KAN JE WINNEN!

Doutzen's Stories

Ik was van plan om meerdere grote winacties op te zetten, met elke dag prijzen tot aan mijn verjaardag, maar uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om het wat kleiner te houden. Het is voor iedereen druk genoeg zo voor de feestdagen, dat geld voor mij ook. En ik wil het ook een beetje dicht bij mezelf houden en mijn volgers. Daarom heb ik iets gekozen wat ik zelf echt heel leuk vind, en ik was dolbij dat Hunkemöller. Dit is wat je kan winnen:

Doutzen’s Stories !

❀ Oogmasker Guipure Doutzen || Sweet dreams, or beautiful nightmares? Met dit oogmasker van de Doutzen collectie droom je lekker weg! We love lace! Do you?

Doutzen's Stories

❀ Slipdress Satin Lace Doutzen || Deze slipdress van Doutzen is afgewerkt met semi-transparant zwart kant en een satin-look aan de onderkant.

Doutzen's Stories Doutzen's Stories

 

 

WAT MOET JE DOEN?

1. Volg @blogenbeauty en @hunkemoller op Instagram

2. Laat in een reactie weten welke maat je hebt voor de slipdress

Extra kans?

3. Like de winactie op Instagram en tag je vriendinnen zodat zij ook op de hoogte zijn van deze leuke winactie.

4. Like Blogenbeauty en @hunkemoller op Facebook.

MEEDOEN KAN TOT EN MET DINSDAG 26 DECEMBER! Daarna krijgt de winnares van mij een persoonlijk berichtje.

Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

Wat vind jij van de Doutzen’s Stories? Doe jij mee aan de winactie 


Ik zou het erg leuk vinden om hier onder je berichtje te lezen!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

18 Reacties

 1. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Wat een leuke winactie! Zo toevallig, gisteravond heb ik serieus hiervoor online zitten kijken. Ik doe dus heel graag mee!! Volgde beide al 😉

 2. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Gaaf! Dat ziet er echt super mooi uit! Ik gok maat L voor mij. 😉

 3. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Erg mooi ,ik doe graag mee

 4. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Ik maak graag kans op deze prachtige slipdress in maat S.

  Ik volgde jou en Hunkemöller al op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24)

 5. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Wat een superleuke winactie, ik wil graag een gokje wagen! Ik gok maat L.
  Facebook: Amy de Keijzer / Instagram: blogjouvence

 6. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Wat een super leuke witactie! Ik wil zeker een gokje wagen 🙂 Ik denk een maat M.. 😉

 7. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)
  Anita te Gussinklo

  Mooi hoor, ik doe graag mee.
  Mijn maat is 38 (M)

 8. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Wat een mooi setje! Sla de winactie wel even over (grote cupmaat, waardoor dit soort slipdresses vaak niet mooi zitten), maar toffe giveaway!

 9. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Wat een gave actie!’ Die slipdress zie ik me al dragen. Erg mooi.

 10. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Ik snap nooit zo goed hoe een model lingerie kan ontwerpen. Of doet iemand anders het voor haar en verbindt zij haar naam er aan? Dan snap ik het wel.

 11. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Wat een leuke winactie ik doe graag mee voor maat L.

 12. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Wat mooi! Helaas passen dit soort slipdresses mij vaak niet (grotere cupmaat en smalle omvang), dus ik sla de winactie even over. 😊

 13. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Wat een mooi setje zeg 🙂

 14. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Ziet er mooi uit! Maat s zou mooi zijn!

 15. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Ontzettend leuk zeg! Ik doe meteen en graag mee voor de slipdress in maatje S. Lang geleden dat ik zoiets moois heb gezien. Doutzen is natuurlijk al onwijs mooi (en ik heb trouwens dé roze bikini van vorig jaar met de franjes / fringes gekocht in de sale). Toffe actie! Ik like jullie allebei op Instagram.

 16. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Suuuper leuk! Ik maak graag kans en heb ook alle extra stappen gedaan. Mijn maat is s.
  xx

 17. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Wow die is heel erg mooi. Hier maak ik heel graag kans op in maat L

 18. Tatiana's Blog | HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

  Dit is een heel mooi setje. Ik doe graag mee voor maat L.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *