HUNKEMÖLLER Doutzens Stories WIN! (GESLOTEN)

by Tatiana
Doutzen's Stories

Vandaag heb ik een leuke winactie voor jullie! Alvast om te vieren dat ik bijna jarig ben. Nog 5 dagen voordat het Kerst is, en ook gelijk mijn verjaardag! Deze dame is jarig op 25 december, hoe verzin je het. Maar over mijn leeftijd gaan we het niet hebben, alleen wel over wat ik mag weggeven. ‘Tis the season to be sexy, en vandaag maak je kans op een sexy cadeau! Lees dus gauw even verder en doe gezellig mee met de winactie!

 

WIE BIJNA JARIG IS TRAKTEERT !

Doutzen's Stories

Was jij ook zo’n fan van Doutzen’s eerste lingerie collectie? Ik wel! En opnieuw heeft Doutzen een lingerie lijn neergezet. De Doutzen’s Stories lingerie collectie is mooi afgewerkt met onder andere kanten details, en is natuurlijk helemaal on point als het op fashion aankomt! De collectie ziet er echt zó mooi uit, dat ik alles wel zou willen hebben. Maar in plaats van mezelf te gaan spoilen met een nieuw en sexy lingerie setje, mag ik in samenwerking met Hunkemöller één van mijn lieve volgers blij maken.

 

WAT KAN JE WINNEN!

Doutzen's Stories

Ik was van plan om meerdere grote winacties op te zetten, met elke dag prijzen tot aan mijn verjaardag, maar uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om het wat kleiner te houden. Het is voor iedereen druk genoeg zo voor de feestdagen, dat geld voor mij ook. En ik wil het ook een beetje dicht bij mezelf houden en mijn volgers. Daarom heb ik iets gekozen wat ik zelf echt heel leuk vind, en ik was dolbij dat Hunkemöller. Dit is wat je kan winnen:

Doutzen’s Stories !

❀ Oogmasker Guipure Doutzen || Sweet dreams, or beautiful nightmares? Met dit oogmasker van de Doutzen collectie droom je lekker weg! We love lace! Do you?

Doutzen's Stories

❀ Slipdress Satin Lace Doutzen || Deze slipdress van Doutzen is afgewerkt met semi-transparant zwart kant en een satin-look aan de onderkant.

Doutzen's Stories Doutzen's Stories

 

 

WAT MOET JE DOEN?

1. Volg @blogenbeauty en @hunkemoller op Instagram

2. Laat in een reactie weten welke maat je hebt voor de slipdress

Extra kans?

3. Like de winactie op Instagram en tag je vriendinnen zodat zij ook op de hoogte zijn van deze leuke winactie.

4. Like Blogenbeauty en @hunkemoller op Facebook.

MEEDOEN KAN TOT EN MET DINSDAG 26 DECEMBER! Daarna krijgt de winnares van mij een persoonlijk berichtje.

Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

Wat vind jij van de Doutzen’s Stories? Doe jij mee aan de winactie 


Ik zou het erg leuk vinden om hier onder je berichtje te lezen!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

18 comments

Jolanda 20 december 2017 - 09:02

Wat een leuke winactie! Zo toevallig, gisteravond heb ik serieus hiervoor online zitten kijken. Ik doe dus heel graag mee!! Volgde beide al 😉

Reply
Hillybillybeauty 20 december 2017 - 10:08

Gaaf! Dat ziet er echt super mooi uit! Ik gok maat L voor mij. 😉

Reply
Tiny 20 december 2017 - 14:09

Erg mooi ,ik doe graag mee

Reply
Lieke van Veen 20 december 2017 - 14:38

Ik maak graag kans op deze prachtige slipdress in maat S.

Ik volgde jou en Hunkemöller al op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24)

Reply
Jouvence 20 december 2017 - 16:55

Wat een superleuke winactie, ik wil graag een gokje wagen! Ik gok maat L.
Facebook: Amy de Keijzer / Instagram: blogjouvence

Reply
gea 20 december 2017 - 21:24

Wat een super leuke witactie! Ik wil zeker een gokje wagen 🙂 Ik denk een maat M.. 😉

Reply
Anita te Gussinklo 20 december 2017 - 23:57

Mooi hoor, ik doe graag mee.
Mijn maat is 38 (M)

Reply
Merel 22 december 2017 - 07:30

Wat een mooi setje! Sla de winactie wel even over (grote cupmaat, waardoor dit soort slipdresses vaak niet mooi zitten), maar toffe giveaway!

Reply
Chantal 22 december 2017 - 08:58

Wat een gave actie!’ Die slipdress zie ik me al dragen. Erg mooi.

Reply
Nicole Orriëns 22 december 2017 - 09:03

Ik snap nooit zo goed hoe een model lingerie kan ontwerpen. Of doet iemand anders het voor haar en verbindt zij haar naam er aan? Dan snap ik het wel.

Reply
Nathalie - Volgmama.nl 22 december 2017 - 11:23

Wat een leuke winactie ik doe graag mee voor maat L.

Reply
Daniëlla 22 december 2017 - 14:25

Wat mooi! Helaas passen dit soort slipdresses mij vaak niet (grotere cupmaat en smalle omvang), dus ik sla de winactie even over. 😊

Reply
Amber 22 december 2017 - 16:59

Wat een mooi setje zeg 🙂

Reply
Marian B 22 december 2017 - 17:08

Ziet er mooi uit! Maat s zou mooi zijn!

Reply
Rory 23 december 2017 - 13:42

Ontzettend leuk zeg! Ik doe meteen en graag mee voor de slipdress in maatje S. Lang geleden dat ik zoiets moois heb gezien. Doutzen is natuurlijk al onwijs mooi (en ik heb trouwens dé roze bikini van vorig jaar met de franjes / fringes gekocht in de sale). Toffe actie! Ik like jullie allebei op Instagram.

Reply
Jolijn 24 december 2017 - 15:51

Suuuper leuk! Ik maak graag kans en heb ook alle extra stappen gedaan. Mijn maat is s.
xx

Reply
Kristel 26 december 2017 - 07:44

Wow die is heel erg mooi. Hier maak ik heel graag kans op in maat L

Reply
Danielle 27 december 2017 - 21:17

Dit is een heel mooi setje. Ik doe graag mee voor maat L.

Reply