Hunkemöller || Let’s get cozy!

by Tatiana
Hunkemöller Onesies

Buiten is het koud! Wat is er dan lekkerder om thuis te komen in een warm huis. Zodra ik in huis ben trek ik het liefst iets comfortabels aan. Meestal is het een bij elkaar geraapt zooitje, een jogging broek en een oversized sweater. Mijn dochter daarentegen loopt er warmer bij als ik. Heerlijk in haar leopard onesie. Toen ik haar zag dacht ik, dat wil ik ook. En sowieso het idee van twinnen vind ik erg leuk. Hunkemöller heeft echt hele mooie onesies, ik zocht er één uit en nu twinnen we samen op de bank in de chill mode. Kijken jullie mee!

SASS

Onesies van Hunkemöller 

Chill mode on!

Hunkemöller OnesiesHunkemöller OnesiesHunkemöller OnesiesHunkemöller Onesies

Hunkemöller OnesiesBij Hunkemöller kun je echt kiezen uit onwijs leuke onesies voor jou en je mini-me. Je hebt zelf onesies voor de hond, ja ja echt waar. Leuker kan toch niet! The whole family together. Je hebt ze dus echt in allerlei soorten en maten, dierenprintjes en wintermotieven. Zelf vind ik het leopard motief erg leuk, omdat mijn dochter deze ook heeft ( niet van de Hunkemöller ) en nu matchen wij heel erg leuk met elkaar. En het leuke is ook nog dat er bijpassende sloffen zijn. Onesies zijn een hot item! Niet alleen als huispak om thuis in te chillen, maar ook om in te slapen. Zoals we dat eigenlijk al kennen van de baby pakjes. De onesies zijn er voor elk seizoen want naast onze comfortabel en warme onesies ( fleece ) voor in de winter zijn er ook onesies met korte mouwen voor in de zomer. Deze onesies zijn gemaakt van een zachte stof, zodat je na een lange dag of op een luie zondag lekker in een onesie op de bank kunt gaan zitten. En mocht de onesie toch niet jouw ding zijn, te warm of niet sexy genoeg? Dan heeft Hunkemöller natuurlijk ook lingerie zoals we dat gewend zijn: slipdress, babydoll of nachthemd en nog meer nachtkleding.

LET’S COZY UP IN OUR ONESIES


SASS

Matching Leopard

WERELD VAN DE MODEHunkemöller OnesiesHunkemöller OnesiesHunkemöller OnesiesIk vind ons geweldig matchen zo samen wat jullie? Behalve de onesie die mijn dochter op de foto’s draagt is de kleding die je ziet afkomstig van Hunkemöller. Kijk zeker even naar de rest van de onesies, want ze zijn allemaal zo leuk. En heb je een hondje, of een ander huisdier dat overeenkomt met één van onderstaande maten, dan zou ik daar ook zeker even naar kijken, want dat is ook zo cute.

Honden Onesies beschikbaar in drie maten: maat S is geschikt voor kleine honden zoals een Franse Bulldog, Boston Terrier, of een Bichon Frise, en is 28cm over de rug gemeten. Maat M heeft een ruglengte van 35 cm en is daarom geschikt voor Beagles, Schotse Terrier, of Dwergschnauzers. De grootste maat is maat L met een ruglengte van 39cm. Maat L is geschikt voor Boxers, Buldogs, Cockerspaniels, of een Shar-Pei.

READY FOR WINTER


Koop hier:
Fleece Onesie
€ 39,99

Koop hier:
Pantoffel Kids
€ 12,99

 

Wat vind jij van ons zo samen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

18 comments

hillybillybeauty 21 november 2018 - 09:21

Oh lekker cosy!! Met die koude dagen en avonden is dit zalig. En printje is ook super!

Reply
Tania 21 november 2018 - 09:24

Oh zo leuk samen. Met deze koude kan ik er ook wel eentje gebruiken. Ga in het weekend eens een kijkje nemen

Reply
Irina 21 november 2018 - 09:39

Wat een leuke foto’s van jullie samen! Hij zal vast heerlijk lekker zitten: ik leef in de winter echt in mijn onesie.

Reply
Mieke | mieksmind 21 november 2018 - 10:04

Ah wat heerlijk samen met je meisje in matchy onesies! Ik ben er zelf ook dol op

Reply
lodi 21 november 2018 - 10:09

Het ziet er heerlijk warm uit, ik zie mezelf niet snel in een onesie lopen, maar ik snap dat het heerlijk zal zitten.

Reply
silkeblogs 21 november 2018 - 10:11

Kei leuke foto’s, girls! En de outfits zien er écht heel cosy uit, love it!

Reply
Kelly 21 november 2018 - 10:32

Hoe cute deze matching sets! Té leuk.

Reply
Nicole Orriëns 21 november 2018 - 10:44

Ik moet het je nageven dat je een onesie stijlvol weet te brengen. Prachtige foto’s! Ik heb een hekel aan onesies, maar jou staat hij goed : )

Reply
tamara 21 november 2018 - 11:28

Wat een super super leuke fotos heb je gemaakt met je cutie erbij. De onesies staan jullie dan ook prachtig

Reply
Evelien 21 november 2018 - 12:48

Hahah super schattig. Leuke onesie! Ik heb er zelf ook diverse, vind ze echt ideaal voor de winter!

Reply
Jouvence 22 november 2018 - 11:33

Wat een superleuke onesie heb je uitgezocht! Ik heb dezelfde sloffen als jou.

Reply
kiki hasselton 22 november 2018 - 12:49

ziet er heerlijk comfy uit zeg! Ik vind onesies alleen altijd vrij onhandig als je naar de wc wilt. moet alles uit en in de wc is het niet warm bij mij 🙁

Reply
Natascha - Beautyopinie 22 november 2018 - 13:12

Wat een super leuke foto’s Tatiana!! Dit wil ik ook met mijn dochter haha, de cozyheid (is dat een woord haha) spat er vanaf!

Reply
Juliette - Strongbody.nl 22 november 2018 - 14:13

Ik ben gek op onesies! Wat zien jullie er samen zo cute uit! Love the pattern! Ga maar gauw kijken voor mij en mijn 3 dochters haha

Reply
Nadia 22 november 2018 - 17:11

Wat leuk zo’n setje!!! Ik kan helaas niet twinnen met mijn zoon op dit vlak, maar dat printje… echt mijn ding!

Reply
Sherry 22 november 2018 - 17:12

Wat een mooie onesies. Ik wist niet eens dat dit zo heette. Echt megacute.

Reply
Claudia 22 november 2018 - 18:19

Ahhh wat hebben jullie er een geweldige shoot van gemaakt en ik houd ook zo van onesies en animal print!

Reply
Jolanda 22 november 2018 - 20:45

Oh wat heerlijk zeg!! Echt superleuke foto’s trouwens van jou en je dochter!

Reply