Tatiana's Blog | Hunkemöller Shoplog

Met een tegoed dat ik had van Hunkemöller heb ik lekker kunnen shoppen. Ik heb niet heel veel gekocht, maar wat ik heb gekocht is wel helemaal mijn smaak. En ik ben er heel blij mee, helemaal nu de zon weer lekker schijnt, daarom wil ik het graag met jullie delen.

In eerste instantie wilde ik gaan voor een bikini uit de Sylvie Collection. Maar het product was al uitverkocht of niet meer in mijn maat. Toch wilde ik gaan voor een bikini, en deze vond ik in de sale.

Hunkemoller Bikini 1

De bikini die ik uitgekozen heb heeft als eerst de mooie, en mijn lievelingskleur, Sea Coral. Helemaal bij een zongebruinde huid. De voorgevormde cups zijn ideaal voor een kleine maat. En ook zo schattig is het fancy gevlochten detail achter op de rug. De bikini is nu nog te koop in de sale voor € 22,50. Het broekje dat ik bij het bovenstukje heb gekozen is een bijpassende lage bikinislip voor € 10,00 ook in de sale.

Hunkemoller Bikini 2

Deze bikini top zit mij als gegoten, en met een kleine cup heb ik daar vaak best moeite mee. Daarom ga ik bijna altijd voor een voorgevormde bikini. De pasvorm van deze bikini sluit mooi aan bij mijn lichaam. Oh, en de sluiting van de bikini top zit verborgen onder het gevlochten detail. Handig! Niemand die stiekem en ongemerkt mijn bikini losmaakt.

Hunkemoller Bikini 3

En na deze geweldige bikini had ik nog wat shoptegoed over en kocht ik in de sale voor € 10,00 deze Hammam doek/kleed. Erg handig voor op het strand of een heerlijke picknick. Gemaakt van sterk katoen in een leuk pastel tint, en afgewerkt met strepen en fringes. Zelfs leuk als decoratie in huis.

Hunkemoller Hammam Towel 1 Hunkemoller Hammam Towel 2
Afsluiting naam Modern

Waar shop jij voor je bikini?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Hunkemöller Shoplog

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Hunkemöller Shoplog

  Supermooie bikini! Die achterkant is echt mooi!

 2. Tatiana's Blog | Hunkemöller Shoplog

  Ik vind het altijd best wel prijzig daar en dat heb ik er op dit moment niet voor over. Ik heb ze van de h&M enzo! Maar deze is wel heeeel gaaf!

 3. Tatiana's Blog | Hunkemöller Shoplog

  Mooie bikini, even wat anders met zo’n gevlochten achterkant! Xx

 4. Tatiana's Blog | Hunkemöller Shoplog

  Hele gave bikini! Zeker als je lekker bruin bent is dit een hele mooie kleur.

 5. Tatiana's Blog | Hunkemöller Shoplog

  Wat een prachtige bikini!
  X

 6. Tatiana's Blog | Hunkemöller Shoplog

  Oehhhhh hihihi nice. Mooie achterkant. Mooie kleur en helemaal als je straks mooi vakantiebungalow bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *