Hunkemöller Shoplog

by Tatiana

Met een tegoed dat ik had van Hunkemöller heb ik lekker kunnen shoppen. Ik heb niet heel veel gekocht, maar wat ik heb gekocht is wel helemaal mijn smaak. En ik ben er heel blij mee, helemaal nu de zon weer lekker schijnt, daarom wil ik het graag met jullie delen.

In eerste instantie wilde ik gaan voor een bikini uit de Sylvie Collection. Maar het product was al uitverkocht of niet meer in mijn maat. Toch wilde ik gaan voor een bikini, en deze vond ik in de sale.

Hunkemoller Bikini 1

De bikini die ik uitgekozen heb heeft als eerst de mooie, en mijn lievelingskleur, Sea Coral. Helemaal bij een zongebruinde huid. De voorgevormde cups zijn ideaal voor een kleine maat. En ook zo schattig is het fancy gevlochten detail achter op de rug. De bikini is nu nog te koop in de sale voor € 22,50. Het broekje dat ik bij het bovenstukje heb gekozen is een bijpassende lage bikinislip voor € 10,00 ook in de sale.

Hunkemoller Bikini 2

Deze bikini top zit mij als gegoten, en met een kleine cup heb ik daar vaak best moeite mee. Daarom ga ik bijna altijd voor een voorgevormde bikini. De pasvorm van deze bikini sluit mooi aan bij mijn lichaam. Oh, en de sluiting van de bikini top zit verborgen onder het gevlochten detail. Handig! Niemand die stiekem en ongemerkt mijn bikini losmaakt.

Hunkemoller Bikini 3

En na deze geweldige bikini had ik nog wat shoptegoed over en kocht ik in de sale voor € 10,00 deze Hammam doek/kleed. Erg handig voor op het strand of een heerlijke picknick. Gemaakt van sterk katoen in een leuk pastel tint, en afgewerkt met strepen en fringes. Zelfs leuk als decoratie in huis.

Hunkemoller Hammam Towel 1 Hunkemoller Hammam Towel 2
Afsluiting naam Modern

Waar shop jij voor je bikini?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

7 comments

Astrid 19 juli 2016 - 08:17

Supermooie bikini! Die achterkant is echt mooi!

Reply
Mariëlle M 19 juli 2016 - 08:49

Ik vind het altijd best wel prijzig daar en dat heb ik er op dit moment niet voor over. Ik heb ze van de h&M enzo! Maar deze is wel heeeel gaaf!

Reply
Anke 19 juli 2016 - 10:11

Mooie bikini, even wat anders met zo’n gevlochten achterkant! Xx

Reply
hilde 19 juli 2016 - 17:38

Hele gave bikini! Zeker als je lekker bruin bent is dit een hele mooie kleur.

Reply
Saraya 19 juli 2016 - 20:18

Wat een prachtige bikini!
X

Reply
Nailtalk 21 juli 2016 - 15:02

Ohw die kleur! Love it!

Reply
Lavinia 21 juli 2016 - 21:04

Oehhhhh hihihi nice. Mooie achterkant. Mooie kleur en helemaal als je straks mooi vakantiebungalow bent.

Reply