I Love Beauty Event 2017

Afgelopen weekend vond het jaarlijks terugkerende I LOVE BEAUTY EVENT plaats in het hallencomplex van het ‘Jaarbeursplein’ in Utrecht. Omdat zaterdag 18 maart ook Nationale Vriendinnendag was, hadden mijn zusje en ik afgesproken om hier samen naar toe te gaan en er een leuke dag van te maken. Kijken jullie mee?

Toen in 2014 het I LOVE BEAUTY EVENT voor het eerst plaats vond, waren mijn zusje en ik er ook bij. Een soort van reünie kun je wel zeggen. Voor een terugblik kunnen jullie op deze link klikken. Het event vond toen nog plaats in Zwolle, voor ons een stuk dichter bij huis. Toen hadden we een hotelletje geboekt, om er echt een leuk meiden weekend van te maken. Door omstandigheden hebben we dat dit jaar niet gedaan. Het was dus een reisje op en neer van Warffum naar Utrecht.

DE REIS NAAR UTRECHT

Voor vandaag hadden we gebruik gemaakt van een voordelig uitje bij Spoordeelwinkel. We konden voordelig een dagje met de trein reizen en genieten van een heerlijke lunch bij La Place. Niet verkeerd toch? Goed geregeld, zussie! Tegen 9 uur waren in Groningen, waar we in de trein konden stappen rechtstreeks door naar Utrecht. Heerlijk, daar zaten we in een stilte coupe, rustig en tijd genoeg om bij te kletsen. En natuurlijk even een Heen-Reis-Selfie.

I Love Beauty Event 2017

Onderweg kregen we 1x controle, daarna ging de reis vlot door en waren we rond half 12 op het Centraal Station van Utrecht. Omdat we toch wel honger hadden gekregen van de reis, gingen we eerst langs La Place voor de heerlijke lunch. We bestelden een Sandwich met Kruidenroomkaas en een Cappuccino. We lieten de tickets zien en het meisje achter de counter nam ze in en gaf ze niet meer terug. Ze vertelde ons dat het papiertje dat wij inleverden niet meer was dan het bonnetje voor een gratis lunch, maar zeker geen treinticket. Dat hebben wij weer hoor, toffe actie. Na de lunch liepen we dus maar even langs de NS Service Balie voor wat meer informatie.

Wat blijkt nou, mijn zusje had alleen de bijlagen van de mail gezien, de voucher voor een gratis lunch. Maar in de mail zelf stond nog een link om de treintickets te verzilveren. Totaal over het hoofd gezien, maar ach het overkomt de besten. De aardige man achter de service balie vroeg of wij geen controle hadden gehad, na zo’n lange reis. En dat hadden we wel, maar het was gewoon een hele aardige conducteur die onze glimlach bekeek en de papiertjes goedkeurde. Geen norse conducteur die ons er bij het eerstvolgende station uit bonjourde. We konden gelukkig alsnog de tickets verzilveren, en bij de service balie werden ze netjes voor ons uitgeprint.

Genoeg tijd verloren, op naar het event!

I LOVE BEAUTY MAIN AREA

Toen Fred van Leer op het podium verscheen ben ik even blijven staan om te luisteren wat hij te vertellen had. Hij liet ons weten wat je als vrouw in de kast moet hebben … ! En gelukkig zit ik daarmee wel aardig goed op 1 lijn. Ik kan dus zeggen dat ik volgens de richtlijnen van Fred een modebewuste vrouw ben.

Er zijn namelijk een aantal basiselementen waarmee je altijd goed voor de dag kunt komen. Een biker jacket is een real musthave, maar ook de kokerrok, en hakken. Fred van Leer liet op het podium zelfs nog even zien hoe je thuis kunt leren op hakken te lopen! Want als je dat niet gewend bent kun je dat thuis tijdens het afwassen en stofzuigen gewoon oefenen. Ohhhh en de ronde neusjes maken weer ruimte voor de wat spitsere punten, just so you know!

I Love Beauty Event 2017 Het was ontzettend druk bij de verschillende stands, en er ontstonden echt flinke rijen. Bij sommige moest je echt uren in de rij staan om bepaalde artikelen te kunnen bekijken. En eerlijk is eerlijk, zoveel geduld had ik die dag niet. Normaal ben ik zo geduldig als wat, maar ik kon het niet opbrengen om zo lang in de rij te gaan staan. Dus bepaalde merken die ik juist wilde bezoeken, Boozyshop, NYX, ben ik wel misgelopen, maar ach.

Aïcha Pure Beauty

Waar het een beetje rustiger was, en waar ik wel op mijn gemak kon rondkijken was bij Aïcha Pure Beauty. Hier stonden diverse producten tentoongesteld voor huid en haar op basis van Arganolie.

I Love Beauty Event 2017 Zarqa

Wat ik ook een interessante stand vond, was die van Zarqa. Zarqa is zuiver en mild ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren. De producten van Zarqa bevatten geen parfum of onnodige conservering, hierdoor werken ze zuiver en de producten zijn zélfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

I Love Beauty Event 2017 W7

In de tijd dat ik zelf nog een webwinkeltje had verkocht ik ook het merk W7, dus je kunt je voorstellen dat de belangstelling voor dit merk blijft. En dus keek ik hier ook even rond. En als je van budget houdt, dan kon je hier goed terecht want ze hadden allemaal mooie en nieuwe producten voor een hele mooie prijs. En hiervan heb ik ook een aantal producten mee naar huis genomen.

Tatiana's Blog | I LOVE BEAUTY EVENT 2017 The Beauty Bakery

Ik had ooit al eens een artikel gezien bij Serena over de mooie producten van The Beauty Bakery, en sindsdien was ik hier wel erg nieuwsgierig naar. Ook hiervan nam ik enkele producten mee naar huis. Eigenlijk wilde ik veel meer meenemen. Alles zag er zo cute uit en het ruikt allemaal even lekker. De zeepjes die je hier op de foto ziet zijn gewoon té mooi om te gebruiken.

I Love Beauty Event 2017

HUISKAMER

In de sfeervolle Huiskamer kwamen bekende beauty-, fashion- en lifestyle vloggers om hun fans te ontmoeten. In de huiskamer waren ook de   Meet & Greets en natuurlijk moest ik de huiskamer wel even betreden om Kim ter Stege te ontmoeten. Want al geruime tijd plaats ik om de 2 weken een gastblog bij haar, dus hoe leuk is het dan om even face 2 face met elkaar te kunnen kletsen. En wat een schat is het!

I Love Beauty Event 2017DE REIS NAAR HUIS

Na een drukke en vermoeiende dag gingen we redelijk op tijd weer op huis aan. Gelukkig met de juiste treintickets op zak. We hadden weer een mooie aansluiting en hadden nog tijd genoeg om even wat lekkers mee te nemen voor op de terugreis. Bij Enoki Fast Food Restaurant, een gezond Aziatisch fast food concept, namen we een heerlijk verfrissende Mango Yoghurt drank en een Garnalen Spring Roll. Ik wilde eigenlijk gaan voor de Thom Kha Kai soep, maar daarvoor was te weinig tijd.

I Love Beauty Event 2017MIJN AANKOOPJES

Ik heb dit keer niet heel veel aankopen gedaan. Eigenlijk wilde ik gaan voor meer, maar omdat ik niet zo lang in de rijen wilde gaan staan heb ik me beperkt tot de onderstaande producten. Ik heb ook nog een paar keer bij De Kleding-Truck een jurkje in handen gehad, waar ik over twijfelde. En je raad het al, eenmaal thuis had ik spijt als haren op mijn hoofd dat ik het jurkje niet heb meegenomen.

Veel producten hiervan zullen jullie terugzien op Instagram, of in een uitgebreide review. Waarvan zou jij een review willen zien?

♥ Ishga: Organic Scottish Seaweed Skincare (testertjes)

♥ The Beauty Bakery: Sugar Scrub Butter Bliss, Handmade Soap

♥ W7 Strobe Time! It’s Glow Time

♥ Zarqa: Repair Foot Balm

♥ Saffron Nail Polish

♥ Treets Traditions: Shower Cream, Body Sugar Scrub, Shower Gel

♥ W7 The Cheeky Trio

I Love Beauty Event 2017

afsluiting-tatiana

Was jij ook aanwezig afgelopen weekend? Wat vond jij ervan?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | I LOVE BEAUTY EVENT 2017

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | I LOVE BEAUTY EVENT 2017

  Leuk zo’n gezellige dag samen met je zus ,het ziet er ook heel mooi uit ,en de drukte maar op de koop toe nemen ,je hebt in ieder geval Kim ter steeg nog ontmoet
  Het is een dag om niet weer te vergeten toch
  En wat grappige zeepjes
  En van de trein is een leuk verhaal om het nog eens te vertellen op een verjaardag
  Het blijft grappig

 2. Tatiana's Blog | I LOVE BEAUTY EVENT 2017

  Superleuk zeg, ik baal echt dat ik er niet bij kon zijn! Mooie items heb je ook gekocht. En wat lijken jullie veel op elkaar zeg!!!

 3. Tatiana's Blog | I LOVE BEAUTY EVENT 2017

  Hahhaha ja sorry sis. Dacht dit jaar geen hotel dus hoe kan ik het dan wel spannend maken……nou reizen op een coupon voor een broodje dus. Was een super gezellige dag. Heb genoten.

 4. Tatiana's Blog | I LOVE BEAUTY EVENT 2017

  WOW jullie kunnen wel tweeling zijn jo haha! Wat gezellig dat jullie samen zijn gegaan

 5. Tatiana's Blog | I LOVE BEAUTY EVENT 2017

  Zo wat lijken jullie op elkaar zeg. Leuk om te zien. Ik was er zondag en vond het wel leuk alleen had het iets groter verwacht. Toch nog leuke spulletjes kunnen scoren en jij ook zo te zien ?

 6. Tatiana's Blog | I LOVE BEAUTY EVENT 2017

  Wat lijken je zus en jij op elkaar zeg! Twee beauties! En ik moest wel lachen om je zin, heerlijk in een stilte coupé zo konden we lekker kletsen, hahahaha. Je hebt toch best leuke dingetjes meegenomen van het event. En wat leuk dat je Kim ter Stege hebt ontmoet, altijd leuk om collega bloggers te ontmoeten.

 7. […] nagellakjes die ik een tijdje geleden heb gekocht tijdens het I Love Beauty Event. Jullie kunnen hier het volledige verslag van het event nog even terug lezen, mochten jullie dit gemist hebben. Lees […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *