ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer 1

Vandaag laat ik jullie een mooie lak zien, de IBD Whimsical Wanderer Nail Lacquer. Het is een deco glitterlak, bedoeld om je nagels te decoreren en wat extra’s aan je nagellak toe te voegen. Hou je van rose, hou je van goud, hou je van de combinatie rose met goud, dan is dit lakje ook wel wat voor jou. Kijk je mee!

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer

ibd over Hideaway Haven

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer 3

ibd Just Gel Polish en Nail Lacquer biedt een nieuwe collectie geïnspireerd door delicate vrouwelijkheid dat je naar een plek brengt waar de natuur en dromen samenkomen. De Hideaway Haven collectie biedt een simplistische benadering met accenten op de serene kleuren met zachte, grillige noten. Nieuwe gezichten en een pure look voegen een moeiteloze touch toe aan een ongecompliceerd, en door de natuur geïnspireerd verhaal. Het is een oase van rust en belichaamt moeiteloos schoonheid. Het is rustig, puur en droomachtige, het creëren van een naadloze overgang in de herfst.

ibd Hideaway Haven Collection

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer 12

Whimsical WandererNail Lacquer hoort in de Hideaway Haven nagellak collectie, die bestaat uit 8 kleuren totaal. Waarvan 6 herfst geïnspireerde kleuren

 • Sweet Sanctuary – rijk paars
 • Calm Oasis – uitgewassen blauw
 • Head In The Clouds – subtiel grijs
 • Tranquil Surrender – brons shimmer
 • Serene Slumber – gedempt perzik
 • Beauty Sleep – zacht ivoor

Om glinsterende accenten op de zes tinten toe te voegen, biedt ibd 2 unieke deco glitters:

 • Whimsical Wanderer – iriserende rose gouden glitter
 • Mystical Muse – iriserende zilveren glitter

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer kleur en dekking

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer 16

De kleur van de Whimsical Wanderer is heel bijzonder. Het is een gouden glitterlak met roze vlokjes. Ik heb geprobeerd om dit voor jullie vast te leggen op een foto, zo dichtbij mogelijk (ik ben bijna in het flesje gekropen).

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer

Als je de lak met 1 laag gebruikt heb je een hele fijne en subtiele glitter. Breng je een 2e laag aan, dan heb je wat meer glitter en een betere dekking. Een 3e laag zou voor een gehele dekking en mooie glitter zorgen, wat vrijwel lijkt op een sand lakje.

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer prijzen

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer 8

IBD Whimsical Wanderer Nail Lacquer – € 5,95

IBD Just a Match Whimsical Wanderer Duo pack – € 25,90

IBD Whimsical Wanderer Justgel – € 19,95

De combinatie van IBD JustGel is perfect voor een hoogglans kleur zonder afbladderen. Deze 100% pure gel formule draagt als een klassieke gel en brengt aan als een nagellak. Geniet van een rijkere kleur die snel uithardt onder LED of UV licht.

Gebruik je liever de gewone nagellak die je niet hoeft uit te harden dan komt de IBD Nail Lacquer overeen met de sensationele tinten van de IBD Just Gel Polish. Ook zou je de JustGel Polish voor je handen gebruiken en de Nail Lacquer ideaal voor je voeten.

ibd Hideaway Haven collectie biedt nu ook NEW Just A Match Duo Packs aan met bijpassende 14 ml / 0.5 fl oz IBD Nail Lacquer en Just Gel Polish tinten handig samen verpakt!

Alle 3 kun je online shoppen bij Nailproduct. De directe link naar het product vind je hieronder:

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer swatches

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer swatches

Natuurlijk heb ik ook swatches gemaakt van de Whimsical Wanderer. Op alle nagels heb ik 2 lagen aangebracht, je zou een 3e laag kunnen aanbrengen voor een nog betere dekking en meer glitter, maar voor nu laat ik het hierbij. Als accent nagel heb ik op de ringvinger een roze basis aangebracht en daarop de glitters aangebracht. Voor de accent nagel heb ik gekozen voor een roze basiskleur, maar je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor een goudkleurige basis.

Hieronder zien jullie de swatches in natuurlijk licht (links) en onder de lamp (rechts).

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer swatches 1

Ik vind het een fijn lakje met een mooi effect. Je kunt het zo subtiel houden als je zelf wilt. Het kwastje is normaal, wat ik bij deze lak erg fijn vind. De lak brengt aan alsof het een sand lakje is, daar kun je beter een wat fijnere kwast bij gebruiken als een brede kwast.

Na de review en swatches kun je dus wel zeggen dat dit lakje een mooie aanvulling is op mijn nagellak stash. Het ibd lakje zal nog vaak gebruikt worden, daar ben ik van overtuigd. Ik vind het erg handig en slim over nagedacht om dezelfde kleuren van Hideaway Haven collectie aan te bieden in gewone nagellak en een gellak.

Ben je ook gevallen voor dit lakje? Of misschien een ander lakje van ibd of de andere merken die Nailproduct te bieden heeft, ga dan snel naar de webshop en shop met de code BTATIANA150803 voor 10% korting.

ibd Whimsical Wanderer Nail Lacquer 14

Afsluiting naam Modern

Ken jij de Hideaway Haven collectie van ibd? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | IBD Whimsical Wanderer Nail Lacquer

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

 1. Tatiana's Blog | IBD Whimsical Wanderer Nail Lacquer

  Erg mooi deze. Ik ga zeker kijken in de shop.mooie revieuw en prachtige foto’s

 2. Tatiana's Blog | IBD Whimsical Wanderer Nail Lacquer

  Prachtige lak om naar te kijken…ik ken de collectie niet, maar hij ziet er zo te zien veel belovend uit….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *