Tatiana's Blog | Ik ben sieraden!

Door Vivienne van Ik ben sieraden! werd ik benaderd of ik een review wilde schrijven. Omdat ik me dit jaar meer wilde richten op onder andere sieraden zei ik hier natuurlijk geen NEE tegen. Ik heb een aantal leuke dingen kunnen uitkiezen.

Het dragen van sieraden maken een outfit compleet en voegen iets toe aan jouw eigen stijl. Zo kun je kiezen voor kettingen, oorbellen, armbanden, haar sieraden of ringen. Ikbensieraden heeft een breed scala aan sieraden.

Ik ben sieraden …

IkBenSieraden.nl is in oktober 2014 ontstaan vanwege de passie voor trendy sieraden. Vanwege het feit dat er zo ontzettend veel sieradenwinkels zijn welke ook nog eens veel te duur zijn, hebben zij besloten om klanten te voorzien van sieraden voor een betere prijs zonder daarvoor in te hoeven leveren op de kwaliteit. De sieraden die IkBenSieraden aanbiedt in haar webshop zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen van jong tot oud.

IkBenSieraden, jouw fashion signature

IkBenSieraden is een fashion sieraden service welke jou van top tot teen kan versieren. Mede Hierdoor kun je een nog completere outfit krijgen en zal je de omgeving verbaasd laten opkijken van jouw bijzondere eigen stijl. Zij roepen niet dat ze de beste of goedkoopste producten aanbieden maar ze focussen zich voor ons op de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Bron
Kettingen

De kettingen van Ikbensieraden zijn tijdloos en het assortiment is breed en zowel voor dames als heren.

Zilver zirkonia bol met zilveren ketting

Ik Ben Sieraden Ketting

Ik vind statement kettingen erg mooi, maar voor alledaagse sieraden kies ik meestal voor subtiele, kleine sieraden. Omdat ik alleen witgoud draag heb ik voor een zilveren ketting gekozen. Sterling 925 zilver zirkonia bol en zilveren ketting. Dit prachtige sieraad kun je hier bestellen voor 29,65.

Ik Ben Sieraden Ketting 2

Ik Ben Sieraden Ketting 1

Oorbellen

Oorbellen kopen hoeft helemaal geen dure aangelegenheid te zijn. Bij Ikbensieraden beginnen de goedkoopste oorbellen bij een prijs van een paar euro.

Zilveren oorbellen gelukkige vier bladeren kolver

IkBenSieraden Clover oorbellen

Mijn lieve prinsesje heeft sinds kort ook gaatjes en mag over een paar weken andere oorbellen in. Voor haar heb ik deze schattige oorbellen uitgekozen. De oorbellen zijn platinum plated. De oorbellen bestaan uit 4 hartjes die met elkaar een klavertje 4 vormen. Elk hartje heeft haar eigen betekenis. Het eerste blad: Love, tweede blad: Health, derde blad: Glory en het vierde blad: Riches. De oorbellen kun je hier vinden en bestellen voor € 17,95.

IkBenSieraden Clover oorbellen

IkBenSieraden Clover oorbellen

Goudkleurige oorbellen met parels en zirkonia

IkBenSieraden J.Crew oorbellen

Ook heb ik dit trendy setje J. Crew Limited Edition bestaande uit 5 paar goudkleurige  oorbellen gekozen. In dit setje vind je een paar oorbellen voor elke doordeweekse dag. Met dit setje heb jij maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag een prachtig sieraad in je oren. Dit setje kun je hier bestellen voor € 18,85.

IkBenSieraden J.Crew oorbellen

Ik heb niet van alle sieraden een foto gemaakt waarop ik de sieraden draag. De oorbellen zijn voor mijn dochtertje, dus die wil ik steriel houden. En het setje vind ik zo ontzettend gaaf, dat ik die misschien cadeau wil doen.

Ik Ben Sieraden Ketting

Ben je na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden, kijk dan snel op de site van Ikbensieraden. En willen jullie iets bestellen, dan heb ik voor jullie nog een leuke  kortingscode van 10%: 06CNFJ.

Afsluiting BLOG

Ken jij IkBenSieraden al? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Ik ben sieraden!

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.

Tatiana's Blog | Ik ben sieraden!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Ik ben sieraden!

  Die ketting vind ik echt heel erg mooi !

 2. Tatiana's Blog | Ik ben sieraden!

  Wauw, echt super mooie en luxe sieraden zeg!

 3. Tatiana's Blog | Ik ben sieraden!

  Wat een super mooie sieraden heb je gekregen, ga echt eens die website bekijken! Ook leuke prijzen om cadeau te doen 🙂

 4. Tatiana's Blog | Ik ben sieraden!

  Moooiiiii en staat je goed. Leuke sieraden hoor.

 5. Tatiana's Blog | Ik ben sieraden!

  Wat een schattige mooie sieraden heb je gekregen. De ketting vind ik erg chique en de set met oorbellen vind ik echt geweldig.

  1. Tatiana's Blog | Ik ben sieraden!

   De ketting staat ook erg chique vind ik! Dank je.

 6. Tatiana's Blog | Ik ben sieraden!

  Wat een mooie sieraden, de oorbellen voor je dochter zijn ontzettend schattig (en extra leuk dat elk hartje een betekenis heeft!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *