IK Skin Perfection

De lente is het ideale seizoen om je huid voor te bereiden op de zomerzon. IK Skin Perfection heeft speciaal voor deze periode drie producten ontwikkeld om je huid “Summer Ready” te krijgen. Maak van je badkamer een home-spa want met deze drie producten van IK Skin Perfection zorg je in een handomdraai dat je huid weer helemaal zacht en gezond is. Maak je huid “Spring/Summer ready” met de vegan en 100% natuurlijke producten van IK Skin Perfection!

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

IK Skin Perfection

 

De producten van IK Skin Perfection zijn gekenmerkt door het NO label, want IK geloven in de kracht van de natuur. De producten zijn vegan, 100% natuurlijk en micro plasticvrij.

 

Veganism is not about being perfect. It is about doing the least harm and the most good.

 

IK Skin Perfection

De 3 nieuwe producten van IK Skin Perfection

 

Botanic Soap 

 

Handen wassen is nog nooit zo essentieel geweest. De Botanic Soap van IK Skin Perfection, Exfoliating Hand Scrub, is een plantaardige voedende handzeep! Verwen jezelf en je handen met deze milde effectieve zeepscrub. Deze hydraterende zeepscrub zit boordevol planten en kruidenextracten. Door toevoeging van kleine bamboescrubdeeltjes reinig je je handen op de juiste wijze. De Botanic Soap, Exfoliating Hand Scrub is dermatologisch getest, pH neutraal en bevat een allergeenvrij parfum. Daarnaast is deze fles refillable.

Inhoud: 200 ml

€ 23,30

Verkrijgbaar bij: www.ik-skinperfetcion.nl

 

 

Before pointing fingers make sure your hands are clean! 

 

IK Skin Perfection Botanic Soap

 Mimatcha Scrub 

 

De Mimatcha scrub is speciaal ontwikkeld om ook de kwetsbare en droge gevoelige huiden de hele dag zacht en glad te laten aanvoelen. Een ideaal product om de toch al zo gevoelige huid zomerklaar te maken. Deze ultieme scrub is doordrenkt met 100% pure Cacaoboters, de Japanse Matcha, Mint en zeer rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytosterolen en is zacht genoeg voor frequent gebruik. Door middel van het bijgeleverde lepeltje zorg je iedere keer voor de juiste hoeveelheid om je huid heerlijke te polijsten.

Inhoud: 100 gr

€ 23,95

Verkrijgbaar bij: www.ik-skinperfetcion.nl

 

 

Because it’s scrub o’clock somewhere.

 

IK Skin Perfection Mimatcha Scrub

 Botanic Body 

 

Voor die extra voorjaarsboost smeer je na het scrubben je huid in met deze verzorgende niet-vette bodylotion. Door de unieke blend aan plantaardige ingrediënten en oliën wordt je huid gehuld in zachtheid, biedt het langdurige hydratatie en helpt het de huid haar stevigheid en glans te behouden. De huid wordt intens verzacht, gevoed en voelt zijdezacht aan. De BOTANIC BODY laat zelfs de meest doffe en droge huid weer glanzen.

Inhoud: 150 ml

€ 23,95

Verkrijgbaar bij: www.ik-skinperfetcion.nl

 

 

I’m a better person when I’m moisturized.

 

IK Skin Perfection Botanic Body

Tatiana

Ik ontdek graag nieuwe merken en producten. Ken jij IK Skin Perfection al?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | IK Skin Perfection Spring Favorites

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | IK Skin Perfection Spring Favorites

    Raad je ook aan om je eigen cosmetische producten te maken? Ik wil graag een natuurlijke toner maken met Vitamine C. Maar er zijn een aantal vraagtekens. Kan ik dit gewoon mixen met een normale supplement, zoals Vitamine C van https://www.flinndal.nl/ of moet ik specifieke producten voor cosmetica zoeken? Toner met vitamine c is ook anti aging toch? Of heeft het geen zin om zelf producten te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *