Isabel Bernard

Sinds mijn dochter gaatjes heeft laten schieten is ze dol op het dragen van oorstekers. En ik vind het natuurlijk erg leuk om te shoppen en mooie oorstekers voor haar (en mij) uit te zoeken. Voor mezelf vind ik oorbellen ook best mooi, maar ik leg niet zo graag de nadruk op mijn oren. Mijn oren zijn voor mij altijd een issue geweest, en met (grote) oorbellen kijkt iedereen er natuurlijk wel naar. Daarom kies ik voor mij en mijn dochtertje het liefst subtiele oorstekers.  Toen ik het gouden setje sieraden van Isabel Bernard tegen kwam werden wij beide enthousiast. Wij dragen ze allebei, lees je mee!

SASS

Isabel Bernard

Earparty  mix  & match

 

Isabel Bernard

Isabel Bernard

Isabel Bernard heeft ontzettend veel mooie sieraden. Zoals deze Isabel Bernard 14 Karaat Gouden Oorstekers – Monceau Odile Earparty voor (grote en kleine) dames. Isabel Bernard was voor mij nog een onbekend merk. Isabel Bernard staat voor stijlvolle sieraden voor de vrouw van nu. Simplistisch vormgegeven sieraden van hoogwaardig goud, ontworpen door een jonge Franse ontwerpster. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de mooie ‘kleine dingen’ in het leven. Haar inspiratie haalt Isabel voornamelijk uit haar leven in de Franse hoofdstad, in en om de bekende buurt de Marais. Haar inspiratie kan ik me helemaal voorstellen, want ik heb zelf net 2 weken doorgebracht in het prachtige Frankrijk.

Isabel Bernard

Isabel Bernard

Isabel Bernard

Ik hoef niet op te vallen tussen de menigte. De subtiele manier van ontwerpen die niet overheersen, maar op een subtiele manier een sprankje stijl toevoegen aan de dagelijkse of zakelijke outfit passen wat dat betreft perfect bij mij. Ik hou van kwaliteit in eenvoud. En hoewel de oorstekers erg subtiel zijn, zijn ze toch aanwezig. De kleine oorstekers hebben ook maar kleine schroefjes voor achter het oor. Zelf heb ik daar niet zoveel problemen mee, maar bij mijn dochtertje gaat het iets moeilijker. Ik heb van mezelf een wat langere nagel, en dat in combinatie met een klein schroefje en een onschuldig gevoelig klein oortje maakt het iets moeilijker om bij haar de schroefjes aan de achterkant vast te zetten. TIP! wat ik hiervoor gebruik zijn de siliconen dopjes die je vaak aantreft bij de aankoop van nieuwe oorbellen of oorstekers.

Isabel Bernard

Isabel Bernard

Isabel Bernard Normaal gesproken ga ik altijd voor witgoud voor mezelf, en zilver voor mijn dochter. Dit keer hebben wij gekozen voor sieraden van goud. Op de foto’s hieronder is te zien hoe wij samen de gouden oorbellen dragen. De Isabel Bernard sieraden worden gemaakt van de beste materialen, zo is dit sieraad gemaakt van goud in de kleur goudkleurig. Dit sieraad is geschikt voor iedere gelegenheid! En je kunt makkelijk mixen en matchen. En zelfs twinnen. Moeder en dochter met dezelfde combinatie, in het ene oor een driekhoekje en in het andere oor de bolletjes.

Isabel Bernard Isabel Bernard
Isabel Bernard Isabel Bernard

 

Isabel Bernard

 


De Isabel Bernard earparty en oorbellen en oorstekers koop je gemakkelijk, veilig en eenvoudig in de webwinkel. Net zoals bij de juwelier bieden zij ook uitstekende service. Je ontvangt een garantie van 2 jaren. De zichttermijn bedraagt 30 dagen en retourneren is gratis.


Tatiana's Blog | Isabel Bernard 14 karaat gouden oorbellen

Wat voor oorbellen draag jij graag?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Isabel Bernard 14 karaat gouden oorbellen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Isabel Bernard 14 karaat gouden oorbellen

  Beide hele mooie paren! Ik heb zelf ook vier paar oorbellen van Isabel Bernard en ik draag ze regelmatig! 🙂

 2. Tatiana's Blog | Isabel Bernard 14 karaat gouden oorbellen

  hele mooie paren en ze staan heel lief ook 😀

 3. Tatiana's Blog | Isabel Bernard 14 karaat gouden oorbellen

  Wat een leuke oorbellen! Schattige foto ook van jullie beiden. Ik heb altijd zilveren oorbellen

 4. Tatiana's Blog | Isabel Bernard 14 karaat gouden oorbellen
  Mieke | Miek's Mind

  Zulke minimalistische oorbellen zijn altijd mooi. Ik zou zelf gaan voor zilver want draag geen goud

 5. Tatiana's Blog | Isabel Bernard 14 karaat gouden oorbellen

  wauw wat een mooie verfijnde oorbellen. zelf draag ik eigenlijk nooit goud

 6. Tatiana's Blog | Isabel Bernard 14 karaat gouden oorbellen

  Wat een mooie oorbellen! Lekker minimalistisch ook! I like it!
  En ze staan jullie ook prachtig!

  Eigenlijk draag ik alleen maar zilver, maar zou eigenlijk meer goud moeten gaan dragen.

 7. Tatiana's Blog | Isabel Bernard 14 karaat gouden oorbellen

  Op dit moment draag ik kleine zilveren oorknopjes!

 8. Tatiana's Blog | Isabel Bernard 14 karaat gouden oorbellen

  Voor oorbellen ga ik ook vaker voor goud omdat ik makkelijk infecties krijg anders – ik ben wel een fan van de driehoekjes 🙂

 9. Tatiana's Blog | Isabel Bernard 14 karaat gouden oorbellen

  Wat een mooie, sierlijke sieraden! Ik hou ook wel van minimalistisch op zijn tijd. Maar ringetjes met een leuk bedeltje vind ik ook altijd fijn :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *