Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF. Ik ben er trots op, ik vind het heerlijk om zoveel bij mijn kindje te zijn. De laatste tijd zag ik dit onderwerp veel op Social Media voorbij komen. Moeders die kiezen voor een carrière, en moeders die thuisblijven bij hun kinderen. Werken of niet werken? You are damned if you do and you’re damned if you don’t. 

SASS

Thuisblijfmoeder met een rauw randje en lef!

Stay at home mom is still a job!

 

Thuisblijven, of werken, waar je ook voor kiest, het lijkt nooit goed te zijn. Of je verwaarloosd je kinderen door aan het werk te gaan of je word gezien als dom en lui. Ik word in het laatste hokje geplaatst. Maar vandaag roep ik dat een halt toe! Ik trek me niets meer aan van al die mensen die naar me kijken alsof ik dom en lui ben, alleen omdat ik er bewust voor gekozen heb om thuis te blijven bij mijn kind. Voor alle mensen die op die manier naar mij kijken heb ik één boodschap: Ik draag liever sneakers en breng mijn kind naar school, dan op hoge hakken richting kantoor. Als je zo over mij denkt zwaai ik niet meer naar je maar steek ik mijn middelvinger in de lucht. 

 

Eerder trok ik het me altijd heel erg aan wat andere mensen over mij dachten, tegenwoordig interesseert het mij echt niet meer. Ik ben thuisblijfmoeder en daar sta ik 100% achter. Dat wil niet zeggen dat ik erop tegen ben dat je als moeder ook kunt kiezen voor een carrière, daar is iedereen vrij in. Voor mij persoonlijk en zeker voor mijn kind is dit de beste optie. Zij heeft het nodig dat ik er voor haar ben, en daar hebben wij onze leefsituatie bij aangepast. Wij zijn gelukkig met de manier waarop wij leven! 

 

Toen ik de webshop X tegenkwam wist ik direct dat ik met hun wilde samenwerken. De producten die ik daar zag brachten een bepaalde boodschap naar buiten waar ik gelijk een connectie mee had. Soms heb je dat! Veel items hebben een beetje een stoute uitstraling, of pittige teksten wat mij enorm aanspreekt. Misschien een beetje provocerend, maar dat is toch leuk. Een aantal van die items mag ik jullie vandaag laten zien.

SASS

“Mama needs wine”

Working from nine to wine!  

KEER

KEER

Het eerste item dat ik van X oftewel KEER kreeg, waren deze onwijs leuke sokken met de tekst “Mama needs Wine”. Tja als we dan toch op de Bad-Mom-Tour zijn, dan kunnen we ook nog een stapje verder. Lekker aan de wijn met mijn kind in de buurt. Op de foto lijkt het alsof ik lekker in mijn blaadje zit te lezen met mijn wijntje in de hand, en ik totaal geen oog heb voor mijn dochtertje. Ze zit daar maar met haar beer in haar handen. Natuurlijk is dit niet echt zo, en is het wijntje slechts een verfrissende appelsap. Het laat maar weer zien dat je niet te snel je oordeel klaar moet hebben, dat niet alles is wat het lijkt. Thuisblijfmoeders zijn niet lui en zitten echt niet de hele dag stil. Maar dat allemaal terzijde … … de sokken zijn wel fantastisch toch!

 

SASS

Ananas Flessenopener 

Be a pineapple, stand tall, wear a crown. And be sweet on the inside!  

KEER KEER

 

Hoe leuk is deze Ananas flessenopener! Niet meer weg te denken uit de trend van tegenwoordig. Je ziet het overal. Ik heb denk ik nog nooit zo’n mooie flessenopener gezien. Eye catcher om te zien en natuurlijk super handig. Dankzij het unieke en opvallend design is het natuurlijk ook heel erg leuk om cadeau te geven.

SASS

Flamingo Flessenopener 

Be a flamingo in a flock of pigeons!  

KEER KEER

 

Jullie zagen het op de foto’s hierboven misschien al, naast de ananas lag nog zo’n leukje. Namelijk de Flamingo flessenopener. Misschien vind ik deze nog wel leuker dan de ananas. Gelukkig hoef ik niet te kiezen want ik heb ze allebei. Ook deze is erg leuk om zelf te hebben, maar ook fantastisch om al geschenk te geven aan iemand die wel eens in een flesje kijkt. 

 

SASS

Strik Fishnet Socks Blue

Life would be tragic without funny socks!  

KEERKEER

 

En als laatste deze way-to-cute en super grappige sokken. Met deze sokken maak je van elke schoen een feestje. Of je ze nu draagt bij een leuke pump of een stoere sneaker, deze sokken geven je outfit direct een hele andere uitstraling. De fishnet sokken zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, wit, rood en zwart.

 

 

Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

Ken jij de webwinkel X?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

16 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Wat een gave producten, die sokken, die zijne echt iets voorbij. Ik ben ook een thuisblijfmoeder en wat heb ik hier een commentaar op gehad. Ik ben blij met de keuzes die ik toen heb gemaakt en geniet elke dag van het thuisblijfmoeder zijn 🙂

 2. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Je bent als vrouw inderdaad al gauw ‘damned if you do, damned if you don’t’ hoewel moeders met een baan het tij meer mee hebben heb ik de indruk. Al was het maar vanwege de overheid die tweeverdieners beloont met minder belasting.

 3. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Wat een coole spullen!!! Ik ben ook thuisblijfmoeder en ervaar hetzelfde als jij. Ik geniet enorm van thuisblijfmama te zijn en zou het niet anders meer willen.

 4. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Ik ben geen thuisblijfmoeder, nooit geweest…en in mijn tijd moest je je nog behoorlijk verdedigen als je als moeder meer dan 1 of 2 dagjes per week werkte. Heb ik overigens nooit last van gehad..Ik ben nogal eigenwijs en doe gewoon wat ik voor mijzelf en mijn gezin kan verantwoorden.

 5. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Iedereen moet doen wat goed voelt. Als dat voor jouw thuisblijven bij je kinderen is, dan moet je zoals je al doet, niets aantrekken van anderen.

 6. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Je creeert je eigen leven en die kun je maar beter zo leuk mogelijk maken! Als je thuis wilt blijven moet je dat doen, wil je liever werken, moet je dat lekker doen. Toffe producten, vooral die sokken zijn errug leuk.

 7. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Ik vind het echt stom als mensen oordelen over een thuisblijfmoeder. Doe gewoon lekker waar je zelf zin in hebt en bemoei je niet met andere mensen. Ik denk dat jouw kind een hele fijne jeugd heeft met een mama die thuis is, dat heb ik ook altijd gehad vroeger en dat vond ik echt super fijn! Dus goed dat je je even uitspreekt, dat mag ook wel eens een keer!

 8. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Deze webwinkel ken ik nog niet, maar als ik het zo zie, dan zitten er veel leuke dingen tussen. Mooi hoe je het combineert met de boodschap over wel of geen thuismoeder zijn. Iedereen moet het gewoon lekker voor zich weten.

 9. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  De fishnet socks zijn ontzettend mooi! De webwinkel lijkt me erg leuk, ga er eens even een kijkje op nemen.

 10. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Ik vind je een bad-ass-mom! And I’m lovin’ it. Trek je vooral niks aan van al die negativiteit. Ik vind het alleen maar speciaal en goed! Als het financieel kan, HOEZO NIET?

 11. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Wat leuk die flesopeners!!:)

 12. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Oh ik denk maar zo, gewoon doen wat jou gelukkig maakt! Je hebt toch een een mooie blog!? Daar mag je al trots op zijn!

 13. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Mijn moeder was ook altijd thuis, heerlijk vond ik het! Als je bewust ervoor kiest, is er niets mis mee! 🙂

 14. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Ik vind de sokken top, en zou ook prima met ene wijntje en een boekje kunnen toekijken hoe de kindjes lekker samen spelen 😬 ik werk zelf 3 dagen en mijn man 1 dag van 4 uur thuis wat ik echt de max vindt. Mijn man en ik vinden het belangrijk dat onze kinderen minstens 4 dagen in de week bij ons zijn en niet bij anderen.

 15. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Ik vind het prima dat je blij bent met je keuze ’thuisblijfmoeder’ te zijn. Maar wtf, moeten vrouwen elkaar neersabelen over de keuze wél of niet te gaan werken? Kan het niet zo zijn dat moeders elkaar lekker steunen? Ongeacht of ze werken of niet, en of ze dat thuis doen of op kantoor, al dan niet op hoge hakken of sneakers? Of dat het eens een keertje om een ’thuisblijfvader’ gaat? Fijn dat je thuisblijft, net zo fijn als je zou werken. Jouw keuze.

 16. Tatiana's Blog | Ja, ik ben een thuisblijfmoeder: WTF

  Je moet doen wat je wil doen. Niks aantrekken van anderen. Vaak zit er heel wat jaloezie bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *