Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

Jacob Hooy CBD zeep en CBD creme

Een tijd geleden hebben jullie een artikel kunnen lezen over CBD olie. CBD staat voor cannabidiol, en heeft meer dan alleen een olie. Zo zijn er bijvoorbeeld in de webwinkel van CBDolie.nl ook capsules, cremes en zeep die CBD bevatten. De nieuwsgierigheid in mij wil hier meer van weten en dus heb ik een aantal producten getest.

Jacob Hooy CBD zeep en CBD cremeHet ontstaan van Jacob Hooy

In 1743 opende Jacob Hooy een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt. Hier begon, met de verkoop van kruiden en specerijen, de rijke historie van het bedrijf.


CBD zeep van Jacob Hooy

CBD zeep van Jacob Hooy

Jacob Hooy CBD zeep

Nu is er dus ook een speciale CBD zeep om de cosmetische toepassing van CBD steeds completer te maken. Uiteraard kunnen alle CBD producten probleemloos tegelijk gebruikt worden, ze versterken de werking van elkaar bij het gebruik. Geniet van de natuurlijke aroma’s die de badkamer vullen als je deze zeep gebruikt. Natuurlijk, schoon en fris.

CBD zeep van Jacob HooyVraag me niet waarom, maar ik heb standaard een blokje zeep liggen op de wastafel in de badkamer. Hier was ik ’s avonds altijd even mijn handen mee. Alleen omdat mijn handen snel droog worden kan ik niet zomaar elke zeep gebruiken. En na het wassen met zeep, masseer ik mijn handen nog even in met een goede handcrème.

Wat belooft de zeep?

Geheel natuurlijke zeep met bijzondere eigenschappen. Deze heerlijke aromatische CBD zeep van Jacob Hooy is een volledig natuurlijk product. Dankzij de toevoeging van CBD extracten heeft deze zeep zelfs speciale eigenschappen.

Samenstelling

Glycine soja oil, elaeis guineensis oil, cocos nicifera oil, aqua, sodiumhydroxide, cinnamomum camphora bark oil, cannabis sativa seed oil, cannabis sativa extract.

Mijn bevindingen

 

Ik gebruik de zeep nu al een tijdje, puur voor mijn handen, en ik merk dat in tegenstelling tot vele andere zeepblokjes mijn handen niet uitdrogen. Maar omdat ik mijn handen graag goed verzorg gebruik ik desondanks nog wel een voedende creme. Ik merk dat mijn handen en vooral mijn nagelriemen dit erg kunnen waarderen.

CBD zeep van Jacob Hooy (120 ml) || € 5,99


CBD Crème van Jacob Hooy

CBD Crème van Jacob Hooy

Jacob Hooy Zalf

Deze CBD Zalf is een fijn product om te gebruiken. Er zijn geen bijwerkingen bekend en het is hypo allergeen.  Je kunt het naar wens smeren en je huid hydrateert , voed en ontspant zich.

CBD Crème van Jacob HooyWat belooft deze crème?

Ik had er nog nooit van gehoord, een nieuwe verzorgende CBD crème. De CBD crème van Jacob Hooy, hydrateert de droge, gevoelige maar ook de rijpere huid. En ik kan wel doen alsof ik nog een jonkie ben, maar ik moet er toch echt aan gaan geloven dat mijn huidje niet meer de jongste is. Ouderdom kun je niet tegengaan, rimpels vinden hun weg echt wel. Maar een goede verzorging er wel de rem op zetten. Deze crème verzorgt en verzacht de onzuivere huid en is goed smeerbaar.

De crème hoef je maar dun aan te brengen op de huid. De crème zorgt ervoor dat het beschermende laagje van de huid optimaal gaat functioneren. Daardoor is je huid minder vatbaar voor irritaties, ontstekingen en zelfs veroudering. De kalmerende stoffen zullen helpen om je huid rustiger te maken. Heb jij ook last van een droge huid, dan kun je deze hydraterende CBD crème gebruiken om dat succesvol tegen te gaan.

Samenstelling 

Aqua, cannabis sativa seed oil, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, glycerin, polyglyceryl-6 distearate, cannabis sativa extract, betaine, phenoxyethanol, panthenol, butyrospermum parkii butter, jojoba esters, dimethicone, polyglyceryl-3 beeswax, xanthan gum, allantoin, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, retinyl palmitate, sodium hyaluronate, tetrasodium EDTA, helianthus annuus seed oil.

Mijn bevindingen

CBD Crème van Jacob Hooy

Ik gebruik de crème net als de zeep nu een tijdje. Wel moet ik er heel eerlijk bij zeggen dat ik er voor heb gekozen om de crème ’s avonds aan te brengen. Dit doe ik alleen omdat ik zelf aan de geur moet wennen. Ik ben gewend dat een crème lekker ruikt, en dat vind ik ook aangenaam. Het hoeft voor mij ook niet zo veeleisend te zijn dat er allerlei geurtjes in verwerkt zitten. Zoals ik al zei moet ik aan de geur wennen, want in de crème is natuurlijk cannabis sativa seed oil verwerkt en dat ruik je. Hoe ruikt dat dan? Nee, als ik de crème op heb ben ik niet getransformeerd tot levende joint, het is een hele andere geur. Een hele natuurlijk geur, dat wel. Ik zou het ’t beste kunnen vergelijken met gras. Zo vond ik destijds te CBD olie smaken, en zo ruikt deze crème. Met deze crème op voel ik me net alsof ik uit een weiland kom stappen waar ik een koe heb geknuffeld die als dank mijn gezicht heeft afgeslikt.

CBD Crème van Jacob Hooy (50 ml) € 15,99

Als eindresultaat geef ik beide producten echt een ruim voldoende. En vind je geur niet al te belangrijk, en ga je meer voor de werking van een product, dan kan ik je dit zeker aanraden. Heb je een droge en een gevoelige huid en wil je niet teveel poespas, of kan je huid gewoon niet alles verdragen, dan zou ik je zeker aanraden om dit te proberen. Ga voor meer producten of om te bestellen naar de webwinkel van CBDolie.

afsluiting-tatiana

Ben jij al bekend met CBD producten?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

13 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  Jaaaa ik geef niets om de geur: als het maar werkt! Ik wil nog veel proberen van dit merk 🙂

 2. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  Geur is prettig maar wel een bijzaak. De werking is belangrijker! Vind de producten er heel mooi authentiek uitzien. Daar hou ik wel van.

 3. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  Hahaha, een lekkere lik van een koe! hihi

 4. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  De werking is natuurlijk belangrijker als de geur, maar ik vind het geurtje vaak ook wel wat doen haha

 5. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  Leuk artikel heb je geschreven. Ik ben ook bezig met een blog over CBD olie.

 6. […] Betrouwbare webshop en review Mocht je zelf een vervelend lichamelijk kwaaltje hebben waar je nou helemaal kriegel van wordt, dan kun je zelf eens uitproberen of deze hennep olie voor je werkt. Ik heb een betrouwbare webshop gevonden waarbij je al een flesje in huis kunt halen voor twee tientjes. Om naar deze webshop te gaan klik je hier op CBD Olie. Op hun site kun je ook meer ervaringen lezen van gebruikers. Tevens is er een dame die verschillende producten uit de CBD lijn heeft getest en haar bevindingen lees je hier. […]

 7. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  Bedankt voor het delen van dit artikel over de prachtige CBD-producten. Ik ben blij dat we elke keer geprofiteerd hebben van deze prachtige eigendommen.

 8. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  Bedankt voor het presenteren van dit product waar ik nog nooit van had gehoord, het lijkt erg goed, dus ik zal het binnenkort proberen

 9. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  CBD has extensively proven its effectiveness in treating numerous skin diseases and disorders, and often the associated itching can be very well …

 10. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  Hey author,
  I really appreciate you.Hope for the best.Keep good work up.
  Regards:
  CBD Seeds UK

 11. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  Cannabidiol is a popular natural remedy used for many common ailments, Better known as CBD.
  Thanks for sharing this wonderful post!

 12. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  Leuke review! We kijken uit naar meer over CBD!

 13. Tatiana's Blog | Jacob Hooy • CBD Zeep en CBD Crème •

  hey hallo leuk artikel wij verkopen ook gerelateerde cbd producten bekijk onze website eens cbdd.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *