Tatiana's Blog | Je eigen personal stylist

Dat klinkt een beetje als een Hollywood film he. Je eigen personal stylist die er voor zorgt dat jij juist bij die ene gelegenheid de perfecte outfit afgestemd op jouw stijl, silhouet aan hebt. En zo ben je ineens de mooiste versie van jezelf. Een eerste indruk kan je maar één keer maken. En die eerste indruk moet goed zijn. Het hoeft geen ver-van-je-bed-show te zijn. Heb jij geen oog voor stijl en fashion, maar wil je dat wel uitstralen, lees dan lekker mee.

Tatiana's Blog | Je eigen personal stylist

Ontdek jouw stijl

Wat is jouw stijl? Misschien denk je wel dat een personal stylist iets is voor de rijke snobs. Maar dat is zó niet waar. Ook al hangt jouw kast vol met de mooiste en misschien wel de duurste items, dat wil niet zeggen dat je ook kunt stylen. Het setje dat jij al jaren mixed en matcht is misschien wel een totale mis match. Of misschien weet je zelf niet zo goed wat jouw stijl is, en heb je wel geweldige stukken in je kast hangen die voor een perfecte look kunnen zorgen. Voeg een geruite wollen blazer met suède laarzen aan je outfit toe en je hebt onmiddellijk iets weg van een zekere Britse kroonprinses.

Wat is mijn stijl? Ik zeg niet dat ik goed kan stijlen, maar ik weet wel wat mijn stijl is. Ik heb een combinatie van stijlen en dat zie je ook terug in mijn garderobe. Ik heb een mix van Casual Chic, Stoer & Bohemian. De combinaties die je hier onder ziet staan zie je mij ook dragen. En deze items zou ik ook met elkaar mixen. Bij mijzelf merk ik ook heel erg dat het seizoensgebonden is welke stijl ik draag. Vooral zomers hoort de Bohemian stijl heel erg bij mij. Ook is het een beetje hoe ik in mijn vel zit of wat ik die dag ga doen. Ben ik lekker moeder, dan vind ik een casual stijl met sneakers ook heel erg fijn.  Maar ik vind het ook leuk om zo af en toe de power vrouw in mij te laten zien.

Tatiana's Blog | Je eigen personal stylist Tatiana's Blog | Je eigen personal stylist Tatiana's Blog | Je eigen personal stylist

Je laten stijlen. Je kunt jezelf bepaalde vragen stellen om zo achter je stijl te komen. Maar voor sommige mensen blijft het moeilijk om een passend outfitje te kiezen. In dat geval kun jij je op meerdere manieren laten stijlen, dat kan eigenlijk al heel simpel door een winkel naar binnen te stappen en de verkoper om advies te vragen. Ik heb dat wel eens geprobeerd, maar of dat altijd een eerlijk advies is weet ik nog niet zo zeker. Je kunt er ook voor kiezen om je (online) te laten stijlen, dat kan bijvoorbeeld bij Zalon. Je geeft je maten op, voor welke gelegenheid je een outfit zoekt, en wat je wensen zijn. Een bepaalde stylist die matcht met jouw styleprofiel kan zo een geweldige outfit voor je samenstellen, die je daarna thuis ontvangt in een  Zalon box. Easy peasy!


Keep calm and hire a Fashion Stylist


Tatiana's Blog | Je eigen personal stylist

Ken jij jouw stijl? Heb jij je wel eens laten stijlen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Je eigen personal stylist

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *