Tatiana's Blog | Je leven leuker maken met gekke sokken

Iets waar ik tegenwoordig erg vrolijk van kan worden is het kopen van nieuwe sokken. In tegenstelling tot vroeger (de tijd waarin ik alleen maar zwarte sokken kocht) koop ik nu het liefst sokken met een motiefje. En als je mijn Instagram account volgt, dan heb je dat zeker al kunnen spotten. Ik heb echt sokken in alle soorten en maten. En vandaag laat ik jullie ook even weer een aantal leuke sokken zien.

Tatiana's Blog | Je leven leuker maken met gekke sokken

Smiling Socks

 

Ik heb echt van alles in mijn sokken la liggen. Korte sokken, lange sokken, leuke sokken, saaie sokken, you name it I’ve got it. En hoe grappiger de sokken hoe leuker ik ze vind. Zo heb ik bijvoorbeeld sokken van Tommy Hilfiger, ze zien er sportief uit en daarnaast vind ik ze leuk omdat de initialen T.H. en dat zijn toevallig ook mijn initialen. En sokken die ik ook erg leuk vind zijn mijn sokken met de tekst “Mama needs Wine” erop. Ik word er gewoon echt vrolijk van, als ik even rustig met mijn voeten omhoog kan zitten en ik zie die vrolijke, gekleurde stofjes om mijn voeten. Ze kunnen mij wat dat betreft niet gek, en opvallend genoeg.
 
Ik vind het ook veel leuker om te zien, dan alles alleen maar saai en zwart. Toen ik nog werkte droeg ik alleen maar zwart. Ik werkte op een advocaten kantoor, en droeg altijd nette kleding. Een rokje, een blazer, een pak, en daarbij droeg ik of zwarte sokken, of een zwarte panty. Maar nu vind ik het altijd heel leuk om bijvoorbeeld een man in pak te zien, die een statement maakt met zijn sokken. Als hij staat is het een keurig, serieus, en zakelijk iemand. Maar zodra hij gaat zitten en de sokken tevoorschijn komen zie je daar een zelfverzekerd iemand. Iemand die wat durft te laten zien. Ik zou het zeker bij een toekomstige baan wel doen. Ik denk dat ik mezelf er ook een stuk zelfverzekerder door zou voelen, het laat zien dat ik lef heb op een speelse manier. En dat hou ik wel in gedachten als ik ’s ochtends mijn sokken uit de la pak. 
 
Ook voor kinderen heb je de leukste sokken. En zoals jullie allemaal wellicht weten zijn de scholen weer begonnen. En dat kan soms best spannend zijn. Dat vond Esmee wel. Vorig jaar zat ze in een klas waarbij zij bij de grootsten hoorde. Nu is ze overgegaan naar groep 6 en zit ze samen met groep 7 en groep 8 in de klas. Nu hoort zij bij de kleintjes. Maar ze is wel op zo’n leeftijd nu dat ze indruk wil maken, en er bij wil horen. En dan kunnen sokken een leuke ijsbreker zijn. Het is Esmee zeker gelukt op haar eerste schooldag. Het gaf haar zelfvertrouwen een enorme boost. 
 
Maar welke sokken zou ik kiezen? Ik heb een aantal leuke, en grappige sokken op mijn lijstje gezet, die ik hier met jullie deel:
 
 

Tatiana's Blog | Je leven leuker maken met gekke sokken

Deze emoji sokken toveren sowieso al een lach op je gezicht, en daarnaast vind ik de kleuren ook heel erg leuk. Dit zijn echt sokken waar ik heel erg blij van wordt.

 

Tatiana's Blog | Je leven leuker maken met gekke sokken

Girls don’t cry! Leuke sokken voor een meiden avondje thuis. Een bak popcorn op schoot, een zielige film op Netflix, en janken maar.

 

Tatiana's Blog | Je leven leuker maken met gekke sokken

Smiling om echt vrolijk van te worden. Ik draag altijd standaar witte of zwarte voetjes bij mijn sneakers, maar  kijk eens hoe leuk deze smiling socks zijn. 

Tatiana's Blog | Je leven leuker maken met gekke sokken

Wat voor sokken draag jij?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Je leven leuker maken met gekke sokken

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Je leven leuker maken met gekke sokken

  Ik ben een dame op leeftijd ,maar ben het o zo met de schrijfster eens
  In mijn tijd kocht ik voor mijn man en zoon de kleur sokken die bij hun overhemden pasten
  Ik zelf droeg alle kleuren
  Maar als ik dat nu ga terug zien dan word ik daar ook vrolijk van
  Het is tegenwoordig allemaal al zo zwart wit
  Dus ik kijk er naar uit ,het mag van mij heel vrolijk worden
  Ik praat over de tijd wanneer ik dat deed 1968 hihi

 2. Tatiana's Blog | Je leven leuker maken met gekke sokken

  Haha, jaaa, zulke sokken zijn echt tof! Ik heb ook van alles in de lade liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *