Je mooiste foto op canvas

by Tatiana

Foto’s afdrukken, wie doet dat tegenwoordig nog? Ik in ieder geval veel te weinig. En toch zijn er zoveel shops waar je terecht kan voor de mooiste foto afdrukken. Vandaag laat ik jullie mijn aanwinst van BesteCanvas.nl zien. Ik liet bij deze shop een foto afdrukken die je al meerdere keren hebt kunnen spotten op mijn Instagram account. De foto hangt bij mij niet alleen aan de muur, maar is daarnaast ook nog mijn favoriete item voor mijn blog fotografie. Kijk en lees je mee!?  

SASS

Beste Canvas

je eigen galerij in huis

De digitale fotoafdrukken, bevestigd achter kristalhelder plexiglas, geven een prachtig diepte effect. Heldere kleuren en optimale weergave van de fijnste details vind je op de afbeelding terug. Een glanzende foto-afdruk op plexiglas zorgt dat zowel intense kleuren als zachtere tinten schitteren.

Ik bestelde een foto op plexiglas 75 cm bij 50 cm groot, voor € 129,90 met een achterplaat van aluminium. Het aluminium ophangsysteem is afgedekt door de afdruk en voegt ruimte toe aan uw muur. Daardoor lijkt het alsof de foto vrij zweeft op de muur.

De site werkt heel gemakkelijk. Als eerste kies je welke foto je wilt gebruiken. Daarna kun je het formaat kiezen en zie je ook direct welk prijskaartje daar aanhangt. Bij stap 2 kan je kiezen of je een ophangsysteem wil of niet. In de 3e stap kan je kiezen of je de oorspronkelijke kleur wilt, of zwart wit. Desgewenst kun je de foto nog aanpassen door te verschuiven of te zoomen. De keuzes die je maakt worden meteen zichtbaar in het voorbeeldje aan de rechterkant. Zoals je hieronder op de foto ziet.

 

SASS

Simpel gedaan, snel in huis

klaar om op te hangen

Na de 3 simpele stappen van hierboven kun je kiezen of je nog een foto wilt uploaden of dat je klaar bent en kunt afrekenen. Na het afrekenen is het wachten tot je de fotoafdruk thuis ontvangt. En daar hoef je echt niet lang op te wachten. De productietijd is 1 werkdag en de levertijd 3 tot 5 werkdagen.

Ik hoefde niet lang op mijn bestelling te wachten. Mijn fotoafdruk kwam netjes verpakt, in een stevig kartonnen doos en in plastic, in huis. De fotoafdruk is mooi van formaat en het plexiglas is slechts 3 mm dik. De foto glanst ook ontzettend mooi, wat anderen juist misschien als nadeel kunnen ervaren. Aan de muur vind ik het prachtig staan, maar ik merk soms wel met fotograferen met de fotoafdruk als ondergrond dat de glans tegen je kan werken.

 

Mijn ervaring met Bestecanvas

 

De kwaliteit hangt natuurlijk voor een groot deel ook af van de resolutie van de foto zelf. De foto die ik uitgekozen heb was van prima kwaliteit en staat ook haarscherp op het plexiglas. Dik tevreden ben ik met het resultaat. Mijn fotoafdruk zullen jullie nog vaak terugzien op mijn blog en Social Media, want dit is nu een beetje mijn visitekaartje geworden.

Wanneer heb jij voor het laatst een fotoafdruk besteld?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

2 comments

Kelly 1 maart 2019 - 13:27

Wat tof zeg, prachtige foto heb je gekozen! 🙂

Reply
Evelien 1 maart 2019 - 15:28

Volgens mij ligt het aan het contrast van m’n beeldscherm, maar ik kan echt niet duidelijk zien welke foto je nu op canvas hebt!

Reply