My Jewellery | Crystal Hoops Light Pink XL !!

My Jewellery CRYSTAL HOOPS LIGHT PINK XL

My Jewellery CRYSTAL HOOPS LIGHT PINK XL

Het dragen van sieraden maakt een outfit vaak compleet en voegt iets toe. Er gaat dan ook geen dag voorbij dat ik geen sieraden draag. Wat ik draag is bijna altijd witgoud of zilver, in combinatie met kleur, maar eigenlijk nooit goud. Vandaag laat ik jullie deze prachtige oorbellen zien, die ik van My Jewellery mocht ontvangen.

My Jewellery CRYSTAL HOOPS LIGHT PINK XL

My Jewellery …

My Jewellery is de plek voor on-trend sieraden & accessoires. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel en een uitgebreide webshop. Het herkenbare kleurgebruik, de verrassende materiaalkeuze en de eigenzinnige ontwerpen zorgden voor het buitengewoon snelle succes. My Jewellery bleef niet onopgemerkt. 

My Jewellery biedt twee collecties: de handmade Gold-lijn met edelstenen, waarin de iconische statement ringen centraal staan. De kenmerkende grote, opvallende modellen zijn de blikvangers van de collectie. De fashion collectie met trendy sieraden worden wekelijks aangevuld met nieuwe items van het moment. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan bijzondere accenten en materiaalcombinaties.

Wekelijks staat My Jewellery met haar producten in de mooiste magazines van Nederland, zoals Grazia, Flair en vele anderen. 

Bron
My Jewellery CRYSTAL HOOPS LIGHT PINK XL

Crystal Hoops Light Pink XL

Iedereen speelt in op de zomer, of het nou gaat om fashion, make-up of sieraden. Ook bij het ontvangen van deze oorbellen dacht ik direct aan de zomer. Ik mocht uit de vele kleuren de zilveren ring oorbellen met lichtroze kralen/steentjes ontvangen. Maar de ring oorbellen zijn in verschillende varianten te krijgen, waaronder een zilveren of gouden ring en talloze kleuren kralen/steentjes.

De oorbellen zijn gemakkelijk te combineren bij welk outfit dan ook, of je nou gaat voor een chique feestje, of casual voor een dagje aan het strand. Ook kun je de oorbellen gemakkelijk de hele dag dragen door het lichtgewicht materiaal wat hiervoor is gebruikt. Dat vind ik ook erg fijn aan deze oorbellen. Statement oorbellen, ze zijn groot, maar toch licht in gewicht, deze zal ik zeker vaak gaan dragen deze zomer.

My Jewellery CRYSTAL HOOPS LIGHT PINK XL

De zilveren ring oorbellen Crystal Hoops Light Pink XL (en ook de andere varianten) zijn verkrijgbaar voor € 15,95 in de webshop My Jewellery. Je kunt ook langs gaan bij 1 van de verkooppunten, maar daar hebben ze slechts een greep van de My Jewellery collectie.

My Jewellery

Afsluiting BLOG

Heb jij al My Jewellery sieraden in je sieraden collectie? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | My Jewellery | Crystal Hoops Light Pink XL !!

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.

Tatiana's Blog | My Jewellery | Crystal Hoops Light Pink XL !!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | My Jewellery | Crystal Hoops Light Pink XL !!

  Wij hebben echt dezelfde oorbellen haha ze staan jouw ook heel mooi. En hun webshop is zo leuk!

 2. Tatiana's Blog | My Jewellery | Crystal Hoops Light Pink XL !!

  Ze staan je echt heel goed!!

 3. Tatiana's Blog | My Jewellery | Crystal Hoops Light Pink XL !!

  Heel erg mooi. Als je ze niet wil dragen weet ik er wel iemand voor.

 4. Tatiana's Blog | My Jewellery | Crystal Hoops Light Pink XL !!

  Ze zijn echt heel erg mooi, leuke frisse kleuren hebben de stenen….

 5. Tatiana's Blog | My Jewellery | Crystal Hoops Light Pink XL !!

  Mooie oorbellen he! leuke fotos heb je ervan gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *