John van G Eyebrow Liner & Powder

John van G Eyebrow Liner & Powder

Een make-up product dat bij mij NOOIT mag ontbreken naast mascara, is een product dat helpt mijn wenkbrauwen te definiëren. Wenkbrauwen zijn behoorlijk bepalend voor wat jij uitstraalt en daar mag je dus zeker aandacht aan besteden. Dat doe ik vaak met een simpel wenkbrauwpotlood, of met een wenkbrauw kit. Ik heb nu de handige Liner & Powder van John van G ontdekt. Kijken jullie mee!?

SASS

John van G

Eyebrow Liner & Powder

John van G Eyebrow Liner & Powder John van G Eyebrow Liner & Powder

Tatiana's Blog | John van G Eyebrow Liner & Powder

John van G Eyebrow Liner & Powder is een wenkbrauwpotlood en poeder in één. Het werkt simpel in 2 heel eenvoudige stappen. Met het potlood vorm je je wenkbrauwen, in de vorm die jij wilt. Daarna kun je met de poeder eventuele open plekjes ‘inkleuren’. Soms wil je dat niet met het potlood doen omdat de kleur te donker en te aanwezig is ( á la Bert en Ernie), en met de poeder heb je dat minder snel. Zo kun je ze eenvoudig shapen en perfect definiëren in een lichte kleur, zodat het ook nog natuurlijk overkomt.

Ik ben erg dol op het beauty merk John van G, maar lees en hoor hier tot mijn verbazing weinig over in de beauty blog wereld. En dat vind ik toch wel jammer. Want zeker als je van mooie wenkbrauwen houdt, heeft John van G een hele mooie wenkbrauwlijn. In deze lijn vind je onder andere verschillende wenkbrauw potloden, wenkbrauw poeders, wenkbrauw shaper kits en wenkbrauw gels. Alles om je wenkbrauwen te accentueren en (licht) bij te kleuren.

Voor mij zijn mijn wenkbrauwen (naast mijn wimpers) een heel belangrijk onderdeel van het gezicht. Bij mijn wenkbrauwen gaat het vooral om de vorm. Als je mooie volle wenkbrauwen hebt vind ik het heel mooi staan als ze een beetje messy zijn. Maar mijn wenkbrauwen zijn niet heel vol van zichzelf (een gevolg van het epileren door de jaren heen) en dan vind ik het er gewoon mooi uit als ze gestyled zijn en niet alle kanten op staan. Qua model hou ik van een wenkbrauw met een kleine hoek erin, niet te overdreven. Maar dat is gewoon persoonlijk en kan je het beste proberen door verschillende vormen te proberen en in de spiegel te kijken. Daarbij moet je niet teveel afwijken van de natuurlijke vorm.

Tatiana's Blog | John van G Eyebrow Liner & Powder Tatiana's Blog | John van G Eyebrow Liner & Powder

 

De producten van John van G zijn bij verschillende drogisterijen en schoonheidsspecialisten te koop. De Eyebrow Liner & Powder heeft een prijs van € 19,50.Tatiana's Blog | John van G Eyebrow Liner & Powder

Welk product gebruik jij voor het definiëren van je wenkbrauwen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | John van G Eyebrow Liner & Powder

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | John van G Eyebrow Liner & Powder

    dat is mooi en voor mij zeker
    door mijn ouderdom zijn mijn wenkbrauwen ver in mindering gebracht
    ik wil het gaan proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *