Jovan Musk Oil Eau de Parfum Spray

by Tatiana
Jovan Musk Oil Eau de Parfum

Vandaag onthul ik één van mijn favoriete geuren. Al jaren heb ik een terugkerende favoriet, en dat is Eclat D’Arpege van Lanvin. Dat is een Oriëntaalse geur. Maar ik hou ook wel van wat afwisseling. En thuis gebruik ik andere geurtjes dan wanneer ik ergens naartoe moet, voor in huis gebruik ik vaak wat goedkopere geurtjes. Het geurtje van vandaag is een goedkope variant op de wat duurdere Musk geurtjes, en deze laat ik jullie vandaag zien.

Jovan Musk Oil Eau de Parfum

MUSK OIL

Musk oil is wederom een Oriëntaalse geur, die net als mijn andere favoriet Eclat D’Arpege tot de groep zwaardere geuren hoort. Als ik het heb over de geur Musk, dan denken jullie vast aan de geur van Alyssa Ashley, of misschien wel de Musk geuren van The Body Shop. Maar er bestaan ook goedkopere varianten. Voor welke variant je ook kiest, er is gebleken dat Musk niet alleen verleidelijk is in zijn soort. Door de topnoot van saffraan is dit een geur waarbij je ’s morgens makkelijker wakker kunt worden, goed en geconcentreerd bij kunt werken of leren.

Jovan Musk Oil Eau de ParfumJŌVAN

Musk Oil door Jovan, is een bloemige geur voor vrouwen. De geur bevat extracten van jasmijn, neroli, bergamot en de verleidende geur van muskus.

Ervaar het sexy gevoel van Jovan Musk for Women. De mysterieuze geur van Musk ontketent je eigen natuurlijke krachten van verleiding. Met deze geur trek je zeker anderen aan.

Jōvan over Musk

Musk. A sensual fragrance. Exciting since the beginning of passion. Drop after drop. Behind your lobes, on your neck, wherever greater the pulse.

Jovan Musk Oil Eau de Parfum

Jovan Musk Oil Eau de Parfum

Geurnoten

♥ Topnoot: Bergamot

♥ Hartnoten: Jasmijn, Geranium, Ylang-Ylang en Roos

♥ Basisnoten: Muskus, Iris, Eikenmos en Tonkaboon

In het hart van de geur, en in de basis vind je Muskus accenten. De Jōvan Musk Oil ruikt iets zwakker dan de Musk Oil van Alyssa Ashley, en blijft niet zolang hangen. Maar de geur is verleidelijk en ruik je zeker een paar uurtjes goed. Voor de goedkopere variant betaal je ongeveer € 10,00 voor 59 ml. En qua prijs en kwaliteitsverhouding is het zeker een goede geur en kun je makkelijk tussendoor nog eens de geur aanbrengen.

afsluiting-tatiana

Heb jij ook een lievelingsgeur?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

6 comments

Jolanda 4 januari 2017 - 09:16

Hij klinkt heerlijk!!! Nu heb je me wel nieuwsgierig gemaakt! Zelf zweer ik bij The Scent van Hugo Boss ❤

Reply
Tiny 4 januari 2017 - 11:06

Wat fijn om te lezen over de musk oil ik vond het altijd een heerlijke geur
Vele jaren terug was dat mijn geurtje en kon er geen genoeg van krijgen
Mijn man gebruikte de manlijke variant ,zo ben ik begonnen aan musk
Later zijn we over gestapt op allerlei geurtjes je kent dat wel alles proberen
Maar musk en Chanel 5 zijn wel mijn favoriet maar sta wel open voor andere lekkere geurtjes

Reply
manon 4 januari 2017 - 16:28

Ik vind het er fleurig uitzien en ik ben heel erg benieuwd naar de geur

Reply
Anna Gerrie 4 januari 2017 - 18:06

De prijs valt mij alles mee 🙂 Ik hou zelf juist meer van lichtere & frisse geurtjes, maar ik ben wel benieuwd hoe deze nu ruikt!

Reply
Monica 4 januari 2017 - 19:19

Wat goedkoop. Ik ben wel benieuwd naar de geur. Vind Musk altijd wel lekker.

Reply
Melike 4 januari 2017 - 22:10

Ik ben echt heel benieuwd naar deze! Ik heb zelf vroeger jarenlang de musk van de body shop gebruikt en ik hem hem geloof ik nog ergens liggen. Die vond ik ook altijd heel lekker;)

Reply