’Urban Chic’, nieuwe sieraden collectie van Kaya!

KAYA sieraden Urban Chic collectie

De look voor dit seizoen, dat is de Urban Chic collectie van Kaya. In mijn blog lezen jullie vooral over onderwerpen die iets los maken in mij. Zo is dat ook met sieraden, ik heb er iets mee. Dat weten ze bij Kaya ook, want ik heb in het verleden al vaker mogen genieten van hun prachtige sieraden. Vandaag neem ik jullie mee in een collectie van prachtige herfstkleuren, en laat ik een aantal sieraden uit deze collectie zien. Lees mee!

 

Tatiana's Blog | ’Urban Chic’, nieuwe sieraden collectie van Kaya!

Urban Chic

Alleen de naam ‘Urban Chic’ van de nieuwe collectie vind ik al helemaal geweldig. In deze collectie vind je kettingen en armbandjes met de bekende sailor sluiting. En de sieraden kun je door middel van hangertjes aan jouw persoonlijke smaak samenstellen. De collectie is geïnspireerd op de stoere stad met fonkelende herfstlichtjes. Dat zie je terug in de stijlvolle herfstkleuren: blauw, groen en zwart. Wil je echt opvallen en gezien worden met deze collectie, ga dan voor de statement oorbellen van deze collectie. 

Winter is coming! De dagen worden korter en het wordt steeds vroeger donker. In Leiden, waar het ontstaan van de sieraden van KAYA plaats vind, komt alles tot leven met sprankelende lichtjes! Deze bruisende stad symboliseert de warme, knusse avonden tegen een achtergrond van natte, koude, donkere dagen. En zo kwamen aan de ontwerptafel de rustieke kleuren en chique sprankeling samen: ‘Urban Chic Collectie’. Elk sieraad is een combinatie tussen stralend stainless steel, en warm groen, strak blauw of chic zwart. Authentiek, lokaal én met de hand gepersonaliseerd, daar draait de Urban Chic Collectie om! 

Het is een mooie en uitgebreide collectie geworden, van kettingen, oorbellen, ringen en oorbellen. Veel van de kettingen en armbandjes zijn met zwarte, blauwe of groene steentjes. En bij KAYA kun je ook deze collectie weer personaliseren. 

KAYA sieraden Urban Chic collectie

KAYA sieraden Urban Chic collectie

 

 

Lees ook het artikel:

Ketting met vingerafdruk Coin 

 

 

Stoer & Elegant

Bij het zien van de nieuwe collectie werd ik besluiteloos. Ik wist niet wat is moest kiezen, alles was mooi. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een beetje mixen en matchen met de kleur zwart. Wat ik wilde uitstralen met de sieraden was een mix tussen stoer en elegant. En met dit setje kan ik helemaal blenden in de herfstsfeer van de grote stad, maar ook hier in ons kleine dorp.

KAYA sieraden Urban Chic collectie

KAYA sieraden Urban Chic collectie

 

Zwarte ketting Urban Chic

Het was liefde op het eerste gezicht tijdens een donkere herfstavond in het park. Ik kreeg vlinders in mijn buik van de chique uitstraling. De kleurencombinatie en het bedeltje, dat was het gewoon voor mij. De ketting bezit zoveel eigenschappen, en toch door haar eenvoud past het bij elk kledingstuk en kun je het ook makkelijk combineren met andere sieraden. De ketting is gemaakt van premium roestvrij staal in de kleur goud. Hoewel ik er zelf geen voorstander van ben kun je wel douchen en zwemmen met dit sieraad, want het verkleurt niet. Aan de ketting hangt een bedel in combinatie met de voorletter van mijn naam. Deze gepersonaliseerde ketting is het helemaal voor mij, maar er zijn nog veel meer variaties.

Ketting: vanaf €28,90

KAYA sieraden Urban Chic collectie

KAYA sieraden Urban Chic collectie

 

Armbanden set Urban Chic met letter

Bij deze ketting heb ik gekozen voor een setje armbanden. Het setje van 3 bevat een kralenarmband met letter naar keuze, een klaverarmband en een balletjes armband.  Het voordeel van een stainless steel armband is dat dit niet verkleurt. Daardoor kun je gewoon douchen en zwemmen met het sieraad om. 

Armbanden: € 46,90

KAYA sieraden Urban Chic collectie

KAYA sieraden Urban Chic collectie

Wat vind ik van de sieraden?

Ik heb gekozen voor dit setje, omdat dit mooi bij elkaar past. Het straalt uit, wat ik wil uitstralen: stoer en toch chique. De Urban Chic collectie is gebaseerd op de herfst, maar straalt ook zekere elegantie uit in de winter of de zomer. Deze collectie is niet seizoensgebonden. Tijdens de feestdagen, die al steeds dichterbij komen, zal ik dit mooie setje dragen. 

Mijn setje kwam aan in een mooi roze gestrikt doosje. Ook met de aankomende feestdagen dus erg leuk om als pakje onder de boom te leggen. Dit was het alweer! Ik denk dat je wel begrijpt dat ik KAYA Sieraden zeker kan aanraden, als je op zoek bent naar een mooi sieraad voor jezelf of als cadeau. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tatiana (blogger & influencer) (@tatianasblog.nl)

 

Tatiana's Blog | ’Urban Chic’, nieuwe sieraden collectie van Kaya!

 

Ik ben benieuwd of jullie KAYA sieraden al kennen, en wat voor sieraad jij hebt uit hun collectie?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | ’Urban Chic’, nieuwe sieraden collectie van Kaya!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | ’Urban Chic’, nieuwe sieraden collectie van Kaya!

  Het ziet er fantastisch uit
  Ik heb geen sieraden uit hun collectie
  Ik had in het verleden alleen gouden sieraden
  Maar tegenwoordig draag ik ook graag wat ik leuk vind
  Zo vind ik de sieraden die jij hier draagt prachtig
  Wie weet de volgende misschien van kaya

 2. Tatiana's Blog | ’Urban Chic’, nieuwe sieraden collectie van Kaya!

  Eindelijk een betaalbare VCA dupe. Ik ben fan!

 3. Tatiana's Blog | ’Urban Chic’, nieuwe sieraden collectie van Kaya!

  Perfecte vibe voor de feestdagen

 4. Tatiana's Blog | ’Urban Chic’, nieuwe sieraden collectie van Kaya!

  Wouw heel erg mooi. Hier houd ik wel van. Ik ga zeker een keer kijken voor wat moois!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *