KAYA Sieraden

Deze leuke Cubus letterketting met 2 initialen kreeg ik van KAYA Sieraden, wat is ie leuk he! Dit is tevens een leuk Moederdag cadeautip, want dat is 8 mei al weer. Weet jij nog niet wat jij je moeder wil geven dit jaar, lees dan even verder en kijk mee.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

KAYA

 

KAYA Sieraden

KAYA Sieraden

Een eigen sieraden webshop, hoe leuk is dat. In de webshop van KAYA Sieraden vind je meer dan alleen mama-dochter sieraden. Dankzij een uitspraak “Mama, ik wil graag een matching sieraden setje dragen” van de gelijknamige dochter werd oprichtsters op het idee gebracht om een eigen sieraden webshop te starten. Samen met een team creëert ze nu unieke & persoonlijke sieraden met ieder een eigen verhaal. Zo kun jij net als ik betekenisvolle momenten altijd met je meedragen, in bijvoorbeeld een bijzondere ketting met naam.  

 

Ketting met letter “Cubes”

 

KAYA Sieraden

KAYA Sieraden

KAYA Sieraden

Ik draag niet altijd een ketting, maar ik vind het wel heel leuk. Als het niet teveel opvalt. Ik hou van fijn en minimalistisch. Deze gepersonaliseerde cubes ketting met letters en symbolen voldoet daar aan, en maakt het mogelijk om de initialen van (in dit geval) mijn dochter dicht bij mij te dragen. De ketting is verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver en Verguld. Als je gaat voor verguld is de basis van het sieraad 925 Sterling Zilver met Gold Plating, en 925 Sterling Zilver is het hoogste gehalte zilver, gelijk als bij de juwelier. Nog een aantal details van de ketting:

♡ Grootte: 5 mm
♡ Bedels: A-Z, hartje en infinity
♡ Verpakking: een luxe sieradendoosje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♡ Giving back: per sieraad doneert KAYA een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan.

 

De prijs

 

KAYA Sieraden

KAYA Sieraden

Voor zo’n mooie ketting  in 925 Sterling Zilver ben je € 34,90 kwijt, en kies je voor verguld dan is het € 39,90. Deze prijs is gelijk, of je nu kiest voor een Jasseron of Box ketting en inclusief 2 initialen. 

Ben je nog op zoek naar een leuk Moederdag cadeau, dan vind ik dit zeker een aanrader. Maar is het niet helemaal jouw smaak, of eigenlijk dat van je moeder, dan heeft KAYA sieraden nog meer leuke Moederdag sieraden. Zoals een leuke slavenarmband, of een mooie geboortesteen verwerkt in een ketting / armband \ ring. Kijk hier even voor alle Moederdag sieraden.  Of mix en match jouw unieke sieraad met keuze uit een tal van mooie bedeltjes.

 

We belong together .   

 

KAYA Sieraden

Tatiana

Ik draag graag een sieraad om mijn hals. En jij?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Cubes ketting van KAYA sieraden

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Cubes ketting van KAYA sieraden

    Het is een heel leuk ketingje,ik heb ook even verder gekeken naar oorbellen
    Maar ik zag maar een paar ,jammer maar verder leuke sieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *