KAYA sieraden

Zoals wel vaker terug te vinden is op mijn blog, ben ik gek op sieraden. En dan met name minimalistische sieraden. Iets wat je alle dagen door kunt dragen, zoals oorbellen, ringen, ketting, armbanden, etc. Het maakt je look compleet en de sieraden die ik draag hebben allemaal een persoonlijk verhaal. Zo draag ik, natuurlijk, altijd mijn trouwring die gaat echt nooit af. En in mijn oren dragen ik oorbellen die ik van mijn schoonvader heb gekregen. En om mijn hals draag ik nu een prachtige ketting met de vingerafdruk van Esmee, en haar geboortesteen. Kijken jullie mee naar het nieuwe juweeltje om mijn hals. 

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

 

Sieraden van KAYA

Tegenwoordig kan je je sieraden heel persoonlijk maken. Zo liet ik jullie in een eerder verschenen artikel al de cubes ketting van KAYA zien met de initialen van Esmee. Maar er is meer, nog persoonlijker, namelijk kettingen en armbanden waar je een vingerafdruk van een speciaal iemand in kan laten verwerken. 

Ik wilde al heel lang een ketting, maar niet zomaar één. Want die heb ik genoeg en liggen uiteindelijk allemaal in de la. Zo heel af en toe komen ze tevoorschijn en draag ik ze voor een gelegenheid. Maar ik was echt op zoek naar een ketting die ik altijd kan dragen, die uiteindelijk net zoals mijn trouwring en mijn oorbellen niet meer afgaat. Of alleen wanneer dat echt nodig is. En dan bedoel ik slapen. Dan draag ik nooit een ketting. In mijn slaap ben ik redelijk druk, en bovendien maak je in je slaap soms ongecontroleerde bewegingen, waardoor je je sieraad kan beschadigen. Dat risico wil ik niet lopen. 

KAYA sieraden

KAYA sieraden

 

Sieraad met een persoonlijke touch

Mijn bestelling bij KAYA kwam snel binnen. En wow, de ketting was echt boven verwachting. Ik had niet alleen gekozen voor een vingerafdruk van Esmee, maar aan dezelfde ketting wilde ik ook heel erg graag haar geboortesteen. Elke geboortedatum heeft z’n eigen geboortesteen, waarmee je het sieraad nóg persoonlijker kan maken! Hiervoor gebruikt KAYA zirconia kristallen waarvan de kleuren zijn geïnspireerd op de oorspronkelijke edelstenen. Zo is Mei, de maand waarin Esmee geboren is, smaragd. De smaragd is een schitterende edelsteen met een groene kleur. De smaragd staat symbool voor macht en hoop. De steen in combinatie met de vingerafdruk en het goud maakt samen zo’n mooie combinatie. En het staat ook heel warm. Normaal gesproken draag ik witgouden sieraden, maar dit keer heb ik bewust gekozen voor goud, en ik ben echt superblij met het resultaat. 

KAYA sieraden

KAYA sieraden

KAYA sieraden

 

 

⊱  Sieraad met vingerafdruk bestellen

Aan het proces wat vooraf ging dacht ik dat er wel wat uurtjes / dagen verloren zouden gaan. Het leek mij een heel gedoe om zo’n ketting met vingerafdruk te bestellen. Wanneer de politie je vingerafdruk moet hebben drukken ze je vinger in zo’n stempelkussen (ik heb hier overigens geen ervaring mee, laat dat duidelijk zijn maar ik kijk veel Netflix series) en ik dacht dat ik dat ook moest doen om vervolgens de vingerafdruk op te sturen of iets dergelijks. Maar het gaat juist heel gemakkelijk, gewoon vanuit huis. En er is zelfs een instructievideo gemaakt om het nog gemakkelijker te maken.  Het enige wat je nodig hebt is plakband, papier, een zacht potlood en je telefoon. Op papier kleur je een grijs vlakje groot genoeg voor je vingerafdruk, de vinger waar je een afdruk van wilt druk op het grijze vlakje en daarna plaats je je vinger op een wit stukje papier en druk je dit even goed aan. Als je je vinger optilt zie je dat je vingerafdruk achterblijft. Hier maak je een mooie scherpe foto van en deze stuur je per email op naar KAYA. En voordat jij het weet heb jij een prachtig mooi sieraad in huis. 

Helemaal niet gek dat jij nu ook graag zo’n persoonlijk sieraad wil. Want ik vind het zelf ook prachtig. Klik snel hier en kijk wat ze bij KAYA allemaal aan persoonlijke sieraden hebben. Ik ben zo happy met mijn nieuwe aanwinst dat ik mijn wensenlijstje heb aangevuld met wat nieuws. En de feestdagen komen eraan, dus het is ook zeker leuk om iets cadeau te doen voor onder de boom. Wat dacht je van een leuke armband moeder dochter, of bedels voor armband. Wie mijn lootje dit jaar trekt hoeft in ieder geval niet te piekeren, een armband met geboortesteen zou het natuurlijk helemaal compleet maken. 

Zoals je leest ben ik echt super enthousiast over KAYA. Wil je weten of het ook iets voor jou is? Stel jezelf dan de volgende vraag.

Do  …  zoek jij een sieraad en vind je het bijzonder om het echt persoonlijk te maken? 

Don’t  … als jij niet gelooft in ” Little things mean a lot! ”  

KAYA sieraden

KAYA sieraden

KAYA sieraden

Tatiana

Ik hou van sieraden als cadeautje onder de kerstboom. Jij ook?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Ketting met Vingerafdruk

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *