Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN
Als moeder (of vader) kom je er niet onderuit om jaar na jaar iets nieuws te verzinnen voor een kinderfeestje. Het moet origineler, specialer en anders als voorgaande jaren. Iedere moeder (en ook de vaders) kennen de stress die erbij komt kijken. Maar het plezier van de kinderen maakt alles weer goed. Vaak haal ik mijn ideeën voor een feestje van internet. Tot nu toe heb ik altijd nog thuis feestjes gegeven. Eigenlijk vind ik dat wel het leukste. Met Kinderfeestjes met een verhaal heb ik het draaiboek voor het aankomende feestje van Esmee al tot in de puntjes klaar. Natuurlijk verklap ik inhoudelijk nog niet teveel, want de vriendinnen (en moeders) van Esmee lezen dit artikel misschien ook wel.

SASS

Het boek

 

Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN
omslag van het boek kinderfeestjes met een verhaal

Het was de bedoeling om Esmee haar 8e verjaardag al te vieren met 1 van de Kinderfeestjes met een verhaal thema’s. Dat is niet gelukt, en daarom verschuif ik het naar het feestje voor haar 9e verjaardag. Dat scheelt mij heel wat denkwerk en stress, en ik heb lekker lang te tijd om alles voor te bereiden. In het boek Kinderfeestjes met een verhaal staan vijf themapartijtjes voor jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar. Elk feestje heeft een rode draad met een meeslepend verhaal waarin fantasie en werkelijkheid één worden. In elk thema speelt een bijzonder figuur de hoofdrol: een regenboogkunstenaar, een draak, een smikkelende prinses, een zeemeerman of een Spaans heksje.

Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN
illustratie voor het boek kinderfeestjes met een verhaal

Het draaiboek. Wat fijn en handig, een compleet draaiboek, zelf heb je er nog weinig omkijken naar. Want in het draaiboek staat bijna alles al. De planning, boodschappenlijst en uitleg van de opdrachten en spellen staan er allemaal in. Het is bijna onmogelijk om nog iets te vergeten. Bijna! Het enige dat je nog moet doen is de benodigdheden in huis halen, en dingen klaarzetten, of misschien juist verstoppen. Er kan weinig mis gaan.

Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN
illustratie voor het boek kinderfeestjes met een verhaal

Betoverende cupcakes. Toen ik Esmee vroeg wat zij het liefst op haar verjaardag doet, of welk feestje ze nog het allerleukst vond, was zij heel resoluut. Het feestje waarin ik een speurtocht had gemaakt vond zij waanzinnig. Ik wist dat haar volgende feestje er weer 1 moest worden met opdrachten en dingetjes doen. Het thema van de Betoverende cupcakes wordt op en top interactief waarbij Esmee en haar vriendinnen echt ín het verhaal zitten! Leuker dan dat kan het bijna niet worden. Ook voor mij niet om het te organiseren. En ik verheug me er nu ook al enorm op. Nog nooit ben ik zo relaxt geweest als het gaat om het organiseren van een feestje.

Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN
illustratie voor het boek kinderfeestjes met een verhaal

Het boek is zeker de moeite waard om aan te schaffen. De feestjes uit het boek zijn ontzettend leuk en goed uitvoerbaar. En vooral uitvoerig uitgewerkt. Een klein minpuntje van het thema Betovernde cupcakes vond ik de tijd, meestal duurt bij ons het feestje iets korter. Maar je kunt ook dingetjes aanpassen waardoor het beter in jouw planning past. Verder is het boek echt super handig, voor als je niet meer weet wat voor feestje je moet houden! Het boek is te bestellen via kinderfeestjesmeteenverhaal of bol.com voor  € 19,95.

De prachtige tekeningen (zoals ook gebruikt in dit artikel) van Jikke maken het boek helemaal af. Kijk voor meer van haar tekenwerk zeker eens op haar website en of haar Instagram: https://www.jikkekuiper.com/ of

SASS

Win 2x een feestje naar keuze uit het boek

 

Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN
illustratie voor het boek kinderfeestjes met een verhaal

Winnen!!! Zit jij met je handen in het haar? Weet je niet meer wat je moet, en nadert het feestje van je zoon en/of dochter? Zou jij niets liever willen dan een draaiboek, waarop alles al tot op de puntjes staat uitgewerkt? Dat kan … …

Welk feestje uit het boek Kinderfeestjes met een verhaal zou jouw kind willen vieren en waarom? Kijk op www.kinderfeestjesmeteenverhaal.nl welke vijf feestjes er zijn. Het enige wat je daarvoor moet doen is in een reactie hieronder laten weten welk feestje jouw kind het allerliefste zou willen vieren en waarom. Meedoen kan tot en met 8 oktober 2019. De inzenders van de twee leukste reacties ontvangen hun favoriete feestje uit het boek, in de vorm van een pdf.

Iris heeft echt overal aan gedacht. Neem bijvoorbeeld het thema De Betoverende cupcakes, de activiteiten zoals de speurtocht kunnen zowel binnen als buiten plaats vinden. Met Kinderfeestjes met een verhaal zit je echt altijd goed en kan je feestje niet stuk. De feestjes zijn geschikt voor maximaal 8 kinderen en minimaal 2 begeleiders. En de kosten voor zo’n superfeestje liggen rond de € 5,00 en 12,50 per kind.

Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

Voor welk feestje zou jij kiezen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

19 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Wat super handig, zeker als je zelf niet echt een planner bent, zoals ik!

 2. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Ik mag zaterdag aan de bak in het speelbos of bij slecht weer in huis……

 3. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN
  Hilde Janbroers-Stolk

  Super leuk idee! Ik heb alleen Thomas nog die echt een feestje geeft, maar het is altijd weer een klus iets te bedenken. Zo’n boek is dan ideaal!

 4. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Mijn zoontje is nog klein dus daarvoor zijn het nog maar enkel feestjes met familie. Dit jaar heb ik wel een thema Paw Patrol. Wel leuk dat ze een boek gemaakt hebben waar je inspiratie op kan doen

 5. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Hier een echte planner, ik ben maanden van te voren al bezig met de voorbereidingen!
  Denk dat dit boek voor elk gezin wel een handige is. Inspiratie opdoen is altijd leuk! Gezellig samen door het boek heen bladeren en samen een thema uitkiezen 😀

 6. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Wat een leuk boek! Ik zou hem graag willen winnen omdat ik met 3 kinderen hier nog wel eens een feestje heb. Mijn zoontje zou het feestje van de betoverde cupcake erg leuk vinden.

 7. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Ik vierde ook altijd de kinderfeestjes thuis. Dat kostte wel een boel tijd en voorbereiding inderdaad. Dit boek lijkt me erg leuk!

 8. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Oh dat boek lijkt mij leuk! Niet alleen voor thuis maar ook voor festiviteiten op de bso in de vakanties. Dan doen we ook altijd thema feestjes.

 9. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Dit is wel een hele leuke manier om het kinderfeestje te plannen en goed te laten slagen. Als moeder heb je al genoeg aan je hoofd, waar je allemaal wel niet aan moet denken. Een thema feestje lijkt me erg leuk. Ik zou dan denk ik kiezen voor De betoverende cupcakes, wat een leuk feestje word dat. Super leuk artikel dit.

 10. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  wat een leuk boek. het is dat ik geen kinderen heb, maar wel leuk voor mijn neefjes. dit ga ik onthouden

 11. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Ja, het valt niet mee om altijd wat nieuws te verzinnen voor een kinderfeestje. Wel handig om het zo te kunnen plannen.

 12. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  wij mogen over een week of 6 weer. nog geen idee wat het wordt

 13. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN
  Claudia Diependaal

  Ik vroeg mijn kleindochter welk feestje en ze zegt de draak oma vind ik het stoerste. Net zoals Batman, en dino’s. Ik denk ik vraag het maar aan de jarige zelf 😉 Dus dat wordt ern feestje met het draaiboek van de draak 😉. Ik ben zeer benieuwd naar het boek.

 14. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Wat ontzettend leuk en handig zeg. Het is best altijd lastig om weer iets te bedenken. Hier hebben we vandaag een verjaardagsfeestje maar vieren dat buitenshuis. Hier jongens dus we gaan iets ‘wilds’ doen. Ik gun deze win actie dan ook aan een ander.

 15. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Superleuk! Dat is toch handig en leuk met een verhaaltje erbij

 16. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Het lijkt mij ook een handig boekje als je een opstart nodig hebt voor ideeën. Je kunt er altijd zelf iets van maken, toch? 🙂

 17. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Ah wat superleuk. Ik zou voor de regenboogkunstenaar gaan haha. Ik deed toen mijn kinderen kleiner waren elk jaar een themafeestje voor ze, 3 per jaar dus haha, soms wel een uitdaging maar altijd erg leuk.

 18. Tatiana's Blog | Kinderfeestjes met een verhaal + WIN

  Wat ontzettend leuk en handig! Ik heb zelf geen kinderen, maar zo’n thema feestje lijkt me wel erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *