Tatiana's Blog | Klapp A Classic Booster Emulsion

Een lekkere boost voor de huid, dat klinkt toch heerlijk. Dat doet de Klapp A Classic Booster Emulsion voor de volwassen huid. Laten we kijken of Booster Emulsion mijn huid kan boosten.

 

A CLASSIC is een vitale bouwsteen voor lichaam en huid. Het is ook een belangrijke drager en stimulator voor de huid. Vitamine A beïnvloedt de collageenstructuur en de enzymactiviteit van de verouderende huid. Vooral de RETINOL die door KLAPP wordt gebruikt, heeft een zeer positief effect op de verminderde herstelmechanismen van de huid. De professionele RETIOL-TERMO behandeling en de voortdurende huidverzorging geven de huid frisheid en stevigheid. KLAPP A CLASSIC ondersteunt de eigen beschermingsfunctie van de huid. Oudere gezichtsfuncties kunnen in een stevige vorm worden gebracht.

━━━━ klappcosmetics ━━━━

Tatiana's Blog | Klapp A Classic Booster Emulsion Tatiana's Blog | Klapp A Classic Booster Emulsion

KLAPP A CLASSIC BOOSTER EMULSION

Dit product kreeg ik al een hele tijd geleden toen ik aanwezig was op een event. Maar ik had op dat moment zoveel producten voor mijn huid, dat ik er nog niet aan toe gekomen was om de booster te testen. Tussen het testen van bepaalde huidproducten door laat ik een tijdje vrij, zodat mijn huid even tot rust kan komen. Anders weet ik niet meer welke werking van welk product komt.

De booster is een huidverzorgingsproduct onderverdeeld in de categorie voor de rijpere en droge huid. Het anti-aging volume boost met de PAG Longlife Code, tegen alle tekenen van huidveroudering. De Booster Emulsion ondersteunt de levensduur van de cellen en bevordert een jeugdige mooie huid.

Dat klinkt allemaal fantastisch maar wat is PAG? De P staat voor vermogen Foxy peptiden (leeftijd vertragingstijd door Genstimulering). De A is van vitamine A en zorgt voor een toename van celgroei en DNA-herstel. Dan blijft de G nog over. De  G van Genis liposoom zorgt voor de remming van ouderdomsvlekken door oxidatieve detoxificatie.

Tatiana's Blog | Klapp A Classic Booster Emulsion Tatiana's Blog | Klapp A Classic Booster Emulsion

Tatiana's Blog | Klapp A Classic Booster Emulsion

TOEPASSING EN INGREDIËNTEN

Hoe brengen we de booster eigenlijk aan? We beginnen met ons normale ritueel en reinigen het gezicht zoals we dat altijd doen. Daarna pakken we de booster en masseren het zachtjes in de huid. Je hoeft er niet veel van te gebruiken, 1 of 2 pompjes is genoeg. Het werkt heel makkelijk, je draait aan het systeem onderaan, de pomp komt op die manier vrij. En na gebruik draai je het weer dicht.

AQUA (WATER), propyleenglycol, panthenol, lecithine, tocoferylacetaat, retinylpalmitaat, PEANUT (Arachis hypogaea) olie, Ethylhexylglycerin, hydroxyethylcellulose, SODIUM CARBOMER, alcohol, fenoxyethanol, PARFUM (FRAGRANCE), tocoferol, SODIUM hyaluronaat, caprylzuur / CaprineTriglyceride, ascorbinezuur, ascorbylpalmitaat, citroenzuur, dinatrium EDTA, titaandioxide, Ethylhexyl Methoxycinnamate, diethylamino hydroxybenzoyl hexylbenzoaat, iso-eugenol, cumarine, linalool, benzylsalicylaat, cinnamylalcohol, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, alfa-isomethyl ionon, HYDROXYISOHEXYL 3-cyclohexeen carboxaldehyd

Tatiana's Blog | Klapp A Classic Booster Emulsion

Tatiana's Blog | Klapp A Classic Booster Emulsion

MIJN CONCLUSIE

Ik heb de booster de afgelopen tijd voor jullie, maar natuurlijk ook voor mezelf getest. En ik ben tot de volgende conclusie gekomen. Allereerst ruikt de booster ontzettend lekker, maar er zit dan ook wel parfum in. Ik kan niet zeggen dat ik vanaf nu rimpelloos door het leven ga, maar ik merk wel dat het product het goed voor heeft met mijn huid. Of het nou echt wat doet of niet, ik ben van mening dat het sowieso geen kwaad kan om een dergelijk product te gebruiken tegen voortijdige huidveroudering door UV-stralen en schadelijke milieufactoren. Voor het testen heb ik het product als eerste op mijn hand getest, en toen merkte ik duidelijk op dat mijn huid daarna soepelzacht is en de fijne lijntjes zo goed als verdwenen zijn. Wat dat betreft ben ik best wel te spreken over de booster en kan ik het ook aanraden.

De A CLASSIC lijn bestaat uit:

 • Body Lotion
 • Booster Emulsion
 • Cream
 • Cream Ultra
 • Effect Mask
 • Eye Care Cream
 • Eye Care Mask
 • Facial Oil with Retinol
 • Hydrogel Eye Patches
 • Hydrogel Face Mask
 • Mico Retinol Soft Cream
 • Neck & Décolleté Cream
 • Retinol Pure Fluid
 • Revital Serum
 • Vitamine A Plus Retinol Concentrate

Klik hier om alle producten uit deze lijn te bekijken.

Klapp A Classis Booster Emulsion
KOOP HIER: Klapp A Classis Booster Emulsion Inhoud: 15 ml € 27,00

 

Tatiana's Blog | Klapp A Classic Booster Emulsion

Kan jouw huid een boost gebruiken?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Klapp A Classic Booster Emulsion

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *