Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Tantilly staat voor kleurrijke kleding en handgemaakt accessoires. Ben jij op zoek naar een beetje kleur in je leven, en dan vooral in je garderobe, dan ben je bij Tantilly aan het goede adres. Zij maken de wereld graag mooier en kleurrijker. Gelegen in het prachtige Deventer, in een van de leukste straten in het centrum. Is het voor jou net wat te ver met fiets, auto of openbaar vervoer, ga dan lekker surfen want ze zijn ook online te vinden. Vandaag laat ik jullie mijn kledingstuk van Tantilly zien, kijken jullie mee.

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Tantilly

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Collecties. Naast de vrolijke gebloemde jurkjes kun je bij Tantilly ook terecht voor blousjes, tops en vesten. Of leggings, sjaals, rokken, tassen en andere leuke sieraden en accessoires. In welke categorie je ook zoekt, het is een vrolijke en kleurige boel. En ik probeer er in mee te gaan. Ik ben al lang geleden van zwart afgestapt, wat altijd mijn veilige kleur was. Tuurlijk hangt er nog steeds een little black dress in mijn kast, maar verder hou ik wel van wat kleur of een motiefje.

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Back to the 70’s. Omdat we toch richting de winter gingen heb ik gekozen voor deze leuke Annie Bomber Winter Jacket. Het jasje is gemaakt van een fijne, zacht aanvoelende stof. En daardoor valt het jasje ook heel erg mooi, een beetje bloezend. Het jasje is rekbaar en sluit met een rits. Als het wat koeler is, zoals nu is het jasje leuk om binnen te dragen.  In dit geval draag ik het op een jurkje met boots. Maar als het buiten wat warmer is dan kun je het ook dragen als tussenjasje. Dan is het ook erg leuk op jeans gecombineerd met sneakers.

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Productdetails:

  • Kleur: paars, roze, turquoise, varia
  • Kleur boorden: zwart
  • Mouwlengte: lang
  • Print: grafisch
  • Halslijn: rond
  • Sluiting: rits

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Mocht ik ooit in Deventer komen dan breng ik zeker een bezoekje. Ik hou wel van die gezellige winkeltjes waar meer is dan alleen kleding. Daarnaast ben ik ontzettend blij met het jasje, maar ik heb ook veel andere leuke items online gezien. Vraag me niet waarom maar ik heb iets met dromenvangers. En zo heeft Tantilly ook hele mooie dromenvangers, ook als sieraad. Het jasje dat ik ontving was mooi verpakt met een bloemen riempje er omheen gewikkeld. Achter deze bloem zit een heel mooi verhaal. Vind je het jasje ook helemaal geweldig dan kun je hem online bestellen voor € 39,99.

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Hou jij wel van kleurrijke kleding?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Kleurrijkke fashion van Tantilly

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. […] heb ik weer een leuke gastblog voor jullie. Tatiana van de blog Blog & Beauty heeft een leuke Tantilly blog geschreven. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *