Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

Eyebrows on fleek … … wie wil dat nou niet?! Dat kan op veel verschillende manieren. Zelf bijtekenen wat goedkoop is maar wel tijd kost, in ons oh zo drukke ochtendschema. Of iets blijvends maar wel wat duurder, het bijtekenen van de wenkbrauwen met permanente make-up. Met verschillende technieken, zoals hairstroke-, 3D techniek,  schaduw techniek of microblading kan je een prachtige resultaat krijgen. Maar er is een nieuwe, en wel heel goedkope oplossing … …

 

SASS

Brow Tattoo

… wat is dat?

Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

Je wenkbrauwen bepalen een groot deel van je look, en dat is bij mij zeker het geval. Ik hoef niet perse make-up op, maar zonder mascara en een stel mooie wenkbrauwen ben ik echt verloren. Het bijtekenen van mijn wenkbrauwen hoort bij mijn dagelijkse routine, maar het blijft een precisie klusje. En ok, ik weet dat je echt geen identieke wenkbrauwen aan beide kanten hoeft te hebben, maar een mooie gelijke vorm is wel zo fijn. En dankzij een winactie bij Nina kon ik het proberen. 

De Kruidvat Brow Tattoo is een peel off gel waarmee je je wenkbrauwen perfect kunt inkleuren en vormen. Het is niet permanent, maar je bent wel verzekerd van mooi gevormde wenkbrauwen voor ongeveer drie tot vijf dagen. Zo geniet jij meerdere dagen van on fleek wenkbrauwen. En als je het resultaat mooi vind, kun je het na die paar dagen gewoon weer opnieuw gebruiken.

 

SASS

Brow Tattoo

… hoe breng je het aan?

Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

Het aanbrengen gaat echt super gemakkelijk. En bedenk wel, als je dit hebt gedaan scheelt het je de komende dagen echt qua tijd. Als jij elke morgen je wenkbrauwen bijtekent, dan scheelt het je zeker zo’n 10 minuten. Hoe lekker is dat!  

Het aanbrengen gaat als volgt. Je brengt de gel aan op een gereinigde wenkbrauw. De rest van mijn make-up, zoals oogschaduw en mascara doe ik wel alvast. Want ik vind het prettig om het resultaat te zien op een kant-en-klaar gezicht.

Normaal begin je bij de aanzet en werk je van binnen naar buiten. Maar ik heb de tip van Serena opgevolgd. In het midden beginnen en naar het uiteinde toewerken, en dan als laatste pas de aanzet. Als resultaat zie je dan dat de aanzet straks ietsje lichter is dan de rest, wat een natuurlijker effect geeft. Breng het lekker dik aan, niet te bang zijn, want echt dit zie je straks niet meer terug. Zorg voor een mooi resultaat, dat ook de huid onder de haartjes bedekt worden.

Als ik de tips van Serena eerder gezien had, dan wist ik dat ik het bij mezelf nog iets te voorzichtig had aangebracht. Ook ik adviseer om het lekker dik aan te brengen. Dat is niet alleen goed voor het resultaat, maar het is ook makkelijker voor het afhalen.

Afhankelijk van het effect dat jij wilt bereiken, kun je het 20 minuten tot 2 uur in laten werken. Voor de eerste keer heb ik 20 minuten gedaan, omdat ik ook best angstig was. Nogmaals, niet doen! Na de inwerktijd kun je de gedroogde gel van je wenkbrauwen afplukken. Begin hier weer bij de aanzet en werk naar buiten toe. De volgende keer ga ik de inwerktijd van 2 uur proberen, dan blijft het resultaat ook langer zichtbaar.

  

SASS

Brow tattoo 

… het resultaat

Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

Ik had het al bij anderen gezien, onder andere bij Serena, maar ook mijn zusje had het al gebruikt. Ik was nog wat sceptisch en wat angstig. Ik keek alleen naar de foto’s waarbij het product op de wenkbrauwen zat, en dat vond ik echt vreselijk.

Maar het eindresultaat mag er zijn. Het is niet zo eng als het klinkt, het is niet permanent en niet pijnlijk. Maar wel zo ontzettend makkelijk. Ik ben overtuigd, en Kruidvat heeft mij weer eens blij verrast. En mocht je nou de eerste keer  de vorm niet helemaal juist hebben, of is de kleur net iets te donker of te licht. De volgende keer doe je het gewoon anders, en doe je het beter.

-> -> -> Hier verkrijgbaar  <- <- <-


De Kruidvat Brow Tattoo is verkrijgbaar in 2 kleuren: Taupe en donkerbruin. Per doosje verpakt voor € 5,99 en verkrijgbaar in de schappen bij Kruidvat en online in de shop. 

Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

 

Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

Hoe krijg jij jouw wenkbrauwen on fleek?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

19 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

  Het eindresultaat vind ik bij jou best mooi! Ik vond het niks, beetje onzinnig om 20 minuten te wachten terwijl het vrij kort blijft zitten. Ik verf ze dan wel permanent 😉

 2. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

  Ik vind het wel eng altijd dit soort dingen haha. Zou bang zijn dat het te donker voor me is ofzo. Maar ik ben nog wel steeds op zoek naar iets goeds voor m’n wenkbrauwen dus wellicht is het wat!

 3. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

  O ja het resultaat is inderdaad mooi. Mijn nichtje heeft deze vorige week ook uitgeprobeerd. Helaas was bij haar alle kleur na 1 douchebeurt er vanaf. Kan dit misschien ook door een te korte inwerktijd komen?

  1. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

   Misschien een te korte inwerktijd, maar misschien heeft ze het ook té oppervlakkig aangebracht. Je moet ook echt goed onder en tussen de haartjes.

 4. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

  Ik las er al eerder van en las ook dat hè het gerust langer kon laten zitten. Ik doe eigenlijk nooit iets met mijn wenkbrauwen. Ik ben bang dat het me ook niet zou staan.

  1. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

   Ik heb eerst voorzichtig 20 min gedaan, de volgende keer ga ik ook voor langer.

 5. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

  Het lijkt me erg handig. Wat is het verschil met wenkbrauw verf? Of is het hetzelfde?

  1. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

   Ik heb zelf mijn wenkbrauwen nog nooit geverfd, maar dit resultaat is slechts voor enkele dagen.

   1. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo
    Lipstickencupcakes

    Verf ook😂😂 welke verf ik ook gebruik, na enkele dagen is er niks meer van te zien helaas.

 6. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

  Leuk dat je zo enthousiast bent. Ik denk dat het zeker helpt om meer wenkbrauw te creëren, maar ik kan ook snappen dat mensen hier niet voor kiezen. Dat denk ik omdat in mijn beleving tattoo staat voor ‘altijd’.

  1. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

   Het klinkt wel definitief ja, maar dat is het absoluut niet. Na ongeveer 4 dagen ben je er van af als je het toch niet wilt.

 7. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

  Wat fijn dat hij zo bevalt bij jou! Ik vind het resultaat ook erg mooi bij je. Maar het ziet er wel een beetje eng uit ja, haha!

  1. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

   Echt, het ziet er spannender uit dan het is hoor. Volgende keer laat ik het ook langer inwerken.

 8. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

  Je wenkbrauwen lijken wel wat voller zo. Wel mooi eigenlijk en helemaal n iet duur!

  1. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

   Ja inderdaad, ze lijken wat voller. En het scheelt in de ochtend lekker qua tijd.

 9. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

  Zeer mooi gedaan. Ik wil het ook. Ik verf mijn wenkbrauwen. Ben dat nu een beetje zat geworden. Dit zou een tussen oplossing kúnnen zijn .

  1. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

   Ik heb mijn wenkbrauwen nog nooit geverfd. dat durfde ik nooit, dit was ook mijn tussen oplossing.

 10. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

  Ik had bij Iris van Irispraat gezien dat dit product echt drama was/is, maar bij jou mag het resultaat er wezen! Mooi resultaat voor een klein prijsje.

  1. Tatiana's Blog | Kruidvat Brow Tattoo

   Ik heb even gekeken, en inderdaad zeg. Kun je nagaan hoe de meningen verdeeld kunnen zijn. Ik ben er heel tevreden over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *