Kruidvat Superlash Wimperserum

Begin dit jaar was ik aanwezig op het KRUIDVAT ‘BEAUTY AND THE BEACH’ EVENT, aan het eind van dit event kregen we een goed gevulde goodiebag mee. Het Kruidvat Superlash Wimperserum was één van deze producten. Ik ben een aantal maanden geleden begonnen met het testen van het Serum.  En vandaag deel ik het resultaat met jullie. Kijken jullie mee!

 

 

Verleng, verdik en verstevig je wimpers met dit Kruidvat Superlash Wimperserum. Het serum verbetert zichtbaar de conditie van je wimpers.

 

Het Kruidvat Superlash Wimperserum bevat een actief bestanddeel dat de wimperlengte verbetert. Daarnaast is het verrijkt met hyaluronzuur dat de wimpers hydrateert en het oppervlak gladder maakt.

De toegevoegde provitamine B5 dringt door tot in de haarvezels, verbetert de structuur en zorgt ervoor dat de wimpers sterker, elastischer en glanzender worden.

 

━━━━ kruidvat ━━━━

SUPERLASH SERUM

Kruidvat Superlash Wimperserum

Kruidvat Superlash Wimperserum

Het Kruidvat Super Lash Serum is niet het eerste serum dat ik gebruik, in de hoop mooie en volle wimpers te krijgen. Zo heb ik TALIKA | LIPOCILS EXPERT EYELASH CONDITIONING GEL gebruikt met goede resultaten. Ook de UTSUKUSY || HITOME WIMPER SERUM heb ik uitgebreid getest. Beide serums zijn wel wat duurder en liggen tussen de € 30,- en € 40,-. Wat kun je dan verwachten van een serum in de prijsklasse ver daaronder? Ik had dus wel al goede resultaten gezien met het gebruik van een wimperserum, maar geen grote verandering. Dus ik verwachte hier niet zo heel veel van.

Een actief bestanddeel in dit serum maakt de wimpers langer, hyaluronzuur hydrateert de wimpers en provitamine B5 zorgt dat de wimpers sterker, elastischer en glanzender worden.

Het ingrediënt dat de toverkracht heeft om jouw korte wimpers om te toveren tot mooie, lange en volle wimpers is: bimatoprost. Bimatoprost wordt gebruikt in oogdruppels voor de behandeling van glaucoom.  Deze stof kent jammer genoeg ook bijwerkingen waar je niet echt vrolijk van wordt. Maar daarover vertel ik jullie meer bij de ingrediënten en bijwerkingen.

HOE TE GEBRUIKEN

Kruidvat Superlash Wimperserum

Kruidvat Superlash Wimperserum

Het Superlash Wimper Serum zit in een kleine tube en lijkt op een liquid eyeliner. Je brengt het serum aan met een dun kwastje bestaande uit meerdere haartjes op de gereinigde huid. Het aanbrengen doe je langs de bovenste wimperrand. Net als eyeliner, maar doe dit wel voorzichtig en voorkom dat het product in de ogen komt. Gebeurd dat toch, dan gelijk grondig uitspoelen.

Volgens de gebruiksaanwijzing gebruik je het serum als een kuur, elke avond (voordat je gaat slapen) voor een periode van 16 weken lang. Na 16 weken kan je dit halveren in 3 tot 4 keer per week. Het resultaat is er immers al, alleen wil je dit natuurlijk ook houden. Het is niet zo dat het resultaat blijvend is.

Omdat ik toch enigzins wat bang was voor uitloop in de ogen wanneer ik in bed zou liggen, of wanneer ik per ongeluk in mijn ogen zou wrijven, heb ik ervoor gekozen om het serum ’s ochtends aan te brengen voor mijn dagelijkse routine. Omdat het serum vrij snel is ingetrokken hoef je niet lang te wachten voordat je verder kunt gaan met je make-up. Voor mij werkte dit erg prettig, en ik heb nooit last gehad van bijwerkingen.

INGREDIËNTEN EN BIJWERKINGEN

Kruidvat Superlash Wimperserum

Kruidvat Superlash Wimperserum

AQUA, PENTYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL, TETRAISOSTEARATE, BIMATOPROST, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, ALLANTOIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DIOSODIUM PHOSPHATE, TRIETHANOLAMINE, METHYLPARABENEN, ALCHOHOL.

De bijwerkingen van BIMATOPROST waar ik het al eerder over had, en waarvoor ik toch wil waarschuwen zijn  een ontsteking van de buitenste laag van het witte deel van het oog en het binnenoppervlak van het ooglid. Andere effecten zijn wazig zien, branderig gevoel.

Stop direct als je merkt dat je hier last van krijgt!

HET RESULTAAT

VOOR – NA MET EN ZONDER MASCARA 

Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

 

Zonder mascara zie je al duidelijk verschil van voor en na. Mijn wimpers zijn vooral voller. Met mascara wordt dit resultaat nog eens versterkt. Ik vind het resultaat prachtig.

 

━━━━ MIJN MENING  ━━━━

Kruidvat Superlash Wimperserum

Het resultaat met mijn wimpers is echt heel goed te zien. En ik moet heel eerlijk zeggen dat dit het beste wimper serum is die ik tot nu toe heb gebruikt. Mijn wimpers zijn zoveel langer en voller! Zelfs zonder mascara zien mijn wimpers er veel intenser uit qua kleur. Het resultaat was bij mij al na een aantal weken zichtbaar.

Ik ben echt super blij met het resultaat en ik vind mijn wimpers nu 1000x mooier. Zelfs zonder mascara zien ze er vol, dik en gekleurd uit. Maar als je vraagt zou je het weer gebruiken, zeg ik waarschijnlijk toch nee. Dit alleen vanwege de mogelijke bijwerkingen. Lange wimpers zijn echt prachtig, maar het risico van de bijwerkingen vind ik toch wat riskant. Daarom is het belangrijk om toch eerst wat onderzoek te doen naar de ingrediënten en waarvoor ze staan.

Ik wil je hierbij echt niet ontmoedigen, want je leest tal van positieve resultaten, en ik heb eerlijk gezegd nog niemand gehoord die echt de narigheid van de bijwerkingen mocht ervaren. Daarnaast is het een top product waarbij je voor een lage prijs een stel mooie wimpers krijgt.

━━━━ ♡ ━━━━

Wil je het Kruidvat Superlash Wimperserum zelf uitproberen? Het Kruidvat Super Lash Serum is uiteraard bij Kruidvat verkrijgbaar voor € 9,99.

Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum
KOOP HIER: Kruidvat Superlash Wimperserum € 9,99

 

Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

Zou jij het Kruidvat Super Lash Serum gebruiken?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

16 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Als ik naar de foto’s van je ogen kijk zie ik het verschil duidelijk .ook wil ik je even weer complimenteren met de andere mooie foto’s
  Je brengt jou artikelen altijd prachtig en heel goed weer
  Ik heb de nijging om altijd alles maar te kopen zo als ik het zie en lees
  Maar dat doe ik natuurlijk niet (het ziet er altijd verleidelijk )
  Ik dacht zo wel eens bij mij zelf ,jij kan gemakkelijk iets in de fotografie gaan doen
  Zo zou ik graag meer van jou volgers willen horen als zei er net zo over denken dat lijkt mij erg leuk
  Verder wens ik ieder heel veel plezier met hun eigen blog (ik kom zo nu en dan wel eens langs

 2. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  hmm wat een mooi verschil, die zie je echt duidelijk.. alleen de nadelen is inderdaad wel een dingetje.. goed dat je dit ook eerlijk vermeld!

 3. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  I really really appreciate that you were so honest with the ingredients! Not everyone would even mention the prostaglandin bimatoprost. (And I find Kruidvat holidng back this information on their site is irresponsible!) Reading about other serums on the internet, it seems to me that the only thing that we know makes your lashes visibly to grow is prostaglandin. Jammer genoeg. Your lashes look GREAT, but I still have to think about if I want to take my chances with that ingredient.
  (Sorry for commenting in English – my Dutch is not perfect yet.)

 4. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Ik gebruik hem ook en ik vind het echt super werken! Dat van die bijwerkingen had ik niet eens gelezen! 0_0

 5. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Mooi resultaat! Goed ook dat je alsnog kanttekeningen zet bij de bijwerkingen of wanneer het product in je ogen terechtkomt. Dat vind ik wel altijd tricky bij wimperserums.

 6. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Ik gebruik het zelf ook en vind het resultaat echt geweldig! De bijwerkingen had ik ook gelijk opgezocht. Goed om te weten, maar als je voorzichtig bent dan komt het wel goed.

 7. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Ik zou het zelf niet snel gebruiken maar vind het resultaat wel erg mooi!

 8. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Ooit in het verleden heb ik een wimperserum gebruikt. Erg fijn spul wel. Ik weet alleen het merk niet meer. Handig he?! Door jouw enthousiastme zou ik deze ook wel een keertje willen proberen.

 9. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Ik twijfel altijd erg over dit soort producten, maar je ziet zeker een verschil. Ik ga het mss toch ook maar eens proberen

 10. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Dat werkt echt heel goed! Ik heb gelukkig al lange wimpers van mezelf, maar als je korte wimpers hebt, is dit perfect! Nice!

 11. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Ik heb hier vaker over gelezen en het maakt me erg nieuwsgierig! Hoor er veel goede dingen over! Het lijkt inderdaad erg goed te werken. Ik heb zelf vrij lange wimpers maar wil het toch eens proberen om te kijken wat het doet.

 12. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Gelukkig heb je geen last gehad van de bijwerkingen. Lijkt me toch erg vervelend bij je ogen. Ik heb dit nog nooit geprobeerd omdat ik vrij lange wimpers heb.

 13. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Het resultaat is zeker mooi, ik had dus wel last van de bijwerkingen en irritaties ben er na een tijdje weer mee gestopt x

 14. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Ik gebruik het sinds begin april, nu is het 17 oktober. Mijn wimpers zijn idd langer dan ooit. Maar op de plek waar ik het smeerde is een soort geultje in de huid ontstaan. Dit is gevoelig. En kan ook verklaren waarom de wimpers langer lijken. Als de huid zich terugtrekt als het ware, lijken de wimpers langer. Vanwege de gevoeligheid en het feit dat het er raar uitziet twijfel ik of ik wel door moet gaan. Ben ik de enige?

 15. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Ik bedoelde sinds begin augustus!

 16. Tatiana's Blog | Kruidvat Superlash Wimperserum

  Hallo dames, helaas ben ik waarschijnlijk.1 van de weinige met bijwerkingen…
  Ik gebruik het serum nu 2 weken en ben er mee gestopt. Mijn ogen begonnen met branden, waar ik nu nog steeds blaasjes en wondjes heb op mijn bovenste oogleden en nu ook op de onderkant. Ik heb het gebruikt volgens de voorschriften maar mijn huid kan blijkbaar niet tegen de chemische stoffen. Zelf denk ik dat het goed kan komen door het parabeen. Maar ik zou het in de gaten houden dames! Het zijn wel je ogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *