Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

Een tijdje geleden ontving ik een stel prachtige oorbellen van Monique van de webshop Kymoni Jewelry & FashionNou ben ik daar eerlijk gezegd wat lastig in, want normaal draag ik maar 1 setje oorbellen die ik zelden tot nooit uitdoe. Maar voor deze oorbellen maak ik graag een uitzondering.

SASS

Kymoni 

Smile, sparkle & shine!

Kymoni

De Kymoni producten zijn handgemaakt en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit onderdelen. Je kunt kiezen uit een aantal categorieën: 

Bij de oorbellen kun je een kleur kiezen die jij mooi vind, daarna kun je nog kiezen of je de afwerking met verguld zilver of goud wilt, en met of zonder strik. 

Er wordt gewerkt met een snelle levering, en dat is fijn. Want zonder dat ik het verwachte werden mijn prachtige oorbellen al geleverd. De oorbellen waren ook nog eens feestelijk ingepakt, een gratis inpakservice dat aangeboden wordt.

SASS

Rood

When in doubt wear red!

Kymoni Kymoni

Eigenlijk heb ik altijd wel iets gehad met de kleur rood. Nagellak, lipstick, sneakers en nu ook oorbellen. Nu is het enige dat ontbreekt nog een mooi rood pak. Maar die komt er ook nog wel, let op mijn woorden. Ik draag niet heel veel make-up, maar met een gelegenheid wel een mooie rode lipstick. Wat daarbij erg mooi staat zijn deze mooie rode oorbellen. Ik ben nu nog een beetje bleek, omdat het zonnetje nog niet veel op mijn toet heeft  geschitterd. Maar als mijn huidje zongebruind is staat rood mij nog mooier en dat geeft mij een exotisch gevoel. Ik ben waanzinnig blij met deze prachtige oorbellen.

De oorbellen zijn handgemaakt, met luxe gevlochten kralen oorbellen en strik. In de oorsteker zit een swarovski steen. De oorbellen die ik heb gekozen zijn afgewerkt met verguld zilver.

Kymoni

Stella oorbellen Rood met strik zilver – €69,95

 

SASS

Zwart

Women who wear black live colourful lives!

Kymoni Kymoni

Naast de rode oorbellen heb ik ook gekozen voor dezelfde oorbellen, ook luxe gevlochten kralen met strik en een swarovski steen, maar dan in de kleur zwart. Hoewel ik tegenwoordig steeds meer voor kleur ga, kan zwart het in mijn ogen nooit fout doen. Zwart kan altijd en past overal bij. Dezelfde oorbellen die ik jullie net in het rood liet zien vind ik in het zwart een beetje chiquer / klassieker staan. Het rood geeft een wat stoutere en stoerdere uitstraling. Natuurlijk ook afhankelijk van wat je erbij draagt. Ook in het zwart vind ik ze echt fantastisch mooi staan. 

 

Kymoni

Stella oorbellen Zwart met strik zilver – €69,95

Mocht je net als ik ook onder de indruk zijn van de oorbellen, neem dan zeker even een kijkje in de webshop. De oorbellen zijn in vele kleuren verkrijgbaar en allemaal zo mooi. Nu ik de smaak te pakken heb wil ik deze oorbellen ook heel graag nog in de kleuren donkerpaars, geel en wit hebben. Voor welke kleur ga jij?

Tafellamp Bluetooth Speaker

Ken jij de prachtige sieraden van KYMONI al?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

12 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  Wat een toffe eye catchers!

 2. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  Wat een mooie oorbellen! Zelf draag ik vaak minimalistische oorbellen maar dit is ook wel eens leuk. Ze staan je goed! 🙂

 3. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  Wat een leuke oorbellen! het zijn echte eyecatchers om een simpele outfit te doen herleven!

 4. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  Ik vind ze echt heel schattig!

 5. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  wat staat het je mooi! Ik vind dat hangende oorbellen bij mij niet staan, dus ik draag eigenlijk altijd knopjes.

 6. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  De strikjes zijn erg top! De rode accessoires vind ik persoonlijk niet heel geweldig. Ik zou voor de donkerpaarse kleur gaan 🙂

 7. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  Nee ik kende ze nog niet, maar ze zien er mooi uit. Ze vallen erg op. Zijn ze erg zwaar?

 8. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  Wat een leuke oorbellen, ze staan je erg mooi! Zelf houd ik het liever bij oorknopjes, ben bang dat ik blijf hangen achter zulke grote oorbellen.

 9. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  Leuk sieraden. Ze staan mooi bij jou. Mooi om voor gelegenheid te dragen voor mij persoonlijk. Feestelijks oorbellen

 10. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  Wat een super leuke oorbellen 😍 ik vind ze je heel mooi staan. Vooral de rode

 11. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  Gave oorbellen heb je gekregen. Ik zou voor de zwarte gaan denk ik. Chique hoor!

 12. Tatiana's Blog | Kymoni Jewelry & Fashion

  Wat leuk! Ik kende dit merk nog helemaal niet. Maar de oorbellen staan je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *