Laat je haar tot zijn recht komen met Calmare Cosmetics professionele haarproducten

Tatiana's Blog | Laat je haar tot zijn recht komen met Calmare Cosmetics professionele haarproducten

Voor mij is mijn haar erg belangrijk, daarom onderhoud ik het graag erg goed. Met de professionele haarproducten van Calmare haal je de kwaliteit van de kapper in huis. En dat is nou net wat voor mij, want ik ben al lange tijd niet naar de kapper geweest. Mijn haar is lang en vrij dik, en dat heeft volume, bescherming, zachtheid en glans nodig. Ik heb een aantal producten uit de productlijn van Calmare Cosmetics mogen proberen. En de resultaten deel ik vandaag graag met jullie.

SASS

Calmare Cosmetics

– In goede handen –

Tatiana's Blog | Laat je haar tot zijn recht komen met Calmare Cosmetics professionele haarproducten

Met de producten van Calmare haal jij de kwaliteit van de kapper in huis.Hoe makkelijk is dat! Voor huidproblemen of gewoonweg een fijne verzorging voor je haar kun je eenvoudig en gemakkelijk de producten van Calmare gebruiken. Calmare producten zijn vaak volledig geproduceerd in Nederland, en zo niet dan wel zo dicht mogelijk bij huis. De haarhersteller die ik ook heb geprobeerd is volledig vervaardigd binnen Nederland. Van eigen bodem, in goede handen. Heerlijk en vertrouwd toch! Kan niet beter. Daarnaast heb ik nog 2 andere producten gebruikt, ik begin bij de shampoo.

Tatiana's Blog | Laat je haar tot zijn recht komen met Calmare Cosmetics professionele haarproducten

Calmare Neutrea Plus Shampoo.Deze shampoo is uitermate geschikt voor mensen met allergieën, psoriasis en jeuk. Tegen dit soort hoofdhuidproblemen biedt Calmare Neutrea Plus Shampoo de oplossing. In de shampoo zitten geen kleur- en geurstoffen, en ook geen parabenen. Wel vind je jeukverlichtende en kalmerende werkstoffen. De shampoo is dermatoligisch getest, en niet op dieren. Bij gebruik van deze shampoo merk je dat deze kalmerend werkt voor je hoofdhuid. Dankzij de vochthoudende werking is je hoofdhuid al snel niet meer droog en gevoelig, maar ook door de vochthoudende werking is deze shampoo ideaal bij veelvuldig föhnen!

Tatiana's Blog | Laat je haar tot zijn recht komen met Calmare Cosmetics professionele haarproducten

Calmare Haarhersteller.De originele Calmare Haarhersteller. Deze haarcrème werkt perfect tegen droog en beschadigd haar en brengt het haar soepel in model. De crème verzorgt droog en beschadigd haar intensief en geeft duf en futloos haar weer gezondheid en glans, zonder het haar vet te maken. Ook de haarhersteller is zonder parabenen én verrijkt met UV-protectie. Dit unieke haarmasker hoeft niet uitgespoeld te worden. Je haar voelt zacht aan en is beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals chloor, zon en zeewater. Dagelijks gebruik helpt gespleten haarpunten, droog en pluizig haar voorkomen.

Tatiana's Blog | Laat je haar tot zijn recht komen met Calmare Cosmetics professionele haarproducten

Calmare Styling Boost.Creëer makkelijk en snel extreem veel volume met deze Calmare volumepoeder. En dat wil ik natuurlijk als geen ander, want mijn haar kan wel wat volume gebruiken. Ik ken producten die mijn haar volume geven, maar in de loop van de dag zakt mijn haar toch weer en valt het weer plat. De poeder is gemakkelijk aan te brengen, en je hebt er niet veel van nodig. Dit kleine potje lijkt klein, maar is in verhouding wel goedkoper dan andere producten die volume beloven. Wat ik wel een beetje jammer vind is de matte finish, weg glans. Dat kun je weer oplossen door na het gebruik van de Calmare Styling Boost regelmatig een zacht en verzorgend leave-in product zoals de Calmare Haarhersteller te gebruiken. Je merkt dat het haar voelbaar meer structuur en grip krijgt. Een optimaal boost-effect creëer je door het poeder bij de haaraanzet aan te brengen. Mijn haar zag er na gebruik rommelig uit, op een goede manier. Een beetje het messy beach hair effect, alleen ik moet heel eerlijk zeggen dat het bij mij niet lang zo bleef. Mijn haar zakte toch weer in, maar voelde nog wel stroef aan. Daarnaast kreeg ik van de poeder (en ook van de andere volumepoeders die ik gebruikt heb) ontzettende jeuk op mijn hoofdhuid.

Tatiana's Blog | Laat je haar tot zijn recht komen met Calmare Cosmetics professionele haarproducten

Ondanks dat de poeder mij niet het gewenste resultaat gaf ben ik met de andere 2 prodcuten erg blij. De haarhersteller en de shampoo kan ik zeker aanbevelen, en misschien zelfs de poeder ook wel. Dat moet je eigenlijk zelf ontdekken. Want ik heb nog geen één poeder in handen gehad die mij geen jeuk op mijn hoofd gaf. De haarhersteller geeft mijn haar echt weer een boost en een mooie glans en de shampoo geeft echt dat kalmerende effect.

De haarhersteller is verkrijgbaar in 75 ml en 150 ml voor € 14,50. De Calmare Styling Boost is verkrijgbaar in 10 gram, tegen een normale prijs van € 6,90. De shampoo is verkrijgbaar in 250 ml voor € 12,05.

Tatiana's Blog | Laat je haar tot zijn recht komen met Calmare Cosmetics professionele haarproducten

Wat gebruik jij voor volume in je haar?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Laat je haar tot zijn recht komen met Calmare Cosmetics professionele haarproducten

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *