Langhaarmädchen

Het was al weer een tijdje geleden dat ik in Duitsland de DM binnenliep. Ik denk dat ik niemand van jullie hoef te vertellen dat DM een Duitse drogisterij is, en onder bloggers een groot favoriet. In de vakantie heb ik meer tijd doorgebracht over de grens bij onze buren, dan in ons eigen kleine landje. En dus had ik ook de kans om even weer binnen te lopen bij DM. Ik was op zoek naar producten voor mijn haar en zag de producten van Langhaarmädchen staan. Ik heb een aantal producten getest. Kijken jullie mee!

SASS

Langhaarmädchen

Langhaarmädchen

Of het nu gaat om uitgebreide trendy kapsels of een natuurlijke look, de producten van het nieuwe dm-exclusieve merk Langhaarmädchen perfectioneren elke haarstyling. De producten zijn ontwikkeld door de kappers Mona en Julia. Zij zagen een missie voor ogen om alle langharige meiden van de wereld gelukkig te maken, en nog mooier met hun geweldige haarverzorgings- en stylingproducten en coole kapselinstructies.

In het assortiment zitten producten voor zilver blond (shampoo en haarmasker), angel blond (shampoo en conditioner), bruin (shampoo, conditioner en treatment), styling (haarpoeder, haarspray, hittebeschermingsspray, saltspray en droogshampoo), volume (shampoo en volumeboost) en reparatie (shampoo, conditioner, haarolie).

De 2 producten die ik jullie vandaag laat zien komen uit de categorie om je haar te stylen, haarpoeder en de saltspray.

SASS

Langhaarmädchen Haarpoeder

Langhaarmädchen

Het haarpoeder voor lang haar produceert een maximaal volume, laat geen residu achter en heeft een delicate bloemengeur. Voor het gebruik van het haarpoeder smeer je een kleine hoeveelheid poeder in de handpalmen en breng je het in, in het droge haar. Voor maximaal volume, breng je het poeder rechtstreeks op de haarlijn aan, masseer het in en stylen zoals gewenst.

Ingrediënten:

GLYCERIN. AQUA. SILICA SILYLATE. Undecaan. Tridecanes. Parfum. CARRAGEEN. POTASSIUM SORBATE. CITRIC ACID. TOCOPHEROL. HELIANTHUS ANNUUS (ZONNEBLOEM) ZAADOLIE. BENZYL SALICYLATE. CITRONELLOL. LINALOOL. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. LIMONENE. BENZYLALCOHOL

€ 2,45 inhoud 10 g

Voor mijn haar:

Het haarpoeder legt de laatste hand aan mijn look, geeft mijn haar meer volume en zakt niet uit na een aantal uur. Zoals beloofd laat het geen residu achter.

SASS

Langhaarmädchen Saltspray

Langhaarmädchen

Een product dat ik graag gebruik voor mijn haar is zoutspray. Dit geeft mijn haar een wat wildere, beachlook. Naar dit product was ik erg benieuwd. De saltspray geeft je haar grip op wild volume zoals het door de zee wordt gestileerd. De hoogwaardige formule zorgt niet alleen voor een koel mat effect, maar beschermt ook tegen warmteschade. Voor geweldige strandgolven en wilde leeuwenmanen. Ik hou wel van deze messi hairstyle.

Dit product is het beste te gebruiken in droog of handdoekdroog haar. Enkele pompslagen direct in het haar sprayen en kneed en bewerk het met je vingers. Droog het haar vervolgens af of laat het drogen.

Ingrediënten:

AQUA | ALCOHOL DENAT. | VP / VA COPOLYMER | POLYSORBATE 20 | MARIS SAL | PANTHENOL | PEG-12 DIMETHICONE | LAURTRIMONIUMCHLORIDE | POLYQUATERNIUM-47 | PARFUM | LINALOOL | ALPHA_ISOMETHYL IONONE | NATRIUMBENZOAAT.

€ 2,45 inhoud 200 ml

Voor mijn haar:

De spray geeft mijn haar een mega volume en een Messi-look! Precies wat ik wil. Er wordt aanbevolen het product rechtstreeks op het haar aan te brengen, maar ik zou adviseren om het in de handen te spuiten, wrijven en dan in het haar te kneden, omdat de spuit niet echt geweldig werkt. Het komt er met vrij veel geweld uit, en niet de fijne nevel die je zou verwachten.

SASS

Conclusie

 

Persoonlijk ben ik blij met beide producten. Het haarpoeder geeft mijn haar bovenop volume, waardoor het niet plat naar beneden valt. Het voelt stroef aan op de hand en ook in het haar, maar laat totaal geen residu achter. De saltspray ben ik zeer tevreden mee, terwijl anderen het juist een slecht product vinden, dus deze is denk ik echt heel persoonlijk. Het enige nadeel vind ik het spraykopje die geen fijne nevel geeft. Mijn haar zit de hele dag mooi in model en geeft een messi beach look aan mijn haar. Dit product werkt ook geweldig voor mijn dikke haar als ik een messi knot wil dragen. Al met al kan ik deze producten zeker aanraden.

Nieuwsgierig, of wil je het product ook kopen?

  • Saltspray: klik hier
  • Haarpoeder: klik hier

Let op! Levering alleen binnen Duitsland, voor nu moeten wij dus echt een bezoekje brengen aan onze buren om de producten te kopen.

 

Tatiana's Blog | Langhaarmädchen haarproducten van DM

Gebruik jij ook saltspray voor je haar?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Langhaarmädchen haarproducten van DM

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *