Larome Paris Femme 35

In een eerder artikel, liet ik jullie al weten dat ik door D-Shop benaderd ben om geuren van Larome Paris te testen. Wil je meer weten over D-Shop en Larome Paris, dan kan je het artikel hier terug lezen.

Larome Paris Femme 35

Vandaag review ik voor jullie een vrouwelijke geur van Larome Paris, Larome Paris Femme 35. De code 35F komt overeen met de bekende geur Chanel Coco Mademoiselle.

Larome Paris Femme 35

Larome Paris Femme 35

Ik heb ze beide voor jullie getest, en de resultaten op een rijtje gezet.

Geur en duurzaamheid

Larome Paris Femme 35

Larom Paris Femme 35. Oosters-fris, heeft bloemige akkoorden van jasmijn en roos en is luchtig als een bloemblaadje. Fris en sensueel, een sexy en geraffineerd parfum. Absoluut eigentijds. Het is een bloemige geur voor vrouwen met een grote persoonlijkheid, helder, fris en verfijnd.

Coco Chanel Mademoiselle. Fris en sensueel, een sexy en geraffineerd parfum. Absoluut eigentijds.

Prijs en Inhoud

Larome Paris Femme 35

Larom Paris Femme 35. Prijs € 22,50. Inhoud 50 ml.

Coco Chanel Mademoiselle. Normaal € 92,00 nu voor € 82,80. Inhoud 50 ml.

Ingrediënten

Larome Paris Femme 35

Larome Paris Femme 35. Topnoten: Sinaasappel, mandarijn, oranjebloesem en bergamot. Hartnoten: Mimosa, jasmijn, Turkse roos en ylangolie. Basisnoten: Tonkaboon, patchouli, opoponax, vanille, vetiver en witte muskus.

Chanel Coco Mademoiselle. Geurnoot: Oriëntaals, Houtachtig oriëntaals
Oosters-fris, bloemige akkoorden van jasmijn en roos, luchtig als een bloemblaadje.

Mijn bevindingen

Larome Paris Femme 35  

Nu ik alles voor jullie op een rijtje heb gezet, zijn jullie vast nieuwsgierig geworden naar mijn bevindingen. Ik was erg enthousiast om Larome Paris te proberen, en ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen. Larome Paris kan ik zeker aanraden en ik zal mijn mening niet alleen delen op mijn blog, maar ook onder mijn familie en vrienden, zo enthousiast ben ik.

De parfum wordt geleverd in een doosje omwikkeld in folie. Het flesje heeft een strak design met op de voorkant het nummer van de parfum. Het flesje sluit met behulp van een magneetdop. Ook hier zie je kwaliteit terug.

Zelf had ik de geur Chanel Coco Mademoiselle nog niet, maar om een eerlijke mening te geven moest ik natuurlijk wel wat dieper graven. Dus heb ik niet alleen Larome Paris Femme 35 getest, maar ook Chanel Coco Mademoiselle. Ik ben naar de Douglas gerend om een tester te halen. Tenslotte komen deze 2 geuren met elkaar overeen.

Chanel Coco Mademoiselle is een heerlijke geur en past goed bij mij. De geur blijft lang hangen en de bloemige akkoorden overheersen bij deze geur, terwijl het houtachtige bij Larome Paris Femme 35 overheersend is. Hierdoor ruikt Larome Paris Femme 35 wat zwaarder, maar hoe langer de geur op je huid zit, hoe zachter het wordt. De geur blijft de hele dag op je huid (of kleding) zitten, misschien zelfs wel langer dan Chanel Coco Mademoiselle.

Uit mijn bevindingen is dus wel duidelijk op te merken dat ik heel erg blij ben met dit product. Op deze manier hoef je niet veel uit te geven voor een lekkere geur. En kan je ook sneller iemand verwennen met een geurtje. Zet je vooroordelen opzij, want Larome Paris betekend kwaliteit.

 Larome Paris Femme 35

Mijn man ging de uitdaging aan om de geur Larome Paris Homme 25 te vergelijken met Paco Rabanne 1 Million. Benieuwd naar de bevindingeDit lezen jullie binnenkort!

Ik heb voor mijn volgers een speciale korting als je nu besteld bij D-Shop.nl, vermeld bij de bestelling de code blogbeauty5 en ontvang een waanzinnige korting van 5% op je bestelling.

Afsluiting naam Modern

Wat geef jij gemiddeld uit aan een parfum? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.
Tatiana's Blog | Larome Paris Femme 35

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Larome Paris Femme 35

  Had noet verwacht dat de geur lang bleef hangen. Het klinkt wel goed.

 2. Tatiana's Blog | Larome Paris Femme 35

  Klinkt zeker heel erg goed. Ik ga snel eens kijken wat er allemaal voor lekkere geuren tussen staan.

 3. Tatiana's Blog | Larome Paris Femme 35

  Ben best wel benieuwd naar de geur!

 4. Tatiana's Blog | Larome Paris Femme 35

  Erg leuk dat het je zo is bevallen!
  Wij zijn er erg blij mee!
  Bedankt Tatiana!

 5. Tatiana's Blog | Larome Paris Femme 35

  Mooie flacon en volgens mij ga ik deze geur ook lekker vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *