Tatiana's Blog | Larome Paris Homme 25
Vandaag review ik voor jullie een mannelijke geur van Larome Paris, Larome Paris Homme 25. De code 25M komt overeen met de bekende geur Paco Rabanne 1 Million.

In een eerder artikel, liet ik jullie mijn samenwerking met D-Shop al zien, om geuren van Larome Paris te testen. En al eerder vorige week testte ik een vrouwelijke geur van Larome Paris, namelijk de Femme 35.

Larome Paris Homme 25 

Larome Paris Homme 25

Larome Paris Homme 25 komt overeen met de bekende geur Paco Rabanne 1 Million. Mijn man heeft ze beide voor jullie getest, en alle resultaten voor jullie op een rijtje gezet.

Geur en duurzaamheid

Larome Paris Homme 25 2

Larome Paris Homme 25M. Paco Rabanne – One Million markeert de terugkeer van behouden mannelijke verleiding. De geur is gemaakt voor de man die flamboyant en moedig is en zijn charme gebruikt door te spelen met humor. Voor de man die houdt van het gevoel van nieuwe sensaties te ontdekken. Zijn dromen en fantasieën brengen hem verder.

Paco Rabanne 1 Million. Fris en intens. De 1 Million man is flamboyant, moedig en gebruikt zijn charme door te spelen met humor. Hij houdt van het gevoel van nieuwe sensaties ontdekken, zijn dromen en fantasieën brengen hem verder.

Prijs en Inhoud

Larome Paris Homme 25 3

Larome Paris Homme 25Prijs € 22,50. Inhoud 50 ml.

Paco Rabanne 1 Million. Normaal € 61,70 nu voor € 46,26. Inhoud 50 ml.

Ingrediënten

Larome Paris Homme 25 4

Larome Paris Homme 25Topnoten: Bloedmandarijn, grapefruit en munt. Hartnoten: Kaneel, kruidige noten, muskus en roos. Basisnoten: Amber, houtachtige noten, tonkaboon, Indiase patchouli en leder. Geurgroep houtachtige kruidige geur.

Paco Rabanne 1 Million. Deze Paco Rabanne geur heeft een topnoot met pompelmoes, bloedmandarijn en pepermunt, een hartnoot roos absolu, muskus en kaneel en tenslotte een basisnoot met blond lederakkoord, tankaboon en amber.

Mijn bevindingen

Larome Paris Homme 25 
Nu mijn man alles voor jullie op een rijtje heeft gezet, zijn jullie vast nieuwsgierig geworden naar zijn persoonlijke bevindingen. Hij was net zo enthousiast als ik om Larome Paris uit te proberen. Ik heb ook gekozen voor een mannengeur omdat mannen hier misschien anders naar kijken, andere eisen stellen en ik ook benieuwd ben naar de mening van een man.

Zelf gebruikte mijn man Paco Rabanne 1 Million al, en was een eerlijke mening geven voor hem niet zo moeilijk. Hij heeft beide geuren getest, of eerlijk gezegd laten testen. Geblinddoekt ging hij de uitdaging aan. Mijn man mocht zijn dagelijkse ritueel doen, zoals ieder andere dag. Maar het dragen van een geur ging geblinddoekt. Hij wist dat het Paco Rabanne 1 Million of het vergelijkbare parfum Larome Paris Homme 25 moest zijn. De hele dag kon hij ruiken aan de geur op zijn huid en op die manier ontdekken welke geur hij die dag droeg. Na een lange dag, wist hij niet zeker of hij die dag Paco Rabanne 1 Million droeg of Larome Paris Homme 25. De geuren leken erg op elkaar. Hij droeg die dag Larome Paris Homme 25.

Ook dit keer kan je dus zeggen dat Larome Paris Homme 25 kwaliteit laat zien en de geur lang blijft hangen.

Naast de 2 geuren die nu op Blog & Beauty zijn getest heb ik ook nog de volgende testers mogen ontvangen:

44F – Dolce & Gabbana – The One

46F – Dior – Pure Poison

54F – Balenciaga – Florabotanica

56F – Lancome – La Vie Est Belle

Hiervan volgt nog een artikel.

Ik heb voor mijn volgers een speciale korting, als je nu besteld bij D-Shop.nl, vermeld bij de bestelling de code blogbeauty5 en ontvang een waanzinnige korting van 5% op je bestelling.

Afsluiting naam Modern

Wat geef jij gemiddeld uit aan een parfum?  


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.
Tatiana's Blog | Larome Paris Homme 25

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Larome Paris Homme 25

    Heel leuk dat je man ook zo positief was over onze parfums!
    Bedankt voor de leuke uitwerking van dit review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *