Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

Voor mij blijft het een dingetje dat bij de zomer hoort, het uitzoeken van nieuwe badkleding. Ik ben het type dat het liefst elk jaar een nieuwe bikini wil, maar wat ik echt niet doe hoor. Toen ik alle beachwear zag op de site van LASCANA, kon ik natuurlijk niet anders dan toch een nieuwe bikini voor mezelf uit te zoeken. Ik zag mezelf al helemaal liggen op het strand onder de palmbomen, met een cocktail in de hand, een briesje door mijn haar en mijn voeten in het zand. Dit jaar wordt het geen strand, geen palmbomen, geen cocktail, en geen zand. Alleen het briesje door mijn haar blijft nog over. En dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik die mooie bikini daarom moet laten hangen. Kijk je mee naar de bikini die ik heb uitgezocht.

SASS

Bandeau bikini Merle

HET VULLEN VAN MIJN WINKELMANDJE

Mijn zoektocht naar een leuke bikini begon goed. Ik begon al snel mijn winkelmandje te vullen met alle bikini’s die ik leuk vond. Om daar vervolgens een keus uit te maken. Maar al gauw kwam ik tot het besef dat mijn winkelmandje gevuld was met € 600,- aan beachwear. En ok, ik heb een walk-in-closet, maar die van mij is toch echt niet zo groot als dat van Yolanda Foster en ik kan moeilijk zoveel kleding kwijt. Dus ik begon met schrappen! Maar eenmaal in mijn winkelmandje kan ik ook moeilijk weer iets eruit gooien. Want het is gewoon te leuk om NIET te hebben. Na het schrappen heb ik een aantal filters aangevinkt om de keuze wat te beperken. Hierdoor werd het voor mij wel iets makkelijker, en heb ik gekozen voor de multi colour BUFFALO Merle bikini. Je kunt zelf je bikini samenstellen, en kiezen voor een bovenstukje in halter model, een bandeau bovenstukje of triangel. En een broekje in normaal model of met strik touwtjes aan de zijkant.

Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini
Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

 

SHOPPEN MET KORTING

Ik heb gekozen voor het bovenste rijtje. Het bandeau bovenstukje en het normale broekje. Toen dacht ik dat ik klaar was met winkelen. Alleen zag ik in alle opwinding dat ze ook nog korting hadden op alle beachwear. Dat laat ik me zeker geen twee keer vertellen, dus ik ben verder gaan shoppen. Zo heb ik nog wat beachwear kunnen uitzoeken.  Dus mocht jij ook nog iets nodig zijn voor de zomer, let er dan ook op.  Want op dit moment hebben ze ook een leuke korting van 15% op je hele bestelling.

Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

DE BIKINI

Mijn bikini was besteld en op voorraad, dus ik hoefde er niet zolang op te wachten. Ik had hem zo in de deur met de rest van mijn items. Natuurlijk kon ik niet wachten om hem te passen. Vrolijk trok ik hem aan, en verdrietig trok ik hem uit. Hoe mooi ik de bikini ook vond, en nog steeds vind. Het model past niet bij mijn lichaam. Ik heb geen grote cup maat, en dit model gaf mij niet dat beetje extra, dat het je vergeven wordt dat je vroeger niet vooraan de rij hebt gestaan bij het uitdelen. Op de foto’s ziet het er altijd zo mooi uit, maar zij kunnen natuurlijk niet beloven dat dat stukje stof jouw lichaam ineens omtovert tot dat mooie figuurtje dat afgebeeld staat. Hey it’s my body! Dus heb ik gevraagd of ik mocht retouren. Je zou haast zeggen met pijn in mijn hart heb ik afscheid genomen van de bikini, en retour gestuurd naar LASCANA. Ook dit was zo gepiept, wat een fijne service, wat een lieve medewerkers. Inmiddels heb ik alweer een nieuwe bikini uitgezocht die naar mij onderweg is, en mij hopelijk meer geluk brengt. De overige items die ik kreeg ben ik echt ontzettend blij mee. En deze zal ik jullie binnenkort laten zien, samen met mijn nieuwe bikini.

Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

Ben jij nog op zoek naar items om je zomergarderobe aan te vullen, neem dan zeker even een kijkje. Want er zit zoveel leuks tussen. En denk je dat deze bikini het wel is voor jou: het Bandeau-bovenstukje Merle met beugels is € 29,99 en het Bikinibroekje met flower-print is € € 24,99.

Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

Heb jij je zomeroutfit al compleet?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

  Wat een vrolijke bikini, leuk!

 2. Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

  Wat een leuke bikini! En mooie foto’s heb je ook gemaakt… Ik heb de roze Jill Sander Sun Pop! 😉

 3. Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

  Wat een leuke en fleurige bikini zeg!

 4. Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

  Wat een super leuke print, lekker vrolijk en zomers! 🙂

 5. Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

  Wat een leuke vrolijke bikini, ik vind bandeau altijd erg leuk en sexy maar om echt te zwemmen minder handig 😉

 6. Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

  Wat een vrolijke bikini!:)

 7. Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

  Wauw prachtige bikini! Ik moet ook weer ene nieuwe, mijn andere bikini is stuk gegaan

 8. Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

  Houdt zo’n bandeau bovenstukje je borsten wel goed op de plek? Ik vind het heel mooi, maar bij mij zou het denk ik niet goed blijven zitten.

 9. Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

  Wat een vrolijke bikini! Heel erg fleurig. Erg mooi!

 10. Tatiana's Blog | Lascana Beach Wear Bandeau Bikini

  Dat is een hele gezellige bikini. Ik waan me er mee in tropische oorden, nice! De print combi is heel origineel gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *