Lekker fout de kerst door met een kerstpak van OppoSuits

OppoSuits

December vind ik een geweldige maand! Deze maand brengt zoveel sfeer met zich mee, en zoveel gezelligheid. Met kerst pak ik graag groots uit, en wil ik alles mooi aankleden. En dan heb ik het over mijn huis, maar ook over mezelf. En dan vind ik het altijd leuk om fout te gaan, a la Bridget Jones (heerlijk). Vorig jaar heb ik voor het eerst een foute kersttrui aangedaan met Kerst. Dit jaar wilde ik samen met mijn dochtertje twinnen, in een OppoSuits kerstpak. Kijken jullie mee hoe wij er uitzien als de Twinning Santa Babies!?

SASS

OppoSuits gekke pakken met een vleugje stijl

OppoSuits OppoSuits OppoSuits

Na de rage van de meest lelijke kersttruien is er nu een nieuwe rage, en dat zijn de unieke pakken van OppoSuits. Het (foute) Kerstpak, helemaal ’the bomb’ en gegarandeerd bekijks. In een kerstpak van OppoSuits steel jij de show. Bij ons in de familie was het eigenlijk altijd zo dat je er tip top uit moest zien. Veel make-up, een glitterjurk en hoge hakken. Iedereen wilde er op zijn mooist uit zien. Van die traditie ben ik een beetje afgestapt, door fout te gaan. Wie zegt dat je glamorous als Sarah Jessica Parker op je eigen kerstfeestje moet verschijnen als je ook lekker casual kunt opdagen als ‘jezelf’ Bridget Jones-stijl. Het feestje wordt er niet minder leuk van.

De pakken van OppoSuits zijn niet alleen in het thema Kerst, maar ook Halloween, en zomer. De pakken zijn verleidelijk en net iets spannender dan normaal. De pakken zijn er voor mannen, vrouwen en jongens. Ik vond het wel jammer dat de pakken voor de meisjes nog ontbreken. Maar tegenwoordig is het issue jongens en meisjes niet meer zo groot. Meisjes dragen niet alleen roze en jongens niet alleen blauw. Ook meisjes dragen broeken en stropdassen.

OppoSuits OppoSuits OppoSuits

Je besteld een prachtig Opposuits kerstpak voor de dames hier.

Je besteld een stoer OppoSuits kerstpak voor de heren hier.

Je besteld een geweldig en kleurrijk OppoSuits kerstpak voor jongens (en meisjes) hier.

Tatiana's Blog | Lekker fout de kerst door met een kerstpak van OppoSuits

Wat draag jij met Kerst?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Lekker fout de kerst door met een kerstpak van OppoSuits

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Lekker fout de kerst door met een kerstpak van OppoSuits

  super leuk!! Lekker in de kerstsfeer!!

 2. Tatiana's Blog | Lekker fout de kerst door met een kerstpak van OppoSuits

  LOL Echt heerlijk fout allemaal. Ik vind het leuk. Zelf draag ik eigenlijk gewoon mijn normale jersey kleding. Het moet wel lekker zitten.

 3. Tatiana's Blog | Lekker fout de kerst door met een kerstpak van OppoSuits
  mieke | mieksmind

  ah het staat jullie allebei echt heel erg leuk! lekker samen in pak hihi

 4. Tatiana's Blog | Lekker fout de kerst door met een kerstpak van OppoSuits

  Wat een leuke outfits. Echt iets voor een fout kerstfeest of zo

 5. Tatiana's Blog | Lekker fout de kerst door met een kerstpak van OppoSuits

  Haha geweldig! Dit zouden wij hier thuis ook zo dragen.

 6. Tatiana's Blog | Lekker fout de kerst door met een kerstpak van OppoSuits

  Echt fout maar heel mooi ,het past bij kerst
  Maar ook voor deze tijd !het geld besteed je gewoon voor gezelligheid en liefde
  En niemand ziet wat voor een dikke of kleine beurs je hebt
  (Zeer gepast)

 7. Tatiana's Blog | Lekker fout de kerst door met een kerstpak van OppoSuits

  Ze mogen dan fout zijn, maar ook echt super leuk. Heel erg leuk om lekker jolly de kerst in te gaan. Heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *