My Jewellery

De lente is officieel begonnen, en ik verheug me op de zonnige periodes. Als voorbereiding daarop heb ik alvast mijn wintergarderobe omgeruild voor een wat luchtigere collectie. Al lijkt het op dit moment nog niet de tijd voor jurkjes en rokjes. Elk seizoen verwen ik mezelf met iets nieuws, naast de kleding die ik al heb voor dat seizoen. Omdat ik tegenwoordig heel veel op sneakers loop wilde ik een mix van casual en toch ook een business outfitje. En dat vond ik bij My Jewellery, de plek waar ik elk voorjaar weer terugkom om mijn garderobe aan te vullen. Daar hebben ze ontzettende leuke kleding voor de aankomende periode. Vandaag laat ik jullie mijn business power woman look zien en mijn casual me outfit waarmee ik op stap kan met mijn gezin.

SASS

Antraciet blazer en pantalon

 

… and style is what you choose

My Jewellery My Jewellery My Jewellery
My Jewellery My Jewellery My Jewellery

Antraciet blazer casual Deze antraciet kleurige casual blazer is een echte musthave. Door de neutrale kleur is deze blazer perfect te combineren met al je andere kleding. Ga voor een strakke look met de bijpassende top en pantalon of ga voor een leuk rokje met t-shirt. € 49,95

Ik heb nog even getwijfeld over de kleur, want dit mooie pak is in 3 kleuren verkrijgbaar: antraciet, beige en roze. Het liefst wilde ik ze alle 3. Want met alle 3 had ik de wildste plannen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de kleur antraciet. Omdat ik de blazer en pantalon graag wil dragen als casual pak met een stel leuke sneakers eronder, maar ook als een business-power-babe met een leuk hakje eronder. En dan kom je met een neutrale kleur toch heel ver. Omdat mijn schoenenkast vol staat met kleurrijke sneakers, en mijn kast met felgekleurde topjes, heb ik gekozen voor antraciet zodat ik het met veel kleur kan combineren. Het is bijvoorbeeld erg leuk om zakelijk met een roze blousje te dragen, maar ook casual met een stoer t-shirt en felrode sneakers. Eigenlijk past alles qua kleding er wel bij, van geel tot groen en van kant tot katoen. Wat ik jullie vandaag hier laat zien is alleen de business look, en een wat meer casual look.

My Jewellery

My Jewellery

Antraciet pantalon casual Deze antraciet kleurige casual pantalon is een echte musthave. Combineer hem met de bijpassende top en blazer voor een strak setje of mix en match met andere kleuren. De pantalon heeft een super fijne stof en elastieke taille waardoor hij heerlijk comfy zit. € 39,95

Dit soort broeken draagt zo heerlijk comfortabel. Het hoeft niet eens altijd gedragen te worden in combinatie met de blazer of de bijpassende top. Ook zonder deze blazer kan je de broek lekker dragen in verschillende stijlen. Ik weet nu al dat ik dit pak erg veel aan zal hebben.

My Jewellery My Jewellery My Jewellery

My Jewellery My Jewellery My Jewellery

Op de foto’s met de business look zien jullie dat ik het pak draag in combinatie met wit:

 • Witte pumps
 • My Jewellery Pantalon
 • Hemdje met kant ( New Yorker )
 • My Jewellery Blazer
 • Ketting

Op de foto’s met de casual look zien jullie dat ik het pak draag in combinatie met oudroze en bohemian style:

 • Roze sneaker ( New Balance )
 • My Jewellery Pantalon
 • Hemdje bohemian style
 • My Jewellery Blazer
 • Zonnebril, armbandje en ringen

My Jewellery
KOOP HIER!!!

My Jewellery
KOOP HIER!!!

My Jewellery
KOOP HIER!!!

My Jewellery
KOOP HIER!!!

My Jewellery
KOOP HIER!!!

My Jewellery
KOOP HIER

My Jewellery
KOOP HIER!!!

My Jewellery
KOOP HIER!!!

My Jewellery
KOOP HIER!!!

Zoals ik in het begin van het artikel al liet weten shop ik heel graag bij My Jewellery, en via deze link kunnen jullie al mijn leuke aankoopjes uit het verleden nog even terugkijken. Shop jij ook zo graag bij My Jewellery? Wat was jouw laatste aankoop?

Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

Welk type ben jij? Casual of zakelijk? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

14 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  Leuke set valt het op maat of ruim? Groetjes marjon

 2. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  Ik vind een pak ook heel tof, maar dan wel met een oversized shirt en stoere sneakers of boots!

 3. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  Leuke pak. Het staat je goed. Ik ben dagelijks casual en sportief gekleed.

 4. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  Wat een super leuk pak! Ziet er echt heel leuk, zeker met sneakers! Van die combi houd ik wel.

 5. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  Wat een mooi pak, staat je erg goed! Ben zelf ook dol op my-jewellery!

 6. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  Wat grappig, zo’n baggy pak! 🙂

 7. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  Wauw wat staat hij je gaaf! Ik voel me zelf nooit zo lekker in een pak, maar vind het bij anderen mega tof staan.

 8. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  Wat een super toffe outfit, het staat je erg mooi!

 9. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery
  Mieke | Miek’s Mind

  Ik vind een pak voor een vrouw altijd tof! Zelf heb ik ook een casual losvallend pak met print. Zelf zou ik nog wel een donkerblauw pak met strakke pantalon willen

 10. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  Ik vind het pak heel leuk, zowel met de hakken als de sneakers. De kleur is oon heel tof

 11. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  wat een mooi pak! En vooral met sneakers eronder staat je goed!!!

 12. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  Wat een leuke outfit, staat je heel goed!

 13. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  Super leuk pak en met die kleur kan je heel veel combineren 🙂

 14. Tatiana's Blog | Lente outfit van My Jewellery

  blog en beauty your blogs post super, your hard work, information sharing here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *