Lifeproof Fre hoesje van GSMpunt

Tatiana's Blog | Lifeproof Fre hoesje van GSMpunt

Het aftellen naar mijn vakantie is al echt begonnen! Mijn vakantielijst ligt klaar en ik ben met de nodige voorbereidingen bezig. Omdat wij tijdens de vakantie ontzettend veel foto’s maken, met zowel de camera en ons telefoontoestel, is het erg belangrijk om deze goed te beschermen. Daarover meer in dit artikel.

GSMpunt Lifeproof Free Hoesje 1

GSMpunt heeft een groot aanbod aan hoesjes voor verschillende telefoontoestellen. Jammer genoeg is het voor mijn toestel (LG G4) iets lastiger om accessoires te vinden, daarom koos ik dit keer voor een hoesje voor de Galaxy S7 (toestel van mijn man). Mijn man is stoer, mijn man is ruig, mijn man is continu op zoek naar avontuur. Of dat nou in het water (dit kan ook de wc pot zijn), op het land of in de lucht is. Zijn telefoon wordt aan heel wat gevaren bloot gesteld, en moet dus aan een aantal voorwaarden voldoen. Maar bestaan daar eigenlijk wel hoesjes voor?

GSMpunt Lifeproof Free Hoesje 2Bij GSMpunt stuitte ik op een hoesje dat zo ontworpen is dat het je toestel beschermd tegen water, vuil, sneeuw en valschade. Dit hoesje wilde ik dus hebben. Ookal is een hoesje waterdicht, ik zou het denk ik toch nooit mee onder water nemen, maar het feit dat het kan is toch alleen al fantastisch. Maar vuil, dat klinkt mij als muziek in de oren. Ik heb ooit eens een telefoon gehad, een Nokia slide, en deze nam ik een dag mee naar het strand. Want ik maak altijd en overal foto’s, vooral van mijn dochtertje. En ik kon mijn telefoon wel weggooien, want in elk kiertje, elk gaatje was zand gekropen. Een vreselijk geluid, 1000x erger als tanden knarsen. Dat wilde ik dus nooit meer.

GSMpunt Lifeproof Free Hoesje 3 De LifeProof hoesjes staan bekend om de superieure kwaliteit die in elke omgeving de beste bescherming biedt. Zou het echt zo zijn? Ik wilde het uittesten en zocht het zand op. Geen man overboord, LifeProof biedt een van de beste garantie regelingen aan tegen gebreken in de industrie, en daarbij het is ook nog eens het toestel van mijn man (ohh ik hoop niet dat hij vandaag mijn blog leest).

GSMpunt Lifeproof Free Hoesje 4

Gelukkig heb ik alles in huis, zelfs zand. Maar voordat ik het kon testen moest ik natuurlijk de telefoon in het beschermende Galaxy S7 hoesje stoppen. En dit ging vrij moeilijk, maar dat mag denk ik ook wel, want je wil natuurlijk dat er niets naar binnen gaat. En we weten allemaal dat zand en water kruipt waar het niet gaan kan. Eenmaal goed vastgezet en beschermd gooide ik de telefoon met een elegante zwaai in het zand, want het moest natuurlijk wel fotografie-waardig zijn en een mooie pose is hier dus wel gewenst. Op dat moment kreeg ik het toch wel even Spaans benauwd, (lees = zweetdruppels begonnen zich te vormen en ik kon bijna de waterdichtheid test gaan uitvoeren). Daar lag het toestel van mijn man in het zand, en ik zag de zandkorrels overal. Als een hazewindhond heb ik wat foto’s gemaakt en daarna weer haastje repje van alle zandkorrels ontdaan. En ik kan echt met zekerheid zeggen, terwijl ik nog een beetje bijkom van de schrik, dit hoesje is 100% Lifeproof.

GSMpunt Lifeproof Free Hoesje 5

Nu ik deze test heb gedaan hoef ik tijdens de vakantie niet zo voorzichtig te doen, want ik weet dat het kan. Dit hoesje gaat zeker weten mee met ons op vakantie. Ga jij ook op vakantie, of dagjes uit, en zoek jij het water, zand, sneeuw of de hoogtes op, dan is dit hoesje zeker geschikt voor jou. Het hoesje voor de Samsung Galaxy S7 is voor € 79,95 online te bestellen. Het is aan de prijzige kant, daar ben ik me zeker van bewust, maar denk daarbij ook aan wat je ervoor terug krijgt. De Lifeproof hoesjes zijn bij GSMpunt beschikbaar voor de meest voorkomende toestellen.

Afsluiting naam Modern

Zouden jullie het aandurven?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Lifeproof Fre hoesje van GSMpunt

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Lifeproof Fre hoesje van GSMpunt

  Goed getest! Mooi, nu weten zeker dat hij tegen zand kan (en in het water gooi je hem normaal gesproken toch nooit als het goed is..) .Ideaal voor aan het strand dus!

 2. Tatiana's Blog | Lifeproof Fre hoesje van GSMpunt

  Whahahaha geweldig! Ik zou het ook liever willen testen met de telefoon van een ander. Gelukkig doorstaat dit hoesje de -hij moet mijn stoere man, met zijn stoere mannen gedrag kunnen overleven- test.

 3. Tatiana's Blog | Lifeproof Fre hoesje van GSMpunt

  Haha…pittig testje!! 😉

 4. Tatiana's Blog | Lifeproof Fre hoesje van GSMpunt

  Dat ik even via de blog moet lezen, wat mijn telefoon mee heeft moeten maken voor de foto’s grrrr.
  Maar het hoesje heeft zijn werk goed gedaan, want ik heb geen zandkorrel kunnen bespeuren op mijn telefoon,(geluk voor de gene die de foto’s heeft genomen :-))
  Ik zal dan ook in de vakantie gretig gebruik gaan maken van de hoes, en leuk even er bij te vermelden dat ie ook bestand is tegen de wc pot, er kwamen gelijk even weer wat oude herinneringen naar boven.
  Tip:
  Ga nooit als je haast hebt om op vakantie te gaan snel nog even naar het toilet haha.
  mooie review schatje.!!

 5. Tatiana's Blog | Lifeproof Fre hoesje van GSMpunt

  Dat zou ideaal zijn voor mij hahaha ik sloop telefoons waar ik bij sta. En laat regelmatig bijna mijn mobiel in bad vallen… oeps

 6. Tatiana's Blog | Lifeproof Fre hoesje van GSMpunt

  Leuke review, gelukkig beschermt dit hoesje voldoende de gsm van je man :)!
  Je foto’s vind ik heel erg mooi!
  X

 7. Tatiana's Blog | Lifeproof Fre hoesje van GSMpunt

  Doodeng om dat zo te testen zeg!
  Haha, zou niet iets voor mij zijn.

 8. Tatiana's Blog | Lifeproof Fre hoesje van GSMpunt

  Hahaha hij is in ieder geval sandproof!! Die arme mannen van ons……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *