Lipstick | Mijn 5 favorieten

My 5 Favourites Lipsticks

My 5 Favourites Lipsticks

Vandaag wil ik graag mijn top 5 lipsticks van dit moment laten zien. De 5 kleuren die ik graag gebruik variëren van felrood tot coral en roze. Ik vind deze kleuren leuk voor een beetje afwisseling en de juiste match te vinden met mijn outfit. Helemaal in de zomer kan felrood dan erg mooi zijn.

My 5 Favourites Lipsticks

Dit zijn alle 5 kleuren op een rij, in deze volgorde zal ik ze ook swatchen:

 • E.L.F. Sociable
 • NYX 643
 • NYX 511
 • Catrice 020 Maroon
 • Sephora 16 Maniac

Hieronder zijn de swatches te zien op mijn arm. Op de lippen kan dit natuurlijk heel anders uitpakken, dus laat ik jullie ook alle kleuren zien in een close-up van mijn lippen.  Op mijn arm kun je zien dat de pigmentatie van de lipsticks heel erg goed is.

My 5 Favourites Lipstick Swatches

Nu de swatches in dezelfde volgorde als op mijn arm, van links naar rechts.

E.L.F. Lipstick

E.L.F. Sociable

Deze lipstick is afkomstig uit het setje van E.L.F. Full Lips Rich Red en bestaat uit een rode lipliner, een dieproze lipstick en een matte rode lip pencil. Het grappige van dit setje is dat het setje in zijn totaliteit voor rode lippen zorgt, maar de lipstick op zich is roze. Met dit setje kun je dus ook nog variëren. De lipstick smeert lekker en geeft een goede dekking. Op de foto hierboven draag ik alleen de lipstick. Wil je de volledige review lezen klik dan hier. Ook kun je dan het verschil zien.

NYX 1

NYX 643 Femme

Deze kleur van NYX komt uit de extra creamy round collectie, een mooie helder roze/rode lipstick met koraal kleurige ondertoon. De minerale verzachtende formule biedt een prachtige fluwelen textuur, en een creamy lipstick die de lip niet uitdroogt. Het is een go-to lippenstift. Dit kleurtje vind ik echt mooi in de lente en de zomer. Het is een romige, creamy lipstick en blijft lang zitten. 

NYX Red

NYX 511 Chaos

Dit is alweer een NYX lipstick van de extra creamy round collectie, bestaande uit een scala aan tinten. De kleur die ik heb is een mooie rode kleur met een roze ondertoon. Een kleur die ik vooral zou dragen in de zomer bij een mooi getinte huid.

Catrice

Catrice 020 Maroon 

Deze lipstick van Catrice is een goed dekkende lipstick in een roze nude tint. De lippenstift heeft een krachtige, rijke kleur met een perfecte dekking en glans, plus een zachte, crèmige en langhoudende textuur. Door de zachte en crèmige textuur lijkt het alsof deze smelt op je lippen. De kleur blijft lang zitten. De pigmentatie van deze lippenstift is ook uitstekend. Ik zou alle 16 kleuren wel willen hebben. Voor de volledige review klik hier.

Sephora

Sephora 16 Maniac

Deze lipstick van Sephora is echt zacht roze kleur met veel shimmer. Ik hou persoonlijk meer van creamy matte lipsticks. Deze lipstick blijft (van de 5 uit dit artikel) ook het minst lang zitten zonder bij te werken. 

My 5 Favourite lipsticks collage

Dit waren mijn 5 favoriete lipsticks van dit moment, ik heb niet een specifieke kleur maar hou wel van een creamy lipstick. Aan mijn favorieten zou ik nog graag een MAC lipstick toevoegen.

Afsluiting BLOG

Wat is jullie favoriete lipstick op dit moment? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Lipstick | Mijn 5 favorieten

Tatiana's Blog | Lipstick | Mijn 5 favorieten

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Lipstick | Mijn 5 favorieten

  Femme vind ik het mooiste!

 2. Tatiana's Blog | Lipstick | Mijn 5 favorieten

  Ik vind d Sephora 16 Maniac Echt prachtig!

 3. Tatiana's Blog | Lipstick | Mijn 5 favorieten

  Allemaal hele mooie kleuren, staan je ook goed!

 4. Tatiana's Blog | Lipstick | Mijn 5 favorieten

  Allemaal mooie kleuren!
  Liefs Iep

 5. Tatiana's Blog | Lipstick | Mijn 5 favorieten

  Er zitten mooie kleuren tussen! Ik vind die van NYX altijd heel fijn 🙂

 6. Tatiana's Blog | Lipstick | Mijn 5 favorieten

  Chaos vind ik echt prachtig mooi om te zien….zelf draag ik momenteel veel Sandpiper van W7, een heel frisse ,maar felle kleur…

 7. Tatiana's Blog | Lipstick | Mijn 5 favorieten

  Die laatste is erg mooi! mijn favo lipstick is plump en base van catrice. Echt een hele mooie berry kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *