Double Winged Eyeliner

Ik ben gek op een super strakke, sexy, winged eyeliner. Ik gebruik hiervoor mijn favoriet, de Eyeliner Precision van Kleancolor. Dit is de perfecte vloeibare eyeliner die nauwkeurige en professionele resultaten laat zien. De waterdichte formule zorgt voor een lang te dragen, en vlekvrije look. Een flexibele tip biedt vloeiende bewegingen en ultieme controle.

Winged Eyeliner - Kleancolor

Ook op de dagen dat ik wat minder make-up draag, maak ik vaak wel gebruik van een eyeliner. Een flinke wing, of een subtiele kleine wing, geeft me net een sprankje uitstraling die ik nodig heb. Nu weten we allemaal dat het niet altijd even makkelijk is om een mooie wing te maken. Het enige wat ik hierop kan zeggen is, blijf oefenen, en probeer verschillende soorten uit (potlood, gel, liquid etc).

Liquid Eyeliner Kleancolor

Double Winged Eyeliner

Vandaag laat ik jullie een double winged eyeliner zien met een blauwe oogschaduw. De look is vrij heftig, normaal gesproken gebruik ik meer nude kleuren.

Ik breng eerst de oogschaduw aan en doe daarna mijn wenkbrauwen. Het zou zonde zijn als je eyeliner mooi lukt en je het daarna verprutst omdat je daarna nog de oogschaduw aan moet brengen. Mascara breng ik als laatste aan, anders zitten mijn wimpers in de weg en gaan ze in elkaar zitten. Met het zetten van een winged eyeliner begin ik het liefst van buitenaf.

Het eerste lijntje dat ik heb gezet is heel subtiel en fijn, dicht tegen de wimperrand aan. Daarna heb ik een 2e lijn gezet, die begin ik in mijn binnenste ooghoek iets boven de rand. Dit lijntje trek ik door tot het midden. Daarna zet ik de lijn vanaf de buitenste ooghoek naar het midden toe, zodat ze weer samenkomen. Deze 2e lijn heb ik niet zo fijn gedaan als de eerste, maar juist wat dikker voor een wat speelser effect.

Juist omdat ik gekozen heb voor een winged eyeliner, en dan ook nog een dubbele, heb ik er ook voor gekozen om wat zwaardere kleuren oogschaduw te gebruiken. De oogschaduw die ik hier heb gebruikt is van Karaja. Het is een poeder oogschaduw, die zowel droog als nat te gebruiken is.

Liquid Eyeliner Kleancolor

De oogschaduw:

Karaja | Touche € 14,60 hier verkrijgbaar.

De liquid eyeliner:

Kleancolor | Precision Eyeliner € 4,00 hier verkrijgbaar

Afsluiting BLOG

 

 

Wat voor eyeliner gebruiken jullie?
Wat vinden jullie van mijn look? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | My Look - Double Winged Eyeliner

Tatiana's Blog | My Look - Double Winged Eyeliner

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | My Look - Double Winged Eyeliner

  Ik hou hier wel van. Ik gebruik van diverse merken eyeliner. Ik heb groen en blauw en natuurlijk ook zwart.

 2. Tatiana's Blog | My Look - Double Winged Eyeliner

  Mooi je ooglook. Ik ben nu elke dag asn het oefenen op een wing. Ik gebruikte tot vorige week geen eyeliner.

 3. Tatiana's Blog | My Look - Double Winged Eyeliner

  Dit vind ik er wel gaaf uitzien!

 4. Tatiana's Blog | My Look - Double Winged Eyeliner

  Wauw,erg mooi, deze look spreek tmij erg aan, zelf heb ik diverse eyeliners, in verschillende tinten en van diverse merken…ik gebruik eyeliner graag in mijn make up!

 5. Tatiana's Blog | My Look - Double Winged Eyeliner

  Ik zit nu te veel thuis voor zo’n mooie ooglook. Maar hij is echt prachtig. Super mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *