Tatiana's Blog | Look Of The Day

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een make-up look heb gemaakt. Jammer, want dit vind ik juist 1 van de leuke dingen. Voor een poos terug deed ik mee aan een onwijs leuk concept #echtepostiscool. Het project werd in het leven geroepen door Northflix en Monsieurmango. De gedachte achter het project was om elkaar voor een klein bedrag wat te sturen per post. Mijn lootje werd getrokken door Loes, bekend van haar blog MetLoes. Met de producten die ik van haar kreeg heb ik vandaag deze look gemaakt. Dank je wel Loes, ik ben heel erg blij met deze producten!

Essence LookDe look die ik gemaakt heb met bovenstaande producten is vooral rustig van kleur en erg basic.

De Lippen

Normaal gesproken ben ik echt een lipstick meisje. Lipgloss is niet echt aan mij besteed. De lipglosses die ik heb zijn ook vaak gekregen, zelf koop ik het niet zo gauw. De Liquid Lipstick van Essence die ik heb gekregen is een zachte oudroze kleur en geeft de lippen de dekking van een lippenstift en de glans van een lipgloss, aldus Essence. Verderop in het artikel zien jullie de swatches, op mijn hand ziet het kleurtje er prachtig uit. Maar op mijn lippen valt de lichte kleur bij mij iets meer weg en lijkt het meer op een lipgloss dan een lipstick. Het is een neutrale kleur die je bij mij bijna tot niet ziet, wat het wel heel makkelijk maakt om bij heel veel looks te combineren. Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat ik de dekking van een lipstick mis.

Essence LipGloss 1 Essence LipGloss 2 Essence LipGloss 4

De Wangen

NYC Pink Cheek Glow Mosaic Face Powder valt vooral op door het mooie mozaïek effect van de poeder. Breng een vleugje kleur aan op je gezicht met de ultratransparante en zachte, samen geperste poeder. De poeder bestaat uit vier op elkaar afgestemde tinten, verdeeld over elk mozaïek vakje. Samen mengen deze tinten zich tot één perfecte tint die jouw huidtint in balans brengt en verbetert, aldus NYC. Ik heb niet een hele goede foto kunnen nemen van mijn Full Face Look, maar ik vond de roze tint een beetje de overhand hebben. Verder is het wel een hele fijne face powder.

Cheek NYC Cheek NYC 2 Cheek NYC 1

De Ogen

In oktober 2015 ging er een persbericht uit op mijn blog waarin ik schreef over de All That Greys (Trend Edition), lees het bericht hier terug. Daarin schreef ik het volgende over het oogschaduw palette. Rose, Red & Grey! Het oogschaduw palet biedt een geheel kleurbereik uit de trend editie met zeven verschillende tinten. De zachte, poederachtige textuur met een hoge dekking is eenvoudig aan te brengen met de duo-applicator. Dankzij de geïntegreerde spiegel, kunt je jouw make-up op de weg van de dansvloer naar de bar nog even snel bijwerken. Ik was erg nieuwsgierig naar dit palette en nu kon ik het verwerken in een look. De kleuren vind ik erg mooi, zacht, en romig niet te heftig. De pigmentatie is redelijk te noemen met weinig fall-out. Bij de swatches op mijn hand zie je al dat het niet echt dekkende kleuren zijn. Bij mijn look heb ik geen primer gebruikt, wat ik dus wel zou adviseren. Want ook op mijn ogen zie je de kleur niet echt terug.

Essence AllThatGrey 3 Essence AllThatGrey 4 Essence AllThatGrey 5

De Swatches

Essence LipGloss swatch

Prachtige kleur op de hand om te zien, maar bij mij op de lippen niet echt dekkend en zichtbaar.

Essence AllThatGrey Swatch

Ontzettend mooie kleuren om te zien, maar jammer genoeg een lichte dekking op de hand en nog minder op het oog zelf. Ik adviseer dus echt om een primer te gebruiken. Wel geschikt om een look te maken die dus niet zo aanwezig is.

De Look

Essence Look 1

Bij het blenden van de kleuren is de donkere kleur voor een groot deel weggevallen. Ik heb er bewust voor gekozen om niet nog een laag aan te brengen, maar de look zo te laten. Tevens mijn excuses voor de toch wat donkere kringen onder mijn ogen. Maar he, that’s me na een week slechte nachtrust.PhotoGrid_1459706382836

Dit is de uiteindelijke look die ik ermee heb gemaakt. Een soort van roze nude look die niet te aanwezig is.

De Producten

♥ Essence Oogschaduw Palette | All That Greys | € 4,99 (Trend Edition van midden november tot midden december 2015)

Essence Liquid Lipstick | 02 Beauty Secret | € 2,59 | hier verkrijgbaar

NYC Face Powder | 723 Pink Cheek Glow Mosaic | € 4,99 | hier verkrijgbaar

Afsluiting naam Modern

Op wie stem jij? En waarom?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Look Of The Day

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Look Of The Day

  Mooie look! Ik heb met die liquid lipsticks van essence dat ze morsen als ik ze dichtdraai. Heel irritant! Maar ze zijn wel mooi op je lIppen.

 2. Tatiana's Blog | Look Of The Day

  Mooie producten en look. Ik ben eigenlijk ook meer van de lipstick al was dat tot een paar jaar terug toch anders.

 3. Tatiana's Blog | Look Of The Day

  Mooie koele look, ik houd zelf meer van warm!

 4. Tatiana's Blog | Look Of The Day

  Mooie producten heb je gebruikt. De look ziet er geslaagd uit. Mooie foto’s heb je ook gemaakt x

 5. Tatiana's Blog | Look Of The Day

  Die oogschaduw kleuren zijn inderdaad erg licht. Wat een mooie wenkbrauwen heb je, daar kan ik naar blijven kijken!
  En sproetjes…de mijne komen ook weer tevoorschijn 😉

 6. Tatiana's Blog | Look Of The Day

  Wat een prachtige foto’s en look heb je weer gemaakt meid! -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *