L’Oréal Infallible Pro-Matte Lipstick

L'Oréal Paris Infallible Pro-Matte 001 Silencio Lipstick

Een tijdje geleden liep ik even weer de Etos binnen. Mijn oog viel op een lipproduct van L’Oréal, die al wat langer bestaat, maar die ik nog niet kende. De Infallible Matte Lipstick. Lees je mee!

L'Oréal Paris Infallible Pro-Matte 001 Silencio LipstickWaarschijnlijk heb ik al die tijd onder een rots gelegen ofzo, want de lipstick bestaat zeker al een jaartje, maar ik kende het echt nog niet. L’Oréal Infallible Pro-Matte Lipstick heeft een ultra zachte kegelvormige applicator, en dat trok mijn nieuwsgierigheid. Het ziet er namelijk heel anders uit dan de lipsticks die ik gewend ben. Als je de dop open draait komt het zachte kegelvormige bolletje met poeder tevoorschijn.

L'Oréal Paris Infallible Pro-Matte 001 Silencio Lipstick

De huls is strak en vrij simpel vormgegeven. De huls is zwart en de dop heeft de kleur van de lipstick. Op de zijkant staat ook nog het nummer en de naam van de lipstick.

L'Oréal Paris Infallible Pro-Matte 001 Silencio Lipstick

Van de 6 kleuren die er zijn, heb ik gekozen voor de meest neutrale kleur, 001 Silencio, een oudroze kleur. De lipstick voelt aan als een poeder, en het product zit in de dop. Wanneer je de lipstick in de dop draait komt er opnieuw poeder op de applicator. De applicator glijdt makkelijk over de lippen, maar droogt mijn lippen wel uit. De kleur is ook echt matte, als je daar van houdt is deze lipstick dus wel ideaal. Door het puntje op de applicator kun je de lipstick wel makkelijk aanbrengen bij de lijntjes. Ik moest de lipstick alleen wel een paar keer terug in de dop draaien om nieuw product aan de applicator toe te voegen. Ik mis de kracht en intensiteit in de kleur van de lipstick.

photogrid_1480264896896

L’Oréal Infallible Matte Lip € 9,99 – verkrijgbaar bij de Kruidvat.

afsluiting-tatiana

Wat vind jij van deze lipstick?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | L

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | L

  Gaaf! Het lijkt wel een oogschaduw 😉 Ik weet trouwens niet of je er iets mee kunt, maar jouw foto’s laden heel langzaam! Hopelijk levert dat bij andere lezers geen problemen op 🙂

  1. Tatiana's Blog | L

   Of ik er iets mee kan? Ik vind het heel tof van je dat je het meld. Ik heb nog niet eerder klachten gehad, maar het zal vast niet alleen bij jou zo zijn. Ik schiet foto’s in hoge resolutie, vandaag dat het waarschijnlijk langzaam laadt. Ik heb (na jouw reactie) een bepaalde plugin mijn blog laten scannen en de afbeeldingen laten optimaliseren. Ik hoop dat hierdoor de afbeeldingen nu sneller laden.

 2. Tatiana's Blog | L

  Ik heb ook onder dezelfde steen gelegen hoor, het is voor mij ook helemaal nieuw 🙂 Maar voor mij zou het niet echt iets zijn schat ik in, te poederig. Misschien zou het wel als oogschaduw werken.

 3. Tatiana's Blog | L

  Ik hou ook niet zo van dit soort lipproducten, mij te droog en teveel werk, haha. Inderdaad vind ik de kleur ook wat wegvallen op je lippen.

 4. Tatiana's Blog | L

  hmm er komt helaas niet heel veel kleur vanaf, jammer!

 5. Tatiana's Blog | L

  Ik kende deze ook nog niet. Ik heb een oogschaduw van Kiko met soortgelijk appliciator.

 6. Tatiana's Blog | L

  Ik vind hem wel heel erg mooi! Ik kende hem nog niet;) En de kleur is gewoon prachtig. Een beetje roze nude achtig, super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *