L'Oréal Mythic Oil

Haarverzorging is iets waar ik veel aandacht aan besteed. Ik vind verzorgd haar erg belangrijk. In de tijd dat ik nog heel lang haar had, had ik ook erg veel struggles om het er goed, gezond en verzorgd uit te laten zien. Dat was voor mij ook dé reden om afstand te doen van mijn wilde bos, en om voor een long bob te gaan. Daarna werd het verzorgen van mijn haar wel een stuk gemakkelijker. Vandaag laat ik jullie producten uit de L’Oréal Mythic Oil lijn zien, die ik gebruik voor glans in mijn haar.

 

INVEST in your hair, it’s the crown you never take off!

 

━━━━ ♡ ━━━━

 

L'Oréal Mythic Oil

 ◊ L’Oréal Mythic Oil Producten ◊

Ik heb gekozen voor de Mythic Oil producten van L’Oréal omdat deze intens voedend en verrijkt zijn met oliën die het haar heerlijk verzorgen. Dit is de verzorging die mijn haar nodig heeft. Hierdoor wordt mijn haar soepeler, hanteerbaarder en stralender. Om dit resultaat ook echt te bereiken combineer ik de verschillende producten uit de Mythic Oil lijn voor het beste resultaat. Na gebruik ziet mijn haar er glanzend, zacht, verzorgd en soepel uit.

In de Mythic oil lijn zitten producten voor fijn en voor dik haar.

◊ L’Oréal Mythic Oil Creme Universelle ◊

L'Oréal Mythic Oil L'Oréal Mythic Oil

Ik begin met het gebruik van de L’Orèal Mythic Oil Universelle. Dit is een multifunctionele drie in één crème die het haar bescherming biedt tegen hitte van stylingtools, en gebruikt kan worden als pré shampoo en anti klit conditioner. De romige crème is vrij van parabenen en getest onder dermatologisch toezicht.

Mijn haar wil niet snel drogen, en daarom moet ik het na het wassen altijd föhnen. De Mythic Oil Universeel beschermt mijn haar tegen deze warmtebron. Daarnaast is mijn haar niet zo pluizig maar mooi glad en glanzend.

Gebruiksaanwijzing

 • Pre-shampoo: Aanbrengen in je haar vóórdat je je haar gaat wassen
 • Conditioner: Aanbrengen in je haar nadat je je haar hebt gewassen
 • Pre-styler: Aanbrengen in je haar voordat je het gaat föhnen (niet uitspoelen)

 

Soort en prijs

Conditioner 150 ml € 12,21

 

◊ L’Oréal Mythic Oil Shampoo ◊

L'Oréal Mythic Oil L'Oréal Mythic Oil

Dan vervolg ik mijn haarkuur met de L’Oréal Mythic Oil Shampoo. Deze is geschikt voor dik haar. Dikke, weerbarstige haren worden getemd en gevoed, en dat is wat mijn haar ook echt nodig heeft. De arganolie met Vitamine E en essentiële vetzuren zorgt voor gezond en stralend haar met glans. De katoenzaadolie heeft een voedende en herstellende werking. Ik ben gelukkig gezegend met een dik bos haar, en dik haar ziet er meestal van zich zelf al prachtig en gezond uit. Maar dan wel met de juiste verzorging. Deze shampoo biedt de verzorging die mijn dik en onhandelbaar haar nodig heeft.

Gebruiksaanwijzing

 • Maak je haar nat, als je dat nog niet hebt gedaan, ik heb mijn haar al nat omdat ik als eerste de creme als pre-shampoo heb gebruikt
 • Breng de juiste hoeveelheid L’Oréal Mythic Oil Shampoo aan op je hand, dit is afhankelijk van de lengte en dikte van je haar
 • Verdeel de shampoo door het haar en masseer het goed in
 • Spoel het daarna goed uit

Soort en prijs

Shampoo 250 ml € 10,17

◊ L’Oréal Mythic Oil Conditioner ◊

L'Oréal Mythic Oil L'Oréal Mythic Oil

Na het gebruik van de shampoo ga ik verder met de L’Oréal Mythic Oil Conditioner. Dit is een verzorgende balsem met een hoge concentratie Arganolie en Mirre-extract. Het voelt heerlijk zacht, creëert een beschermende laag en klitten zijn verleden tijd!

Ik gebruik niet altijd een conditioner, omdat mijn haar hier heel slap van gaat hangen. Maar na de wasbeurt met de L’Oréal Mythic Oil Shampoo probeer ik toch de conditioner om mijn dikke haar te ontklitten en een levende glans te geven.

Gebruiksaanwijzing

 • Breng na het wassen de conditioner aan en verdeel dit goed over je haar
 • Laat het ongeveer 1-2 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit

Soort en prijs

Conditioner 200 ml € 12,21

◊ L’Oréal Mythic Oil Masker ◊

L'Oréal Mythic Oil L'Oréal Mythic Oil

Of het nou voor het gezicht is, of voor het haar, een masker vind ik altijd heerlijk. Als laatste gebruik ik daarom het L’Oréal Mythic Oil Masker. Het masker is vrij van siliconen en parabenen en verzorg en voedt het haar intens en geeft een ultieme glans. En daarnaast geeft het masker het haar een controleerbare volume. De textuur van het haar wordt verbetert en houd mijn haar dik en laat het er gezond uitzien.

Gebruiksaanwijzing

 • Verdeel een kleine hoeveelheid van het Masker door je haar
 • Laat het masker 3-5 minuten inwerken en spoel het goed uit

Soort en prijs

Masker 200 ml € 12,72

◊ Het resultaat ◊

Na gebruik van deze producten uit de Mythic Oil lijn voelt mijn haar heerlijk zacht aan en is het makkelijk in model te krijgen. Mijn haar behoudt ook haar volume en hangt niet slap. En de producten ruiken ook echt zalig. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben met de producten uit deze lijn. Denk je na het lezen van dit artikel dat jouw haar ook wel een heerlijk voedende behandeling kan gebruiken? Dan raad ik je zeker aan om ook eens de Mythic Oil lijn van L’Oréal te proberen!

L'Oréal Mythic Oil

━━━━ ♡ ━━━━

Bestellen kan online bij myHair.nl tot 50% voordeliger!

Tatiana's Blog | L'Oréal Mythic Oil

Wat voor haar type heb jij? En wat gebruik jij voor je haar? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | L

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

25 Reacties

 1. Tatiana's Blog | L

  Ik ben grote fan van de originele Mythic Oil, maar de andere verzorgingsproducten gebruikte ik nog nooit! Ik heb zelf heel dun en snel vetwordend haar, dus dan is het hele gamma mss te veel van het goede!

  1. Tatiana's Blog | L

   Dan is het inderdaad een beetje te veel van het goede, maar ze hebben natuurlijk ook producten voor fijn haar. Dat zou voor jou dan misschien beter zijn.

 2. Tatiana's Blog | L

  Ik ken deze product lijn niet, maar vind de verpakking erg mooi. Sinds ik kort haar heb gebruik ik eigenlijk alleen maar shampoo, dit is nu voldoende voor de zorg voor mijn haar.

  1. Tatiana's Blog | L

   De lijn ziet er echt mooi uit he, daar viel ik ook voor. Normaal gebruik ik ook niet het hele gamma voor mijn haar hoor, maar wilde het met kort(er) haar toch een keer proberen en het bevalt me eigenlijk wel.

 3. Tatiana's Blog | L

  Ik ken deze lijn ook nog niet maar het klinkt wel echt heel erg fijn!

 4. Tatiana's Blog | L

  Van deze lijn kan ik echt geen genoeg krijgen de geur is echt fantastisch!

  1. Tatiana's Blog | L

   Ik viel eerst alleen op de verpakking, maar nu ook nog eens op de geur. Echt heel lekker.

 5. Tatiana's Blog | L

  Deze productlijn is nieuws voor me. Ziet er mooie en kwalitatief uit, nice Met lang haar extra belangrijk om fijne producten te gebruiken

  1. Tatiana's Blog | L

   Het is inderdaad kwalitatief ook erg goed. Mijn haar is niet gelijk de volgende dag gelijk vettig, wat met sommige andere shampoos wel zo is.

 6. Tatiana's Blog | L

  Die zien er zo fijn uit! En wat heb je prachtig haar!

  1. Tatiana's Blog | L

   Ja ziet er echt heel mooi uit. Dank je wel voor je lieve complimentje.

 7. Tatiana's Blog | L

  Deze productlijn kende ik nog niet.
  Zier er goed uit 🙂

  1. Tatiana's Blog | L

   Wat mij betreft een echte aanrader hoor, echt zo fijn voor mijn haar.

 8. Tatiana's Blog | L

  Ik ben hier wel heel nieuwsgierig naar geworden! Producten met olie vind ik voor mijn haar doorgaans heel fijn (:

  1. Tatiana's Blog | L

   Ik was juist bang met de olie dat mijn haar snel vettig zou worden, maar dat is niet zo.

 9. Tatiana's Blog | L

  Deze lijn klinkt goed en de verpakking ziet er ook goed uit. Helaas is L’oreal niet dierproefvrij

  1. Tatiana's Blog | L

   Inderdaad heel fijn, maar als je dierproefvrij wil is deze niet geschikt nee. Super goed van je dat je dit soort fijne dingen kunt afwijzen omdat je ergens voor staat. Respect.

 10. Tatiana's Blog | L

  Deze lijn ken ik niet. Ze lijken mij fijn. De geur klinkt lekker

  1. Tatiana's Blog | L

   De geur is ook echt heel, heel erg lekker.

 11. Tatiana's Blog | L

  Oh, je hebt me heel erg nieuwsgierig gemaakt! Ik ga snel eens kijken bij de drogist!

  1. Tatiana's Blog | L

   Dat was ook wel een beetje de bedoeling, want ik ben zo enthousiast over de producten. Ik vind ze echt heel erg fijn.

 12. Tatiana's Blog | L

  Zo jammer dat de foto’s niet zo mooi zijn gelukt. Wel een leuk artikel

 13. Tatiana's Blog | L

  Als je de kwaliteit van de foto’s bedoeld, ja dat vind ik ook erg jammer. Op mijn computer zijn ze gewoon scherp, maar ergens gaat er iets mis met het plaatsen op mijn blog.

 14. Tatiana's Blog | L

  Die van L’Oréal zijn zeker fijn maar toch ben ik meer van de lijn van Keune. Gebruik deze al jaren en ben er nog steeds elke dag erg blij mee. Als ik een natuurlijk product wil gebruiken voor mijn haar kies ik altijd voor kokosolie. Werkt ook echt perfect en daar zitten geen chemische middelen in. Leuk artikel! 🙂
  https://glamouryourhair.nl/glamour-blog/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *