L’Oréal Paris Color Riche Oil-Infused nagellak

by Tatiana

Nagellak van L’Oréal Paris is niet nieuw voor mij. Maar toen ik de prachtige flesjes zag van de nieuwe L’Oréal Paris Color Riche Oil-Infused nagellak, ging ik overstag. Deze wilde ik hebben, en ik ben standvastig. Als ik iets wil, krijg ik het meestal ook altijd. En daarom kan ik vandaag voor jullie 2 kleuren laten zien.

Loreal 220 440 10 Loreal 220 440 9 Loreal 220 440 8Loreal 220 440 5Loreal 220 440 3

L’Oréal Paris over Color Riche Nagellak

HET PRODUCT

De Color Riche nagellak is een geparfumeerde nagellak in een luxe kristalachtige flacon. Deze nagellak is verrijkt met oliën en is heerlijk geparfumeerd met een delicate rozengeur.

HET RESULTAAT

De oliën in de Color Riche nagellak zorgen voor perfecte, glanzende nagels.

HOE TE GEBRUIKEN?

De Color Riche nagellak brengt makkelijk aan en droogt direct. Één kwaststreek is genoeg voor een snelle en perfecte dekking.

Het design van L’Oréal is stappen vooruit gegaan. De nagellak die ik van dit merk heb zitten in eenvoudige flesjes, maar deze collectie is echt prachtig en fraai vormgegeven. L’Oréal Paris omschrijft het zelf als een luxe kristalachtige flacon, en daar is geen woord van gelogen. Ik ben alleen al razend enthousiast over het design. Natuurlijk is design alleen niet alles, dus ga ik gauw verder kijken naar het resultaat van de lakjes zelf.

Vele bloggers heb ik er al over horen praten, het kwastje zou erg breed zijn en maar liefst 440 haartjes bevatten, om onsvan dienst te zijn. En ik kan je vertellen, 440 dat zijn er heel veel, ik ga ze dan ook niet tellen. Ook dit is zeker al weer iets waar ik erg van hou. Hoe minder kwaststreken nodig zijn met lakken, hoe mooier bij mij het resultaat altijd is. Deze 440 haren tellende kwast waaiert mooi uit wat het lakken makkelijker maakt.

L’Oréal Paris | De 12 tinten

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 110 Blanc Nagellak (transparant)

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 114 Nude Demoiselle Nagellak (roze)

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 220 Dimanche Apres Nagellak (roze, deze kleur laat ik jullie vandaag zien)

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 222 Jardin de Roses Nagellak (roze)

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 224 Rose Ballet Nagellak (roze)

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 330 Pink Gentleman Nagellak (roze)

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 334 Violet de Nuit Nagellak (paars)

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 440 Tangerine Artis |  Chérie Macaron Nagellak (rood, deze kleur laat ik jullie vandaag zien). Ter info: De Color Riche 440 heet Chérie Macaron. Het internationale team van L’Oréal Paris heeft de naam in een later stadium aangepast naar Tangerine Artis.

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 550 Rouge Sauvage Nagellak (rood)

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 552 Rubis Folies Nagellak (rood)

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 556 Grenat Irrevere Nagellak (bruin)

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 662 Greige Coquette Nagellak (bruin)

L’Oréal Paris | 220 Dimanche Apres-Midi

Loreal 220 Dimanche Apres-Midi 10 copyLoreal 220 440 7 Loreal 220 440 11

De kleur 220 Dimanche Apres-Midi is een romige zachtroze kleur. Jullie zien op de foto hierboven dat zelfs het kwastje een prachtige vorm heeft, en inderdaad met veel haren. Door de lichte kleur is het wel nodig om meerdere lagen aan te brengen, wil je het echt dekkend hebben. Op de foto hieronder kun je goed zien dat het een sheer lakje is. De lak heeft een onvolledige dekking, waardoor je de witte randjes bovenaan je nagel blijft zien zien. Je krijgt hierdoor een french manicure effect. Door meerdere lagen aan te brengen kan je je nagels volledig dekken. Ik ben tot 3 lagen gegaan en vond daarbij de dekking mooi.

Hieronder zien jullie veel swatch foto’s, omdat ik er gewoon niet genoeg van kon krijgen om deze mooie lak met mooi resultaat op de foto te zetten.

Loreal 220 Dimanche Apres-Midi 5Loreal 220 Dimanche Apres-Midi 6Loreal 220 Dimanche Apres-Midi 4Loreal 220 Dimanche Apres-Midi 3Loreal 220 Dimanche Apres-Midi 2Loreal 220 Dimanche Apres-Midi 1

Loreal 220 Dimanche Apres-Midi 9Loreal 220 Dimanche Apres-Midi 8Loreal 220 Dimanche Apres-Midi 7

L’Oréal Paris | 440 Chérie Macaron

Loreal 220 440 13 Loreal 220 440 6Loreal 220 440 12

De kleur 440 Chérie Macaron is een peachy kleur, waardoor het ook meteen een favoriet is geworden van mij. Van een mooie peachy kleur kan ik echt blij worden. Dit lakje brengt makkelijker aan dan het eerste lakje dat ik jullie liet zien. Deze dekt beter. Alleen was het erg moeilijk om de kleur van dit lakje goed op beeld vast te leggen. Daarom heb ik voor jullie wat donkere en lichte foto’s. Normaal gesproken zou ik de donkere foto’s van belichten, dat heb ik deze keer bewust niet gedaan omdat ik niet met de kleur van de lak wilde spelen.

PSX_20160320_170643 PSX_20160320_170831

Loreal 440 Cherie Macaron 14 Loreal 440 Cherie Macaron 13 Loreal 440 Cherie Macaron 12 Loreal 440 Cherie Macaron 10 Loreal 440 Cherie Macaron 8

De Color Riche Oil-Infused nagellak ruikt zoals beloofd ook heerlijk. Af en toe kwam er echt zo’n vlaag onder mijn neus door wat me er even weer aan herinnerde dat deze lak zo goddelijk ruikt. Ik zat gewoon echt serieus af en toe met mijn hand onder mijn neus om mijn nagels te ruiken. De L’Oréal Paris Color Riche Oil-Infused is er in 12 tinten, en is bij Kruidvat verkrijgbaar voor € 8,99 (nu met € 1,00 korting).

Afsluiting naam Modern

Wat vinden jullie van de geur van L’Oréal Paris Color Riche Oil-Infused?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

9 comments

Mariëlle 31 maart 2016 - 07:07

Ik vind vooral de koraaltint heel tof, echt mijn ding!

Reply
Tiny 31 maart 2016 - 07:47

Het zijn allemaal mooie kleuren , het is best moeilijk kiezen voor mij
Voorheen nam ik alleen maar lichte ,zachte kleuren
Sinds kort vind ik meerdere kleuren mooi ,en heb nu ook iets donkere kleuren in gebruik .
Ik vind de roze heel mooi ,maar het lijkt mij erg leuk om Voor die cherie macarone te gaan

Reply
Manon 31 maart 2016 - 10:36

Allebei de kleuren vind ik echt heel erg pretty! De flesjes zijn ook echt te cute.

Reply
Mirjam 31 maart 2016 - 12:41

OoH wat een mooie kleuren! Vooral die koraal is erg mooi.

Reply
Babs 31 maart 2016 - 12:51

Ow, wat vind ik ze mooi! En een prachtig flesje. Ik had er ooit eentje gekocht (in een andere fles) en toen ik thuiskwam merkte ik dat het kwastje helemaal verbogen was. Stom dat ik het toen niet heb teruggebracht.
Ik hou van brede kwastjes, zoals je zegt, minder streken, dus minder kans op foutjes!

Reply
Ilse 31 maart 2016 - 16:51

Oeh mooie kleuren! Vind het flesje ook prachtig!

Reply
Hennie - www.tutje.nl 31 maart 2016 - 21:28

pRACHTIG! WAT EEN MOOIE KLEUREN IN EVENZO PRACHTIGE FLESJES. i LIKE!

Reply
Hennie - www.tutje.nl 31 maart 2016 - 21:29

Ehm. sorry voor de capslock! Foutje van mijn laptop vrees ik.

Reply
nailtalk 1 april 2016 - 16:58

Prachtige Kleuren heb je gekozen! Heb er nu ook twee in mijn bezit, ben nu wel benieUwd naar de geur!

Reply