L'Oréal Paris 305 dating Color

Vandaag is het Koningsdag en heb ik voor jullie een NOTD in een kleur die daar perfect bij past!

L'Oréal 305 Date Coral

Het is een lakje van L’Oréal Paris. De lakjes van L’Oréal Paris hebben een naam en nummer. Daar ben ik altijd erg blij mee.

L’Oréal Paris over … …

Voordeel van het product

Color Riche Le Vernis, de nagellak met geïntegreerde topcoat. Precieze applicatie met een enkele penseelstreek. Geen chippen. Tot 10 dagen glans.

Innovatie

Geïnspireerd door professionele manicure UV-gel, is de laboratoria van L’Oréal Paris erin geslaagd om een nagellak, extreme duurzaamheid, gemak van toepassing, een perfecte, vlakke nagellak te maken in combinatie met 10 dagen steun. De sterk gepigmenteerde concentratie en reflectie geven een pure Diamond Complex garantie, intense kleur en een perfecte glans. Met slechts één toepassing zorgt de innovatieve gel formule voor een perfecte dekking.

Bron

L'Oréal Paris 305 Dating Color

Prijs en inhoud

De nagellak van L’Oréal Paris zit in een potje van 5 ml inhoud voor de prijs van € 5,79 en kun je onder andere vinden in de schappen van de Kruidvat.

L'Oréal Paris 305 dating Coral

Mijn bevindingen

De kleur die ik heb gebruikt is L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis Shocking 305 Dating Color. Het is een koraal kleur met oranje ondertoon. Ik ben dol op dit soort kleurtjes. Het kwastje is een beetje afgerond wat het aanbrengen bij de nagelriemen wat makkelijker maakt. Ik heb slechts 1 laag aangebracht. Vaak geeft een tweede laag net even dat extra’s maar in dit geval vond ik dat niet nodig.

L'Oréal Paris 305 Dating Coral

Eindoordeel

Ik ben erg blij met dit lakje en deze kleur, in de toekomst zal ik deze kleur nog vaak gaan gebruiken, zeker in de zomer.

L'Oréal Paris 305 dating Coral

Afsluiting BLOG

Wat hebben jullie voor NOTD op Koningsdag? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | L'Oréal Paris | Dating Coral

Tatiana's Blog | L

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | L

  Je nagels zien er leuk uit! Veel plezier vandaag! xo

 2. Tatiana's Blog | L

  Het is inderdaad een mooi zomers kleurtje!

 3. Tatiana's Blog | L

  een heel mooie kleur….top!

 4. Tatiana's Blog | L

  Deze heb ik volgens mij ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *