I Love Beauty Event | Blog & Beauty was erbij

by Tatiana

I love beauty Cynthia Schultz

De meeste bloggers en niet-bloggers kennen haar wel, Cynthia Schultz a.k.a. Miss Lipgloss. Afgelopen weekend vond voor het eerst het (3 dagen durend) I Love Beauty Event plaats in Zwolle. Zij was één van de eerste bloggers die ik volgde en toen ik over het event hoorde heb ik zo snel mogelijk kaarten besteld, hier wilde ik bij zijn. Omdat ik de laatste tijd niet meer zo vaak leuke dingen met mijn zusje deelde, heb ik haar verrast met ook een kaartje. Samen zouden we hier naar toe gaan. Hieronde volgt een kort verslag van onze Beauty dag.

Het begon natuurlijk al met de heenreis van Warffum naar Zwolle. De treinkaarten waren al geboekt en het hotel ook, dus daar hadden wij geen omkijken naar. Wij verbleven in Best Western Hotel Restaurant Fidder, omdat wij ook graag naar de After Party van het event wilden. Hotel Fidder lag op loopafstand van de IJsselhallen, dus we konden alles lopend doen. Toen we hadden ingecheckt in het hotel was het event al begonnen. Wij hebben onze tassen een beetje uitgepakt en zijn toen richting het event gegaan.

Heenreis I Love Beauty Event

Aankomst Hotel

Bij binnenkomst, en eigenlijk daarvoor al waan je je in een zee van roze, bij de ingang al hangt een groot doek met daarop I Love Beauty. In de hallen zelf leek het alsof je op een grote roze wolk zat, overal was en zag je roze. Roze tapijt, roze lampen, roze banners, roze bloemen op de tafeltjes. Als eerste hebben wij een kluisje bemachtigd, waar weinig in paste, aangezien de omvang van de kluisjes best klein was. Maar dat mocht de pret niet drukken, we konden in elk geval onze jas kwijt.

Bij binnenkomst zag je eerst een roze wand vol beplakt met I Love Beauty. Deze wand was speciaal klaargemaakt om Selfies te kunnen maken.

I Love Beauty Selfie Corner

Eén van de eerste stands die je bij binnenkomst zag was de stand van MAX pro team, waar ze met behulp van verschillende stijltangen je haar konden krullen. Ik met mijn lange dikke bos was natuurlijk wel even nieuwsgierig wat voor krul ze bij mij konden zetten, aangezien ik daar zelf eigenlijk nooit de tijd voor neem.

Ik nam plaats op één van de stoelen en mijn haar werd in de krul gezet. Een paar plukjes. De rest werd volgens mij pas gedaan als je de stijltang ook zou kopen. Ik heb de stijltang niet gekocht, maar was zeker super enthousiast over het resultaat. Voor mij gebruikten ze de Twist Krultang 25 mm (€ 69,95).

Max Pro Team

Daarna vervolgden wij onze tour door de de Main Area, waar van alles te zien was. Cynthia vertelde hoe belangrijk het is om je in te smeren tegen de zon, en niet alleen in de zomer. Tijdens de Ask Me Anything beantwoorde zij vele vragen van haar fans, die zij liever bezoekers noemde.  De TLC Make-up Tutorial hebben wij gemist, maar we hebben wel uren rond gelopen. Ook werden er 100 rode ballen het publiek ingegooid, en als je zo’n bal bemachtigd had, was je de gelukkige winnaar van een TLC goodiebag. Helaas grepen wij net mis, of waren anderen ons voor.

Bij de stand van Lash eXtend (het nr 1 merk in wimperextensions en specialist in wimperstyling trainingen in binnen- en buitenland) heb ik voor het eerst wimperextensions laten zetten.

Eerst moest ik mijn gezicht, nou ja mijn ogen reinigen. Dat vond ik wel minder, wat ik besteed juist het meeste aandacht aan mijn ogen. Maar ik zou er wel super mooie lange wimpers voor terug krijgen, dus …

Het duurde ongeveer een uurtje. Ik lag comfortabel op een tafel en 1 voor 1 werden de wimpers gelijmd aan mijn eigen wimpers.

Lash Extend

Lash Extend

Toen waren we aangekomen bij het Pinc Sale, een gedeelte mega fashionverkoop, aan de achterkant van de stands, waar kleding van het merk SuperTrash verkocht werd. Natuurlijk konden we de verleiding niet weerstaan om ook daar even tussen te kijken.

We hebben toch wel een aantal leuke dingen gezien. Mijn zusje heeft een aantal t-shirts gekocht. Ik had een gebreide jurk gepast, die zat echt supermooi, alleen vond ik de mouwen niet mooi. Ik ben nogal schoenen verslaafd, dus het was logisch dat ik me ook daar liet verleiden. Prachtige laarzen tot aan de knie, met gesp en een normale hak. Nu voor € 50,- die moest ik hebben. Ik had alleen de rechter laars maar en zocht nu naar de linker. Ik vroeg een medewerker, die druk in gesprek was met iemand van de beveiliging, waar ik de linker laars kon vinden. Ze zei dat die er tussen moest liggen. Ik vond het vreemd dat ze doorging met haar gesprek en niet de klant ging helpen.

Ik zocht en zocht, maar ik kon niets vinden. Ik vroeg haar opnieuw en ze zei heel nonchalant dat de linker laars er dan niet meer was. Dus zei ik op sarcastisch toon terug of iemand alleen de linker laars gekocht had en ik dan alleen de rechter laars kon kopen, waarop ik een antwoord terug kreeg: Ja dat kan! Dat vond ik zo vreemd.

Daar had ik wel honger van gekregen, dus gingen we lekker een hapje eten. Ook dit gedeelte was mooi opgezet en weer voorzien van roze kleuren. Op elk tafeltje stond een vaasje met 2 roze bloemen. Wij namen een lekker wijntje “Slurpie” en Spicy potatoes in een puntzak. Ik vond het eten heerlijk! En ik kon weer even door met shoppen.

20141129_184137

We hebben ons niet eens zo erg misdragen maar hebben toch flink wat gekocht bij verschillende stands.

Mijn zusje en ik waren ook erg nieuwsgierig naar de PrettyBox. De PrettyBox schijnt het perfecte cadeau voor iedere beautyliefhebber te zijn. Elke maand een luxe box met minimaal 5 beauty items om te proberen,  te ervaren en natuurlijk om van te genieten! Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen die automatisch stoppen. Dat is wel zo makkelijk. Let’s find out!

Wij hadden de box met de volgende inhoud:

PrettyBox december

 

– Ziaja | Phyto Aktiv | Relaxing Face Mask

– Ziaja | Saffron Nightcream | Anti-wrinkle, firming

– Zalando | Tegoedbon € 10

– Naobay | Oxygenating Cream Mosturizing

– Orlane Paris | B21 | Oligo Vitiman

– Golden Rose | Nailpolish | Fashion Color

– Benefit | Beyond Mascara

Ik vind het altijd leuk om verrassingen uit te pakken, en ik had al vele bloggers op YouTube gezien met filmpjes over het unboxen van verschillende boxen, waaronder de PrettyBox. Ik denk dat ik in de nabije toekomst een abonnement neem op een box. Alleen wil ik me er nog wel wat verder in verdiepen voordat ik de keus maak, welke box ik neem.

Daarnaast hadden we natuurlijk ook nog andere inkopen gedaan bij verschillende stands, waaronder Philosophy, Sally Hansen, Yes Love, Make-up Musthaves, Lash eXtend, Kleancolor. Zijn jullie benieuwd naar de aankopen die ik heb gedaan, hou dan mijn blog in de gaten, want van de items volgen binnenkort reviews.

I Love Beauty Event aankopen

 

Dit zijn de aankopen die ik op het event heb gekocht.

I Love Beauty Event aankopenDit zijn de aankopen die mijn zusje heeft gedaan.

 Al met al dus een geslaagde dag voor ons. De dag was echt voorbij gevlogen en eigenlijk hadden we tijd te kort. Wat ik wel jammer vond is dat ik geen fellow bloggers heb ontmoet, en achteraf op IG wel las dat ze er waren. Dames, jammer!

Natuurlijk was er dan nog de after party. Daar hadden wij ook enorm veel zin in. Het was voor mij al een hele tijd geleden dat ik naar een feest was geweest. Dat ik überhaupt op de dansvloer had gestaan. Voor mij was dit dus wel even weer een hoogte punt. En natuurlijk de dj’s van de avond: Phalerieau & MC Alainde Lon, beiden draaiden erg goeie muziek, waarbij de heupen wel los kwamen en de voetjes van de vloer gingen. Jammer was wel dat de opkomst zo klein was. Er waren momenten dat mijn zusje en ik alleen op de dansvloer stonden.

After Party

Op een gegeven moment kwam Cynthia zelf ook nog even op de dansvloer. Daar hebben mijn zusje en ik nog even snel een fotomoment gepakt en hebben de avond zo rustig afgesloten.

Cynthia Schultz en wij

Omdat we op loopafstand van het hotel waren, was het goed te doen. We hebben op de kamer roomservice besteld (portie bitterballen) en nootjes en een drankje erbij en hebben samen onze spulletjes uitgebreid bekeken.

20141129_223916

De volgende ochtend hebben we nog lekker ontbeten en zijn toen weer vroeg het hotel uitgegaan op weg naar huis.

Ontbijt

 

Afsluiting BLOG

 

 

Waren jullie ook aanwezig op het I Love Beauty event en/of de after party?
Welk deel van het event vonden jullie het leukst?

 

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

6 comments

Inge | blogboutique 3 december 2014 - 14:01

Ziet er gezellig uit! En raar eigenlijk dat die laarzenmevrouw niet met haar klanten omging.

Ik ben zelf niet geweest, maar heb wel een goede indruk van de dag gekregen!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 3 december 2014 - 14:50

Inge, het was zeker gezellig! Ik vond het ook raar en vooral jammer. Ik mis nu een paar nieuwe laarzen bij mij in de kast.

Reply
Tiny 3 december 2014 - 16:12

hallo lieve Tatiana
ik was verrast met jou blog ,want die mag ik graag lezen
en helemaal dat jullie samen zo genoten hebben
leuke dingetjes hadden om uit te pakken, en een ervaring rijker ,niet ieder is klant vriendelijk ,maar ik weet voor honderd procent zeker dat jij dat wel bent
ik was niet op de party maar heb genoten van jou blog
en de mooie foto,s

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 3 december 2014 - 16:29

Tiny blij om te horen dat je genoten hebt van dit artikel. Daar doe ik het voor. Veel plezier op mijn blog.

Reply
Els 8 december 2014 - 09:07

Wow leuk zeg, ben nog nooit naar zoiets geweest helaas

Reply
byyentl 10 november 2016 - 20:30

Leuk artikel meid. Zo te zien en te lezen heb je genoten! Liefs

Reply