LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L’Oréal Paris

Tatiana's Blog | LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L'Oréal Paris

Wie droomt er niet van prachtig lange en sterke wimpers, perfect in de krul. Ik wel, want ik ben er niet mee gezegend. If only … I wish … Daarom ben ik op een eeuwige zoektocht naar mijn Holy Grail, een mascara die dit allemaal voor mij doet. Tot nu toe nog steeds niet gevonden, althans niet echt, maar er zitten echt goede bij. Omdat het nog niet helemaal gelukt is, waag ik me ook nog wel eens aan een serum. In de hoop dat deze meer voor mijn wimpers doet. En dit keer heb ik het nieuwe Lash Serum van L’Oréal Paris, samen met de VML mascara getest. Kijken jullie mee naar mijn ervaring?

SASS

Lash  Serum 

 

Just lash it

Tatiana's Blog | LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L'Oréal Paris Tatiana's Blog | LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L'Oréal Paris Tatiana's Blog | LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L'Oréal Paris

Clinically Proven Wimperserum is een nieuw wimperserum. Het geeft een verzorgende boost aan jouw wimpers na slechts acht weken. Het wimperserum verzorgt en versterkt de wimpers zichtbaar waarbij het wimperverlies tijdens het verwijderen van make-up is verminderd, en de wimpers zijn versterkt bij 2x daags gebruik na een periode van acht weken.

Hoe te gebruiken? Breng de formule aan op de gehele wimper, op zowel de boven- als onderste wimperrand. Gebruik voor het beste resultaat, het Clinically Proven Lash Serum 2x per dag ( ’s ochtends en ’s avonds ) op schone wimpers zonder make-up. Herhaal deze stappen gedurende 8 weken.

 

SASS

Volume Million Lashes Mascara

 

But first mascara

Tatiana's Blog | LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L'Oréal Paris Tatiana's Blog | LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L'Oréal Paris

Met de mascara wil ik de impact van mijn oogopslag maximaliseren. De Volume Million Lash Mascara heeft een uniek borstelontwerp voor intens volume en wimperseparatie. En wist je dat de mascara is  verrijkt met zwarte orchidee en verzorgende kamille oliën, klinkt goed he! Door het speciale doseersysteem creëer je natuurlijke volumieus uitziende wimpers. Ik hou van zichtbaar volume wimpers, maar wel met een natuurlijk uitziend effect. Met het iconische borsteltje van de Volume Million Lashes volume mascara moet dat lukken. Door het unieke doseersysteem heb je altijd precies genoeg formule op het borsteltje, wat klontjes vermindert en jouw wimpers het effect geeft van een million wimperhaartjes.

Hoe te gebruiken? Breng de mascara aan vanaf de wimperaanzet tot de puntjes. Beweeg het mascaraborsteltje in een zigzaggende beweging vanaf de aanzet naar de wimperuiteinden, voor een nog betere separatie. Voor het gewenste resultaat kun je meerdere lagen opbouwen voor meer intensiteit en volume.

 

SASS

Mijn ervaring

 

Wat vind ik er nu eigenlijk van?

Tatiana's Blog | LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L'Oréal Paris

Tatiana's Blog | LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L'Oréal Paris

Hoe denk ik over het serum na 4 week gebruik? Ik gebruik het serum nu pas 3 weken. Voor het ultieme resultaat zou ik nog een paar weken langer moeten testen. Wat ik wel merk is minder uitval van mijn wimperharen, en dan bedoel ik tijdens het verwijderen van make-up. Jammer genoeg kan ik niet zeggen dat ik ook echt vollere wimpers heb gekregen van het serum. Persoonlijk vind ik het kwastje vrij groot, waardoor je bij het aanbrengen op de wimperrand al gauw ook product aanbrengt op het ooglid. En er komt vrij veel product vrij bij het draaien. Gebruik je het product ook ’s ochtends dan zou ik je wel adviseren om dit geruime tijd voor het aanbrengen van de mascara te doen, wanneer je wimpers weer droog zijn van het serum.

Wat doet de mascara voor mijn wimpers? Het resultaat van de mascara vind ik wel mooi. Het borsteltje werkt erg fijn, en separeert mijn wimpers mooi. Mijn oogopslag krijgt meer impact door de krul in mijn wimpers. De dosering is ook echt prima, want het klontert totaal niet. Na het aanbrengen van de mascara voelen mijn wimpers nog steeds soepel en veerkrachtig aan. En het verwijderen van de mascara gaat ook erg gemakkelijk, geen panda ogen.

Wil je de mascara of het serum zelf graag proberen? De mascara is op dit moment bij bol.com tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 10,79 en het serum ook voor dezelfde prijs.


Wat is jouw favoriete mascara? En gebruik jij daarnaast ook een serum voor mooie volle wimpers?


Tatiana's Blog | LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L'Oréal Paris

Ken jij het serum en / of de mascara?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | LOVE YOUR LASHES! Met het nieuwe Lash Serum van L

    Jammer dat het serum tot nu toe niet echt lijkt te werken! De mascara ziet er inderdaad wel prima uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *