Loveli

Het is altijd lekker om nieuwe producten te mogen proberen. Dit keer had ik twee nieuwe producten die op mij lagen te wachten. Beide producten zijn van Loveli, en komen uit de webshop van Viva Donna. Loveli heeft allerlei heerlijke body producten, letterlijk van top tot teen. Vandaag laat ik jullie wat meer zien van de Bodywash, en de Body Oil.

Tatiana's Blog | Loveli Bodywash Sunny Orange en Body Oil Honey Suckle

Loveli

Loveli

Wist je dat 60% van wat wij op onze huid smeren ook ín ons lichaam belandt? Ja daar schrik je van he! Daarom zijn de producten van Loveli 100% troepvrij, en 100% natuurlijk. Want Linda (van Loveli) accepteert dit niet langer. Zij ziet liever beauty producten die niet bomvol zitten met chemicaliën.
 
Ik ben me een beetje gaan verdiepen in Loveli, en ik schrok wel toen ik las over Linda haar wake-upcall. Toen haar moeder de diagnose borstkanker kreeg, en ze gewaarschuwd werd niet langer meer deodorant met aluminium te gebruiken. Ik gebruik wel eens deodorant zonder parfum, maar een deodorant zonder aluminium zou nooit in mij opkomen. Wel ben ik ontzettend blij dat zij een recept heeft ontwikkeld  tot een deostick. De eerste deo zonder aluminium die écht werkt! En mijn dochter gebruikt deze, dat vind ik zo geruststellend. Na de deodorantstick en lipbalm volgde een jaar later een gezichtslijn en inmiddels is er ook een body oil en bodywash.
 
Waarom zou je nog meer de producten van Loveli gebruiken? Redenen genoeg, en ik heb ze voor je opgesomd. Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:

 100% natuurlijk

 Nooit op dieren getest

Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES (sulfaten), PEG’s (polyethylene glycol), nano, butylhydroxytoluene (fenol afgeleide organische verbinding die veel gebruikt wordt als antioxidant), phenoxyethanol (chemische bacteriedodende stof ), synthetische parfums of palmolie

Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering

 Gemaakt in Amsterdam

 Hervul je producten met milieuvriendelijke refills

100% troepvrij

 
Dat zijn denk ik wel genoeg lovende woorden over Loveli. Maar wil je nog meer weten, klik dan vooral even hier
 

Bodywash Sunny Orange

Loveli

Loveli

Deze bodywash (douche foam) is echt super zacht voor je huid. Het heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie en is mild en niet irriterend. Je kunt het ook als scheerschuim gebruiken. Met de essentiële oliën van sinaasappel en citroen en een toefje vanille voor een verslavend lekkere geur. Dat is in mijn geval wel handig, want dat vergeet ik altijd weer aan te vullen. En droog scheren is echt een No-No. Ik heb het geprobeerd, en het kan. Door de oliën voelt het gewoon lekker zacht aan, en heb je na het scheren ook geen irritatie. En oh boy … wat ruikt het lekker.

 

Veel van de Loveli producten zijn navulbaar. Goed voor het milieu en voor je portemonnee!

Body Oil Honey Suckle

Loveli

Loveli

De Body Oil is speciaal voor de droge huid die wel wat extra voeding kan gebruiken. En zeker als we overstappen van het ene seizoen naar het andere, dan voelt mijn huid vaak droog aan. Dan is een body oil echt de uitkomst. De olie is gemaakt van 5 verschillende plantaardige oliën die samen een combinatie van vetzuren bevatten die sterk lijken op de vetzuren van je eigen huid. En dat zorgt voor een optimale voeding en het helpt ook het beschermlaagje van je huid te herstellen. 

 

 

Deze producten zijn ook verkrijgbaar in een voordeelset. Deze Loveli voordeel duo set van Loveli is een topper. Je reinigt de huid met de Bodywash en daarna smeer je je huid heerlijk in met de body olie. Voor jou geen droge huid meer! Voor de set betaal je € 29,50. Koop je de producten liever los? De Body Oil met een inhoud van 200 ml is € 14,95 en de voor de Bodywash ben je hetzelfde kwijt.

 

Tatiana's Blog | Loveli Bodywash Sunny Orange en Body Oil Honey Suckle

Ben jij bekend met de producten van Loveli?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Loveli Bodywash Sunny Orange en Body Oil Honey Suckle

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *